Home » Karen voelt zich genegeerd door Tom en Danny vindt dat Tom een slachtofferrol aanneemt

Karen voelt zich genegeerd door Tom en Danny vindt dat Tom een slachtofferrol aanneemt

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. En ook vandaag gaat het gedoe rondom de nominatie uitslag van deze week gewoon nog even door. Zo voelt Karen zich genegeerd door Tom.

Glenn en Danny gaan naar de cocon ruimte. Glenn laat weten dat Tom niet met Ashley wil praten, misschien morgen. Danny laat op zijn beurt weten dat hij het niet begrijpt dat je zo kunt doen. Ik zeg tegen iedereen goedemorgen en hij Joah. Doe gewoon normaal. Waarom doe je anders dan anders? Ashley is er ondertussen ook bij komen zitten en zegt dat Tom ook al niks tegen haar zei. Ik zou boos moeten zijn op hem benadrukt Danny, het is gebeurt. Ashley antwoordt hij voelt gewoon dat mensen er wat van vinden. En het l*llige is dat hij haar (Karen) dat gevoel geeft dat het haar schuld is. Maar zij doet normaal tegen mij merkt Danny op, hij niet. Ik maak me er niet meer druk om en zie morgen wel hoe het afloopt. Voor mij zijn andere dingen nu belangrijker dan dat. Glenn zegt dat hij er ook nog met Tom over gesproken heeft. Het spel en die power. Hij wilde die power niet en had er geen zin in. Ik zei dat het overkwam dat hij zichzelf niet in die situatie wilde zetten. Het is niet gunnen, hij wil het gewoon zelf niet antwoordt Ashley. Danny denkt dat hij niet diegene met een vinger wil zijn ik nomineer u. Ga je er ook nog eens mee praten met Tom vraagt Glenn dan. Dat heeft geen zin antwoordt Ashley, hij blokt. Hij is weer het slachtoffer zegt Danny, hij heeft nooit iets misdaan. Dat is geen vriend meer, als je normaal doet zou ik er nog in komen. Altijd antwoordt Ashley, het is de boel proberen naar zijn hand te zetten.

Ashley gaat dan even naar Karen, die emotioneel is. Ze geeft haar een knuffel. Ik snap het niet waarom hij mij moet negeren en kwaad doet. Hij doet het bij mij, Glenn en Danny antwoordt Ashley. Karen zucht en Ashley zegt let it go schat. Daarna gaan de twee richting de cocon ruimte. Daar zegt Ashley nogmaals dat hij hun ook al begint te negeren. We zitten weer met zijn allen in hetzelfde schuitje. Hij denkt gewoon dat ik slecht over hem praat merkt Karen op. Ashley vindt dat hij eens bij zichzelf na moet denken. Als ik de kans krijg om mij daar eens flink over te uitten zal ik hem dat vertellen ook. Hij weet zelf donders goed hoe en wat, het is geen domme jongen. Hij heeft het alleen verkeerd aangepakt voegt Danny eraan toe. Ashley benadrukt dat hij mag stemmen hoe hij wil. Het gaat erom hoe hij daarvoor allemaal doet en aanstuurt. Dat is het antwoordt Danny en daarna is het gemakkelijk als je weet wat de andere doen. Ze nomineren mij en dan is ze nog slachtoffer, dat gevoel moet je niet hebben. Karen zucht, het is vandaag een plezante dag doelend op de verjaardag van Alice. En morgen ook. Je moet jezelf niet gek laten maken benadrukt Ashley. Hij voelt zich nog slechter dan jij, hij weet donders goed dat hij fout zit. Zondag is het over merkt Danny nog op.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Ook interessant:

24 Reacties

Sonny 15 maart 2024 - 09:59

Hoe kan het dat ze de generaal boven aan de populariteit lijst hebben staan. Ik hoor en zie zoveel negatieve dingen over haar. Wie houdt haar de hand boven het hoofd. Popi lijst klopt van geen kanten als ik alle reacties zie.

Beantwoord
rudy 15 maart 2024 - 10:09

zien jullie niet dat Ashley heel het boeltje uit elkaar speelt – zij insinueert en liegt er maar op los. Ze staat bol van intriges. Dit doet niemand haar na.

Beantwoord
Annemieke van vulpen 15 maart 2024 - 10:25

En Tom is helemaal klaar met Ashley zo ook, de rest van de Nederlanders. Klaar zijn met Ashley’s gekonkel. En gestook.

Beantwoord
Ton 15 maart 2024 - 10:25

Karin is zo,n lieve meid ,doet geen vlieg kwaad . Komt kind van een Tom stampvoetend weer zijn zin doordrijven en inderdaad het slachtoffer rol spelen Eruit met die gast

Beantwoord
Gezina 15 maart 2024 - 10:31

Die Tom is heel kinderachtig. Hij is niet helemaal in orde. Hij draait altijd in zijn voordeel. Bah net Tyron.

Beantwoord
Rex 15 maart 2024 - 10:32

Het programma wordt er niet leuker op met de hele dag dat gezeur en gestook. Het lijkt wel een kleuterklas voor volwassenen.

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 11:37

Tom is niet verkeerd..
De roddelaars wel!Stop ermee..

