Home » Big Brother maakt de nieuwe duo’s door fans gekozen bekend en de bewoners krijgen telefoon van fans

Big Brother maakt de nieuwe duo’s door fans gekozen bekend en de bewoners krijgen telefoon van fans

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Deze week is het fan week en vandaag is er wederom van alles gebeurt in het huis. Tijdens het ontbijt klinkt er een geluidssignaal en Big Brother neemt daarna het woord.

Bewoners, kom allemaal naar de gameroom. Jullie mogen alleen geen witte kleding dragen, geen witte shirts of broeken. Ik hoop dat jullie heerlijk hebben gedroomd over fans hier in het huis. Ik kan jullie vertellen dat het geen droom was, er waren inderdaad echt fans. Maar het gaat nu om een spel in de gameroom.  Dit keer kunnen we wel meekijken in de gameroom. Er liggen gekleurde pins klaar. Zodra iedereen klaarstaat neemt Big Brother wederom het woord. Bewoners, hoe is het single weken jullie de afgelopen week bevallen? De groep vond het goed, leuk en heerlijk. Wie mist toch een duo partner, een maatje vraagt Big Brother. Tyron vond het in duo wel gezellig en Jimmy mist toch ook wel een maatje. Voor diegene die toch alles liever in duo’s doen heb ik goed nieuws gaat Big Brother verder. Er komen opnieuw duo’s. Dit is wel het flauwste applaus ooit voegt hij er voor de grap aan toe. De groep klapt en Big Brother vertelt dat ze niet zelf mogen kiezen maar ik doe dat ook niet. Het is fan week dus de fans hebben de duo’s gekozen. De fans hebben gekozen met wie jullie deze week samen gaan strijden. Wie met wie een duo vormt ga ik nu bekendmaken.

Op het tv scherm worden de nieuwe duo’s getoond: Dilano & Tyron (oranje), Jimmy & Alice (blauw), Ashley & Randy (roze),
Karen & Tom (geel) en Danny en Glenn ( groen). Zodra het duo bekend is mogen ze weer terug het huis in. De bewoners gaan daarna weer verder met hun ontbijt, iedereen lijkt blij met de duo’s die door fans samen zijn gesteld. Dan rinkelt er ineens een telefoon. Big Brother zegt dat er telefoon is voor het duo Tom en Karen. De telefoon staat in de dagboekkamer, een iemand van het duo mag naar de dagboekkamer komen. Tom gaat uiteindelijk. Als hij terugkomt vertelt hij wat er gebeurt is. Er was iemand aan de telefoon en die heeft iets over u en mij gezegd. Over u was het zo “hey Karen, ik wil laten weten dat je goed bezig bent. Je bent een topper. Zoals je door het huis bent is echt goed, dat je goed bezig bent. En dat er meer karen’s in de wereld mogen zijn. Dat je ver gaat komen. En Tom kreeg ook nog iets te horen van een fan. Ik moet mijn broek niet verder omhoog rollen. Voor de rest was ik goed bezig.

En daarna heeft Big Brother weer een mededeling voor de groep. Bewoners, in fan week bepalen de fans niet alleen met wie jullie spelen maar zelfs wat jullie eten. Jullie vinden de weekly basics, gekozen door jullie fans, in de voorraadkamer. Ik hoop dat jullie het lekker vinden. De bewoners gaan kijken in de voorraadkamer en daar vinden ze de ingrediënten voor vandaag: Spaghetti, gehakt en andijvie.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjan 10 maart 2024 - 12:28

Ty en Ash, nou…

Beantwoord
Ostyn luc 10 maart 2024 - 13:00

Heerlijke, basics, wie heeft die combinatie uitgekozen? Weten ten eerste ni et dat het andijvie is laat staan dat ze weten hoe het klaar te maken. Misschien eens vragen aan de generaal wat ze er mee kunnen aanvangen, efkens zelf maken zal wel niet lukken.

Beantwoord
Lydia lepee 10 maart 2024 - 13:31

Hoe kan dat smaken?
Spagetie met andijvie…?is dit hollandse kost?
Er moet uien look tomaten baselic oregano chili bij!
En inderdaad gehakt!

Beantwoord
Ostyn luc 10 maart 2024 - 14:12

2 belgische duos en 3 nederlandse, kan vonken geven.

Beantwoord
Sonny 10 maart 2024 - 15:42

Daar baal ik van want nu krijg je haar er weer niet uit deze week. Dat zal Randy of dilano worden dan

Beantwoord
Alex 10 maart 2024 - 17:01

De keuze van het eten is mij ontgaan. Alleen voor de streamkijkers?

Beantwoord
Jongen 10 maart 2024 - 20:33

Die duo’s pff alweer danny met glenn begint saai te worden , ik had danny bij dilano en glenn bij jimmy , alice en tom, ty en karen , de generaal bij randy

Beantwoord
Desirée van der pluijm 11 maart 2024 - 19:45

Dilano
Jij doet het heel goed ga zo door

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page