Home » Ashley heeft zich anderhalf uur teruggetrokken en Jimmy denkt dat Tyron weg moet

Ashley heeft zich anderhalf uur teruggetrokken en Jimmy denkt dat Tyron weg moet

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het een rustige avond in het Big Brother huis. Ashley en Karen zaten op de bank wat te kletsen. Al snel ging het over het spel. Ik denk, ik weet het niet zeker he, dat Jim ook wel zijn eigen pad kan kiezen zegt Ashley. Ja dat heeft hij gisteren ook tegen mij gezegd antwoordt Karen. Hij zei tegen mij Karen als je volgende week vrijstelling en zo hebt nomineer naar je gevoel. Dat zei hij over jou vraagt Ashley. Karen bevestigt dat en voegt eraan toe ik denk dat je van hem ook nog kunt verschieten. Exact antwoordt Ashley, en dat maakt ook dat ik hem niet helemaal vertrouw in het spel. Dat snap ik zegt Karen. Als persoon wel benadrukt Ashley. En dat heb ik tegen Danny ook gezegd. Jij ook? Nee laat Karen weten vervolgens wordt de livestream verandert qua beeld en zien we Jimmy, Tom en Danny bij de hottub.

Later op de avond geeft Dilano in een gesprek met Danny toe dat hij toch wel wat spanning voor morgen ervaart. Doelend op de live show. Wel raar eigenlijk, ik voel meer spanning nu dan toen ik genomineerd was. Dat is voor iedereen anders antwoordt Jimmy. Wat vind je spannend, de avond, wat er gaat komen, voor Ro? Voor Ro antwoordt Dilano, ik kan niet inschatten wie er gaat en wie er blijft. Bij Sabeau wist ik dat de kans redelijk was dat ze weg ging en kon ik me erop voorbereiden. Met Ro weet ik het gewoon niet. Jimmy weet op zijn beurt ook niet wat er gaat gebeuren. Maar ik kan niet geloven dat er weer een meisje weggaat. Je denkt dat Ty weggaat vraagt Dilano. Nou ja antwoordt Jimmy, het is ook wel tijd. Hij heeft alles wel gezien, hij is een beetje vermoeiend, vervelend. Helpt niet mee in het huishouden, er is altijd gezeur.

Daarna gaan Dilano en Jimmy nog even kort het gesprek aan met Ashley. Ook daar hebben ze het over het verloop van de live show. Ashley zegt dat ze een zware mentale dag gehad heeft. Ik heb anderhalf uur in die dingen gezeten. Ik moest echt even ontladen. Mijn level was helemaal gezonken. Dat snap ik wel zegt Jimmy, dat is ook niet gek he. Ik had gewoon een slechte dag gaat Ashley verder. En ik slaap heel slecht, droom slecht. En gisteren dat dingetje met Tom, dat ging ook over het slapen. Ik was echt ontploft. Het ging ook te ver antwoordt Dilano. Het was gewoon niet nodig benadrukt Jimmy, ik geloof ook niet dat hij dat meent… Vervolgens wisselt het beeld weer en is het gesprek niet meer te volgen. Niet veel later liggen de meeste bewoners weer lekker te slapen. Op naar een nieuwe dag!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Ostyn luc 9 maart 2024 - 09:53

Vanaf nu wordt er genomineerd na overleg met de generaal. Wie niet uitvoert wat ze zegt heeft kans de volgende te zijn. Wat ze wel vergeet is als haar vijanden op de een of andere manier kunnen nomineren dat ze er ook op kan staan. Niets is zeker niewaar BB?

Beantwoord
Alex 9 maart 2024 - 10:08

Denk dat Ronahi vertrekt.

Beantwoord
Lydia lepee 9 maart 2024 - 10:39

Hopelijk nog een spannende dag ..
Maar ook veel kameraadschap en vriendelijkheid in het bb brother huis.
Groetjes fans!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 9 maart 2024 - 10:50

Ja Ashley raakt haar macht in de groep kwijt gaat langzaam aan verdwijnen.
Daardoor slaap ze slecht. En gaat ze dromen
Ashley laat alles los en strijd voor je zelf.

Beantwoord
Sonny 9 maart 2024 - 11:10

En dat mag de generaal allemaal? Alles om haar goed te laten voelen? Eruit met dat mens!

Beantwoord
bob 9 maart 2024 - 13:37

luie tyron eruit graag rohani meenemen graag dank u

Beantwoord
Marc Croes 9 maart 2024 - 17:17

Tyron blijft

Beantwoord
Doc 10 maart 2024 - 00:45

Helemaal eens met Sonny.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page