Home » Tom vindt dat Ashley alles mag zeggen maar andersom mag het niet

Tom vindt dat Ashley alles mag zeggen maar andersom mag het niet

Door BigBrotherNederland

Ashley is door een opmerking van Tom in een huilbui uitgebarsten. Jimmy besluit uiteindelijk naar Tom te gaan, hij ligt op bed voor zich uit te staren.

Heb je haar nog gezien vraagt Jimmy na een lange stilte. Ja antwoordt Tom, zij wil niet praten maar dat maakt niet uit. Zij mag altijd wat zeggen maar een ander mag niks zeggen. Ik heb geprobeerd om iets te zeggen tegen haar en als dat niet goed is oke. Dat kan later of morgen wel denk ik antwoordt Jimmy. Ja dat moet ze zelf weten zegt Tom op zijn beurt. Maar jij ook zegt Jimmy, het ging wel een beetje ver he? Ja maar ze stuurde het in die richting he benadrukt Tom. Snap je? Ze begint zelf daarover he, over van alles he. En als je zelf met dingen altijd lacht kun je de bal terug krijgen. Het was om te lachen benadrukt hij. Ze had ook niet over die ketting moeten beginnen natuurlijk merkt Jimmy dan op. Nee zegt Tom en Jimmy vraagt of het dat was. Nee antwoordt Tom, gewoon kinderachtige vragen. Kijk eens naar uw gedrag en zo. Ze was het gesprek zo aan het sturen he. Dat snap ik wel antwoordt Jimmy, is het dan niet beter om dan gewoon weg te lopen? Weet je wat het ding is? Haar kinderen kijken dit ook he. Die van mij ook antwoordt Tom, en mijn broer. Ik ben hier niet voor haar maar voor mijzelf voegt hij eraan toe. We komen wel goed overeen en zo. Maar zoals woorden gisteren hier, ik wilde de power niet pakken. Mijn puzzel was af he. Maar toen hier in de kamer was Karen aan het lachen met mij. En als ik dan terug kom en vraag of het over mij gaat dan is het nee nee het gaat niet over u. Dat heb ik gezegd met doordacht antwoorden maar ik antwoord gewoon eerlijk. En als ik iets bruter zeg is dat op het moment zelf en is dat in uw gezicht.

Ik heb zo het gevoel alsof ze tegen mij precies zo op bepaalde momenten denken dat ze iets meer kunnen gaat Tom verder. Maar als je iets meer zegt moet je ook een babbel terug kunnen verwachten. Dat is zo antwoordt Jimmy maar er zit wel een grens in. En dan kun je ook zeggen dit gesprek loopt niet goed, ik ben er weg van. Dat heb je met Sabeau ook gedaan en dat kon je nu ook doen. Dan hou je het bij jezelf en niet in een keer de slechterik die het doet. En dan gaat ze nog vragen of ik samen speel met Alice merkt Tom op. Jimmy denkt dat dat komt omdat Ashley Alice als doelwit ziet. En ze weet dat jij bevriend bent met haar of hoog hebt zitten. Daarom vraagt ze dat op haar manier maar ik kan niet voor haar praten. Maar wat ik belangrijk vind, dit soort dingen zijn niet zo tactisch. Je zit in een spel en je moet mensen geen reden geven om mensen jou eruit te gooien. Dit soort dingen zijn niet zo slim. Dat maakt mij niet uit antwoordt Tom. Ik snap wel dat het opgelopen is zegt Jimmy maar als je dan zulke dingen gaat zeggen moet je het eerder aangeven. Je kunt niet zo’n ontploffing hebben met zo’n iemand. Dan moet je ook de gevolgen ervan zien. Ja antwoordt Tom en Jimmy benadrukt dat hij niet alleen is. Het is niet nodig. Geef ze het gewoon niet, je hoeft het niet zo hoog te spelen. Je kunt morgen gewoon met Ash zitten en het goed praten, dat is prima. Tom haalt zijn wenkbrauwen op en Jimmy benadrukt dat hij dat echt moet doen. Ik vond het echt heftig. Als je het tegen mij had gezegd was het nog niet klaar geweest. Volgens Tom heeft Ashley het gesprek zo geleid. Jimmy zegt dat het een beetje denigrerend naar jou toe. En dan praat ze je naar beneden. Het is gewoon dat het van de ene kant gezegd mag worden en de andere kant niet zegt Tom. Ze mist haar man heel erg en ziet dat constant voor zich zegt Jimmy en dat is dan gewoon heftig. En jij bent dan ook nog haar vriend, snap je? Maar dat komt morgen gewoon weer goed en anders overmorgen. Ik begrijp ook wel dat het vervelend is als iemand zo tegen je praat. Volgens Tom zijn het meerdere opmerkingen die om te lachen waren en ik moet het slikken. Jimmy wil alleen maar proberen aan te geven dat hij het soms anders aan moet pakken. De twee praten er nog lang over door, ook met Karen en Glenn erbij. Ze vinden allemaal dat Tom moet gaan praten, maar of dat ook gaat gebeuren? Afgelopen avond hebben de twee niet meer met elkaar gesproken…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.7]

