Home » De bewoners doen een water spel in het huis

De bewoners doen een water spel in het huis

Door BigBrotherNederland

Ook op deze nieuwe dag blijven Tyron en Ashley elkaar negeren.  De twee hebben afgelopen avond onenigheid gehad over een pan. Als Ashley aan het strijken is heeft ze het hier kort over met Danny. Hij blijft me negeren merkt Ashley op. Ja het is een hele rare antwoordt Danny op zijn beurt.

Dan  is er ineens een stream onderbreking die vrij lang duurt. Zodra er weer beeld is zien we de bewoners met bakken water op hun rug door het huis lopen. Ze zijn een spel aan het spelen. Het lijkt erop dat ze zoveel mogelijk water moeten verplaatsen naar de gameroom. Buiten kunnen ze de bakken vullen onder een straal met water. Nadat de live stream weer onderbroken is zit het spel erop. De bewoners mogen warm douchen, zo’n tien minuten per persoon. En hier genieten ze ervan.

Uit de gesprekken blijkt dat de bewoners coins konden verdienen. Ondertussen wordt het huis wat flink vol met water staat met trekkers en een waterstofzuiger weer schoon en droog gemaakt. Uit de onderlinge gesprekken wordt duidelijk wat de bewoners verdient hebben met dit spel. Het duo Danny & Glenn heeft 12 coins verdiend, Alice & Jimmy 6 coins, Ashley & Randy 4 coins, Tyron & Dilano 14 coins. Wat Tom en Karen verdiend hebben wordt niet duidelijk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Meta Lankenau-Ramali 11 maart 2024 - 15:26

Tyron is een beetje een vreemde jongen. Niet zo leuk meer als in het begin van Big Brother.

Beantwoord
Lydia lepee 11 maart 2024 - 16:06

Hard gewerkt bewoners!

Beantwoord
Alex 11 maart 2024 - 16:21

Water naar de zee dragen.

Beantwoord
Roos 11 maart 2024 - 16:56

En weer gaat Ashley er een heel ander verhaal over maken tegen anderen. Tegen Danny vertelt ze dat het over telefoneren gast…welke duim heeft ze daarvoor gebruikt. Ze verdraait altijd de gesprekken, die ruzie met Glenn verdraaide ze ook al. Waarom in vredesnaam!

Beantwoord
Gerardus 12 maart 2024 - 08:39

Tyron wordt een heel naar persoon in het huis..hij denkt dat hij heel wat is dan de andere bewoners in bigbrother huis… hij denkt echt de winnaar te ziijn zoals de fanclub van bb in het huis mogen zijn die 15 min. Hij denkt meteen ik ben de Man…….haha.

Beantwoord
Gerardus 12 maart 2024 - 08:41

ROOS. je had wel goed moeten kijken van ashley en Glenn deze was gewoon fout….en hij heeft ook zijn excuses aangeboden aan Ashley waar Danny en Karen bij waren. DUA GOED KIJKEN

Beantwoord
Marc Croes 12 maart 2024 - 09:14

Ashley gewoon naar huis ze speelde vals en zet iedereen tegen elkaar op naar huis met dat mens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page