Home » Dilano bespreekt de fan boodschap van Jimmy, zijn fans aan het stoken?

Dilano bespreekt de fan boodschap van Jimmy, zijn fans aan het stoken?

Door BigBrotherNederland

Nadat Jimmy met Dilano gesproken heeft over hetgeen wat een fan gezegd heeft. Besluit Dilano dit te delen met Tyron en Randy. Jimmy wilde het verder aan niemand delen maar Dilano lijkt daar anders over te denken.

Je moet er niet te zwaar aan tillen zegt Tyron als hij het verhaal hoort. Wat is dit voor bullsh*t. Ja zegt Dilano, ik was al dingen aan het denken heb ik dingen gezegd ten nadele van Jimmy. Of dat ik hem zou willen nomineren? Nee antwoordt Tyron en Dilano snapt het niet. Ik was aan mij aan het twijfelen. Je hebt alleen gezegd dat je een sterke band met Jimmy hebt en dat als wij hem erop wilde gooien dat wij dat zelf moesten weten merkt Tyron op. Maar ik doe dat sowieso niet benadrukt hij. Randy benadrukt dat dat later was, voor het telefoongesprek.

Big Brother zei wel dat het steeds zwaarder wordt deze week gaat Dilano verder. Mentaal. Is het gewoon om op te stoken of zo vraagt Tyron zich af. Dat denk ik zegt Dilano, dat gevoel heb ik. Ja zegt Tyron what the f*ck is dat voor comment over een piano. Dilano legt de uitspraak van de piano nog eens uit, ze bedoelde er iets anders mee en dat sloeg niet op de piano zelf. Maar ook dat hij een blinde vlek heeft, dat ben ik. Dus met andere woorden je kunt mij niet vertrouwen. Tyron denkt dat het gewoon is om op te stoken, dat kan niet anders. Heb je dat van jou ook vertelt aan hem (antwoorden op een gekochte vraag). Ja antwoordt Dilano, ik dacht als je dit met mij deelt moet ik dat ook wel delen. Toen zei hij van ja dat weet ik ook niet. Het is gewoon stokerij merkt Tyron op maar nu kunnen we het ook wel zeggen tegen hem (Randy). Oke zegt Dilano maar je moet het wel voor jezelf houden want ik wil niet dat iedereen het weet.

Dilano vertelt daarna aan Randy de antwoord op de vraag wie je niet moet onderschatten. Ik kreeg een lijstje met antwoorden en een top drie. Op één stond Tom, op twee Jimmy en op drie Ashley. Tom en Ashley had ik verwacht, maar wat doet Jimmy daar? Wat bedoelen ze met onderschatten, ik heb letterlijk gezegd dat ik hem zie winnen. Randy merkt op dat hij dat ook wel eens gezegd heeft. Stond er ook bij waar het vandaan komt? Nee zegt Dilano, niks. Het is de mening van de fans. Ik vertrouw Jimmy ook blind en hij is dus ook mijn blinde vlek. Bedoelen ze dan dat ik hem niet kan vertrouwen? Of dat hij nog hoger staat dan dat ik denk? Randy denkt dat omdat Jimmy wel eens bij de andere groep zit er daar bepaalde uitspraken gedaan zijn en dat er toen twijfel ontstaan is. Ik denk dus dat ze aan het stoken zijn zegt Dilano dan. Dit omdat ik die andere twee eruit wil hebben, Tom en Ashley. Waarom zou een fan dat tegen jou zeggen vraagt Tyron. Om jou te f*cken. Wie zegt dat het wel echte fans zijn zegt Dilano met een lach. Je bent er echt over aan het nadenken man. Ja zegt Tyron, dat bedoelen ze met het mentaal slecht gaan. Ik denk dat het stokerij is of verkeerd hebben ingezien. En het werkt bijna zegt Randy. Deze week word er ook mentaal getest.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.3]

Ook interessant:

7 Reacties

Marjan 12 maart 2024 - 12:32

There we go! Dilano belooft niets te zeggen, draait zich om en praat toch met Ty en Randy. Volstrekt onbetrouwbare boy!

Beantwoord
Lydia lepee 12 maart 2024 - 13:03

Het zijn wel de 3 stokers en jaloerse mensen…
Ty Randy en Dilano…

Beantwoord
Erna 12 maart 2024 - 13:31

Wat ik heel jammer vind dat als er iemand uitgaat op zaterdag ze niet geconfronteerd worden met hoe ze zich in het huis gedragen en de achterklap laten zien. Misschien dat ze dan inzien hoe ze zich hebben gedragen.

Beantwoord
Jongen 12 maart 2024 - 14:08

Wat de fans zeggen is veel te vaag je kunt het op allerlei manieren bekijken dus het slaat nergens op , denk dat ze gewoon bedoelen dat jimmy zich met 2 groepjes bezig houdt en daarom niet onderschat moet worden jimmy is slim , zoiets

Beantwoord
Alex 12 maart 2024 - 16:32

Ja, niets van aantrekken dus.

Beantwoord
Gerardus 12 maart 2024 - 18:19

Dilano kijk toch eens goed uit voor Tyron straks krijg jij een mes in je rug hij is een echte huichelaar….en Randy loopt rustig mee. PAS OP VOOR HEM……..is mij mening

Beantwoord
Sona 13 maart 2024 - 17:16

Als de fans wat te zeggen hebben dan zeggen ze dat straight. Nu krijgen ze vage berichten die je op verschillende manieren kan interpreteren. Er wordt een en wig gecreëerd tussen Dilano en Jimmy.. beide gaan aan hun vriendschap twijfelen of die wel zo is als ze denken. Beetje vals om zo met hun mindset te spelen.
Jimmy zie ik geregeld een PR praatje houden over de mensen met wie hij goed is. Jimmy is heel slim en bewust de mensen thuis aan het proberen mee te trekken in zijn denkwijze..
Jimmy heeft het over dat hij mensenkennis heeft en als er iets is wat NIET bestaat is het mensenkennis. Heeft niemand dus ook Jimmy niet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page