Ook interessant:

29 Reacties

Ostyn luc 8 maart 2024 - 10:15

Jimmy bedoelt het goed en wil voor iedereen bemiddelen maar ik geef hem de raad op te letten dat iemand er hem hiervoor zal afrekenen. De einddatum nadert en er moeten nog harde noten worden gekraakt. De sluwste notenkraker is Ashley, tenzij…….iedereen wakker wordt .

Beantwoord
Elly A 8 maart 2024 - 10:25

Helemaal gelijk Tom. Zij is degene die een ruzie begint met iedereen. En inderdaad haar kinderen kijken ook. Maar dat boeit haar dus niet anders gedraag je je niet zo achterbaks. Lekker voorbeeld.

Beantwoord
Marina 8 maart 2024 - 10:35

Het is elke keer dat Ashly mensen uitdaagt. Ze kan dan een keer verwachten dat ze het terugkrijgt. Maar daar is ze niet van gediend. Het moet precies zo en niet anders. Hie heeft ze Glenn niet zitten uitkafferen alleen om dat ze niet getipt werd voor een spelticket. Daar gaat ze mee naar iedereen. Ik word geskipt. Echt als zij zo doorgaat ligt ze er eerder uit dan ze denkt.

Beantwoord
Jongen 8 maart 2024 - 10:55

Man man man hoe lang duurde het voordat ze zagen hoe ashley in elkaar zit zij is gewoon dominant , denk allemaal voor jezelf en loop niemand achterna , bange wezels allemaal nou begint hun bondje rond de generaal uit elkaar te vallen en dan die karen , wie is zij ? Ik weet het nog altijd niet want zij doet alleen maar wat ashley wilt

Beantwoord
Jose 8 maart 2024 - 11:07

Ik snap niet dat die groep niet door heeft wat een sluwe vrouw Ashley is.

Beantwoord
Alex 8 maart 2024 - 11:32

Alsof Tom niet met iedereen overhoop ligt.

Beantwoord
Paula 8 maart 2024 - 11:34

Tom heeft helemaal gelijk. Zij ging ook door en lachtte ermee en dan plots……huilen.
Een beetje aandacht vragen Ashly. Tom hoef je niks te verwijten.

Beantwoord
Roos 8 maart 2024 - 13:20

Tom hoeft van mij niets. Ashley moet eens overdenken hoe haar gedrag naar anderen toe alle weken al is. Dat is de start van een eventueel gesprek, Tom is al dikwijls genoeg door Ashley en haar onderdanen naar beneden gehaald, dus ja, deze kwam binnen, is maar goed ook!

Beantwoord
Carin 8 maart 2024 - 14:15

Top dat je, na Glenn, ook uitspreekt Tom tegen Asley en zie , dan gaat ze janken en de geslagen hond spelen.Dus moet niet zij maar Tom het recht zetten.

