Home » Alice is jarig en wordt verrast door haar familie en vrienden

Alice is jarig en wordt verrast door haar familie en vrienden

Door BigBrotherNederland

Vandaag is Alice jarig! Eerder vanmorgen heeft de jarige job al de versiering ontdekt die de bewoners voor haar gemaakt hebben. Na het gesprek tussen Karen, Ashley, Glenn en Danny over medebewoner Tom wordt er een verjaardagsnummer afgespeeld in het huis. Iedereen gaat richting de woonkamer.

In de woonkamer wordt er gezongen en gedanst. Daarna neemt Big Brother het woord. Beste bewoners, in mijn huis zijn al heel wat verjaardagen gevierd. Maar vandaag is het wel een heel bijzondere verjaardag. Alice van harte, je bent vandaag 20 geworden. Geniet ervan! Niet lang daarna gaat de deur open, Tyron zegt dadelijk staat je familie in de deur. Hou op met dat zeggen zegt jarige Alice. In de draaideur staat een geknutselde kaart met foto’s en stukjes geschreven tekst door haar familie. Ook staat er chocoladetaart en ballonnen. Alice wordt emotioneel als ze het ziet. Ze vertelt wie er allemaal op de foto’s staan, zo staan haar opa en oma erop maar ook haar vriendinnen en haar vriend. De teksten zijn positief, haar vriend mist haar enorm en hoopt haar uiteindelijk te kunnen overladen met knuffels en kusjes. En hij houdt zielsveel van haar. Ze vraagt aan Big Brother of ze haar verjaardagscadeau uit de draaideur mag pakken. Go! antwoordt Big Brother. Daarna legt de jarige job haar cadeau op de bar in de woonkamer om alles nog eens goed te bekijken. Haar medebewoners kijken mee terwijl ze over de foto’s vertelt. Later is het tijd voor taart, Alice haar verjaardag kan niet meer stuk!

Ook Tyron staat stil bij de verjaardag van zijn moeder. Ze is vandaag ook jarig. Hij heeft speciaal voor haar een banner gemaakt met de tekst: Hey mams, gefeliciteerd! Maak er wat moois van, ik denk aan je. Love you!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Ook interessant:

10 Reacties

Yvonne 15 maart 2024 - 11:09

Gefeliciteerd!!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 15 maart 2024 - 11:10

Hai Alice.
Van Harte Gefeliciteerd met Je Verjaardag.
Ik wens dat je tot de finale in het huis mag
Blijven. Fijne dag.
Grtjs

Beantwoord
jan 15 maart 2024 - 11:26

jammer tom wil geen taart hij is boos

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 11:39

Gelukkige Verjaardag Alice!
Vanuit Belgie.

Beantwoord
Alex 15 maart 2024 - 12:47

Tom ligt met iedereen overhoop. Des te meer taart hebben de anderen.

Beantwoord
Henry 15 maart 2024 - 13:49

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Alice

Beantwoord
anita 15 maart 2024 - 14:23

Gefeliciteerd met je 20 e verjaardag.
Je bent wijzer dan de meeste daar gelukkig.
Wat meer het achterste van je tong laten zien mag best in sommige gevallen

Beantwoord
Agnes 15 maart 2024 - 18:35

gefeliciteerd Alice fijne verjaardag 😘

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 19:02

Alex ,mijn vriend,het is maar een spel.
Tom wint ook graag hoor!

Beantwoord
Carin 16 maart 2024 - 13:49

Ik kan alleen maar zeggen gefeliciteerd mooi mens.
Jouw instelling gaat je ver brengen in een mooi leven.
Wat zullen je ouders trots zijn op wie je bent .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page