Home » Ronahi heeft geen stress voor zaterdag en de bewoners hebben een paas brunch

Ronahi heeft geen stress voor zaterdag en de bewoners hebben een paas brunch

Door BigBrotherNederland

Eerder hadden Jimmy en Dilano een secret mission. De twee moesten tijdens Halloween ongezien het huis verlaten. Dat is de twee gelukt. Vandaag, na de nominatie uitslag neemt Big Brother het woord. Bewoners, Jimmy en Dilano hebben hun secret mission gehaald. En dus trakteren zij op een heerlijke paasbrunch. Alles voor de brunch staat in de voorraadkamer. Vrolijk Pasen. De bewoners gaan enthousiast naar de voorraadkamer en vinden daar lekker eten voor de brunch. Ze zijn er erg blij mee en genieten ervan.

Tijdens de afwas hebben Randy en Ronahi een gesprek over de nominatie uitslag van vandaag. Ronahi is een van de genomineerden. Je eerste keer op de bank merkt Randy op. Ja antwoordt Ronahi, de eerste keer dat mijn familie mag komen. Het voelt raar maar het is niet erg. Het is ook omdat ik niet weet wat mijn positie buiten is na acht weken. En het is gelijk met drie en met twee mensen die ik echt graag heb. Als ik daar met iemand anders op stond was ik met opgeheven hoofd gegaan. Dat heb ik nu niet, er is altijd nog minder voor ons. Maar je hebt geen stress vraagt Randy. Nee dat niet laat Ronahi weten, ik denk zaterdag dat ik ga voelen van sh*t mijn familie is onderweg, mijn man is hier. Maar ik wil nog niet weg benadrukt ze. Randy zou het wel wat vinden als ze favoriet zou zijn. Dan ga je gezichten krijgen daar zeg je u tegen. Ik hoop het zegt Tyron die het gesprek aanhoort. Toen ik Alice zag was ik wel in shock geeft Ronahi toe. Randy sluit zich erbij aan. Ze had al een voorgevoel merkt Ronahi op. Ze had gelijk.

De rest van de dag verloopt vrij rustig. Dan klinkt het geluidsignaal van de deur. Als de deur opent liggen daar de nominatie pinnen voor Alice, Tyron en Ronahi klaar. Ze doen de speldjes op. Ik weet niks te zeggen laat Ronahi weten. We hebben niks meer te zeggen benadrukt Alice. Daarna gaan ze de tuin in waar de rest ook in het zonnetje of de hottub zit. Wat gaat de rest van de dag nog brengen? In de tussentijd kun je via onderstaande linkjes stemmen op een van de genomineerden. Let wel op dat je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

joost 7 maart 2024 - 17:30

Wat die Ronahi uit haar nek kletst is zo triestig en zoveel achterklap dat er uit dat mens komt! Hoog tijd dat ze verwijderd wordt uit de groep.

Beantwoord
Elly 7 maart 2024 - 17:36

Nee hoor …Rohani is niet aan t stressen, mijn hoela loopt al heel de dag te gillen….schreeuwen en aan 1 stuk door aandacht aan t trekken pffffff…..wat zal t rustig zijn als die weg is….
En wat valt Alice mij tegen, die is zo veranderd sinds ze aangesloten is bij die groep Rohani amai
Ik neig er zelfs naar mijn stem aan Tyson te gaan geven sinds ik zag live dat Rohani en Alice beiden stonden af te luisteren bij de slaapkamer bij Danny en Ashley brrrrrr

Beantwoord
Alex 7 maart 2024 - 20:47

Ronahi er uit en volgende week Tom.

Beantwoord
Marjorie 7 maart 2024 - 22:08

Ik heb Alice nooit wat gevonden. Ze voegt niets toe dan alleen maar in die strakke, weinig verhullende sportkleding te lopen, als haar achterwerk maar wordt geaccentueerd. Speelt het lieve, onschuldig meisje, troost iedereen waar nodig maar kletst intussen ook aardig over anderen. Stuk schijnheil.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page