Beantwoord
Maria Claassen 8 maart 2024 - 14:39

Het hele programma begint om Ashley te draaien alles moet om haar gaan ik hoop dat de kijkers haar nu niet meer als favoriet gaat blijven zien omdat ik bang ben dat de kijkers graag spanning en sensatie zien.De mensen zijn bang dat het programma anders saai gaan vinden.Ze neemt haar rol als generaal wel zeer letterlijk.Ik vind het jammer dat Karin er teveel in mee gaat dat gaat haar kop kosten.Ik woon nog geen twintig minuten van haar vandaan.Ik zou me rot schamen als ik haar familie was. Maar ze zegt zelf in de Intro filmpje van ik ga voor de winst en ik ga er alles aan doen. Alles is nep aan haar ze lacht in je gezicht en steek je in de rug.Ze roept steeds van als er iets is zeg het in de gezicht maar zelf roddeld ze als geen ander

Beantwoord
Mees 8 maart 2024 - 14:46

Hé hé wil iedereen daar in dat huis nou eens eindelijk WAKKER worden,jeetje ,is iedereen ban voor de wannebee Queen ??? Sjongejonge moet eens afgelopen zijn.met haar ,,zij mag inderdaad altijd alles zeggen,incasseren dat kan ze niet

Beantwoord
Hein 8 maart 2024 - 20:50

Het wordt tijd dat de kijkers mogen gaan nomineren.

Beantwoord
maaijke 8 maart 2024 - 21:22

Die Ashley moet er gewoon uit het enigste wat ze doet is mensen tegen elkaar opzetten en manipuleert heel de boel

Beantwoord
Eduard 8 maart 2024 - 22:21

Het is en blijft een spelletje mensen!! Ashley speelt het fantastisch, het feit dat iedereen het over haar heeft zegt toch al genoeg. Zij maakt BB spannend om naar te kijken. Zonder haar is het een saaie boel!

Beantwoord
Marc Croes 10 maart 2024 - 12:03

Ashley bij haar duo paner slaap en Karen ook

Beantwoord
Marc Croes 10 maart 2024 - 12:10

Karen is en klein kind kan niets alleen trekt die bijde ui elkaar Ashley en. Karen niet op de zelfde kamer

Beantwoord
Marc Croes 10 maart 2024 - 12:21

Gewoon Ashley naar huis .iedereen op stang zetten Voor altijd en Karen haar kecht ook

Beantwoord
Grietke 10 maart 2024 - 23:27

Mag je vinden, maar mensen denken daar heel anders over. Big brother heeft nog meer bewoners en niet alleen maar Ashley die aanstellerig wilt doen voor de kijkcijfers. Stem met je verstand en niet alleen om sensatie want ruzie, roddelen over bewoners is voor mij geen sensatie. En een waarschuwing krijgen ook niet.

Beantwoord
Marc Croes 11 maart 2024 - 16:05

Ashley er uit

Beantwoord
Marjan 12 maart 2024 - 08:17

Yess, helemaal mee eens Maria Claassen!

Beantwoord
Marc Croes 12 maart 2024 - 10:58

Ze is weer aant rodelen Ashley

Beantwoord
Marc Croes 12 maart 2024 - 11:02

Maaika ik ben daar mee eens

Beantwoord
Marc Croes 12 maart 2024 - 11:08

Voor mij blijft nu Tyron blijft er in

Beantwoord
Marc Croes 13 maart 2024 - 11:05

Ze zijn weer aan rodelen Ashley en Karen wat er ook gebeurt Tyron blijft dilano ook

Beantwoord
Marc Croes 15 maart 2024 - 18:06

Dilano blijft

Beantwoord
Marc Croes 15 maart 2024 - 19:11

Dilano blijft in het huis

Beantwoord
IMarc Croese 16 maart 2024 - 07:51

Alle mannen liggen onder de sloep van Ashley wat zij zegt is wed niemand komt op tegen haar +_tom en Ty wel Wie moet en vandaag naar huis als het kan de brood maker en dilano blijft

Beantwoord
IMarc Croese 16 maart 2024 - 08:07

Danny naar huis en dilano blijft

Beantwoord
IMarc Croese 16 maart 2024 - 11:16

Danny heeft zijn eigen in de put gewerkt om naar Ashley te gaan alles wat je zegt tegen Ashley werkt verkeerd als het kan Ashley naar huis volgende week

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page