Beantwoord
Henry 15 maart 2024 - 11:47

Tom zo snel mogelijk eruit

Beantwoord
Hein 15 maart 2024 - 11:50

Ik ben helemaal met Ashley!!!!
Volgende week nomineren die madam!
En dan VOORAL niet stemmen op madam

Beantwoord
rudy 15 maart 2024 - 11:57

zien jullie niet dat Ashley heel het boeltje uit elkaar speelt. Zij insinueert en liegt er maar op los. Ze staat bol van intriges. Dit doet niemand haar na.

Beantwoord
Cisca 15 maart 2024 - 12:06

Karen moet een beetje minder met Ashley omgaan, het hoeft niet te stoppen maar minder. Ze word veel te veel door Ashley be-invloed, net als Danny. Eerst vond ik het een fijne man maar sinds hij met Ashley haar groepje is niet meer. Stiekem en veroordelend net als “de Generaal “. Mensen die tegen haar ingaan moet ze niet, is ze helemaal klaar mee en daar zoekt ze ruzie mee.

Beantwoord
Sonny 15 maart 2024 - 12:09

Ik denk dat Karen en Alice goed met elkaar overweg hadden gekund als Ashley er niet was. Dan waren er betere vriendschappen in het huis geweest

Beantwoord
Lindz Batsle 15 maart 2024 - 12:35

Die Ashley stookt en stookt en lieg en verdraait alle woorden dat voor haar goed uitkomt. Zet iedereen tegen iedereen op. Och arme haar kinderen die hun moeder zo moeten aanzien . Ze is zo manipulatie en gemeen. Best eens haar hand op haar hoofd leggen en kijken wie eronder staat.

Beantwoord
Alex 15 maart 2024 - 12:44

Het wordt tijd dat Tom opkrast.

Beantwoord
Marjan 15 maart 2024 - 13:33

Circa, Hein en Sonny, helemaal eens. Die Ashley is niks, kan niks, behalve stoken. Kan niet koken, kent geen groente, hoe doet ze dat thuis? Die Bart zal wel alles voor haar doen. In feite is Ashley een angsthaas. Dat compenseert ze met domineren en stoken.

Beantwoord
Gerardus 15 maart 2024 - 13:44

Ik zie hier alleen maar Ashley Haater en haatzaaiers over haar…..Mensen snappen helemaal niks van het Spel………De meeste mensen zouden net zo als haar willen zijn
Maar durven er niet voor uit tekomen. Dus is zei volgens de haatzaaiers asociaal…kijk eerst naar jullie zelf.

Beantwoord
Jeroen 15 maart 2024 - 13:44

Ashley is al 2 maanden de rol van haar leven aan het spelen. En de oscar gaat naar

Beantwoord
bob 15 maart 2024 - 13:51

heel nederland staat achter ashley en terecht

Beantwoord
Jose 15 maart 2024 - 14:00

De andere bewoners zijn allemaal gek gemaakt door de Generaal.
Ik zou gillend uit dat huis gegaan.
Niet met die vrouw te leven.

Beantwoord
anita 15 maart 2024 - 14:13

Karen en Danny kiezen hier zelf voor omdat ze bang zijn .
Die belgen zijn zo volgzaam .
Vreselijk! tijd om dat leger uit huis te zetten na Danny de generaal eruit. eindelijk…
Enige belg die zijn eigen plan trekt is Tom en die zit ze nu zwart te maken bij iedereen die haar nog niet negeert.

Beantwoord
8ritt 15 maart 2024 - 14:28

Team Ashley hoor 💪🏻 Je bent daar om een spel te spelen en niet om vrienden te maken. Staat behoorlijk wat geld te winnen en die ga je niet winnen, door lief en eerlijk te zijn….en daar is zij vanaf dag 1 behoorlijk eerlijk over geweest! Voor de ervaring doe je niet mee, hele dag niksen en op de bank hangen kan je thuis ook 😂😂😂

Beantwoord
Susanne 15 maart 2024 - 17:43

Hoe kan het dat het groepje van Ashley enerzijds zo dominant is en ze elke week voor elkaar krijgen dat iemand naar huis gaat die niet in hun groepje zit, en je dus zou verwachten dat ze daar blij mee zijn, maar inplaats daarvan óók nog eens ruzietjes met elkaar krijgen? Pfff… En dan lijken die bewoners ook nog eens populair bij het publiek? Snap daar helemaal niets van.

Beantwoord
anita 15 maart 2024 - 22:54

Spel leugens en bedrog? Je kan ook eerlijk winnen hoor lijkt mij.
Niet eerlijk spelen dan eruit zoals bij elk spel.
Eerlijk zeggen dat je met lief en eerlijk spel niet wint is toegeven dat je vals spel speelt kosten wat kost om het geld te winnen Slapende rijk worden want ze is doet verder niet veel dan iedereen zwart maken bij anderen om er zelf beter van te worden. Team Ashley bestaat niet eens. Het zijn pionnen ? Maar ze schaakt niet eerlijk .
Hoe eerder schaak mat hoe beter. Zodat haar eerdere herdersmat bevestigt word.

Beantwoord
Elly A 16 maart 2024 - 08:33

@Bob. Dat zie je helemaal verkeerd. Het is een schande dat gedrag. Arme kinderen van haar die dit moeten aanzien van hun moeder.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page