Home » Ashley vindt dat Tom haar vertrouwen geschonden heeft

Ashley vindt dat Tom haar vertrouwen geschonden heeft

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley met Danny heeft gesproken over de nominatie uitslag en hoe er gestemd is door bepaalde bewoners, besluit Ashley het gesprek met Jimmy aan te gaan. Al snel gaat het over medebewoner Tom…

Ashley zegt dat ze zat te denken maar ik kan er naast zitten. Dat telefoontje wat je hebt gehad, kan je dat nog eens herhalen voor mij? Ja antwoordt Jimmy, je hebt veel mensenkennis. En je zit heel vaak goed. Je hebt alleen een blinde vlek. Denk eens goed na over dat prive piano concert misschien was niet alleen de piano vals. Oke zegt Ashley, het was dus echt gericht naar hem (Dilano). Ja zegt Jimmy en Ashley zegt dat er iets gebeurt is wat ze niet los kan laten. Ik moet het aan iemand kwijt maar ik wil je niet opzadelen met iets. Oke zegt Jimmy, twijfel je over iets? Er is gewoon iets gebeurt wat helemaal niet klopt antwoordt Ashley. Ik kan er niet over uit. Het is misschien gek wat ik ga zeggen maar er is enorm het vertrouwen geschonden vandaag. Jij bent heel vaak bij de nominatie gesprekken geweest met Tom en alles en iedereen erbij. Heb je enig idee hoe Danny op de bank is gekomen? Nee zegt Jimmy waarop Ashley zegt precies. Er zijn maar vijf mensen merkt Jimmy op. Als jij er niet op gestemd hebt en Danny niet dan hebben anderen er wel op gestemd. Tom en K hebben erop gestemd zegt Ashley, dat begrijp ik echt niet. Ze hebben Alice gesaved omdat Tom erop stond. Er wordt de hele tijd gepraat over saven dit en dat. Afgelopen week konden we vechten voor power of nomination. Met die ballen heeft hij het zogenaamd aan Danny gegund. Toen kwam er weer een spel tussen Karen, Tom mij en Glenn. Tom had de puzzel al lang klaar. Hij had staan wachten tot ik of Glenn het zou pakken.

Hij is elke keer dingetjes aan het doen waardoor het lijkt de beste bedoelingen te hebben maar hij maakt ondertussen allemaal streken gaat Ashley verder. Hij heeft ook al een paar keer mensen genaaid. Ik snap dat jij en Alice op Danny stemmen. Maar dit is een rare situatie. Het gaat er gewoon om als je je elke keer toevoegt in het groepje, wat hij doet en mee stuurt. En nu in een keer een mes in je rug, ik snap dat niet. Jimmy merkt op dat hij niet op mij en Alice stemmen. En hij vond ook dat Danny zich heel de week raar gedroeg. Dat kan allemaal zegt Ashley maar de show die afgelopen week is gebeurt en daarvoor vind ik dan raar. Daar moet je je dan ook van distantiëren en niet de brave jongen uithangen. Of diegene die alles gunt. Je moet het zelf pakken als je wint vindt Jimmy. Ja antwoordt Ashley of gewoon zeggen ik wilde hem niet. Elke keer in het spel staat hij ook al te seinen naar mij wie waar moet staan, wat er moet gebeuren, wie wat moet doen gaat Ashley verder. Elke keer doet hij het weer. Ik lig daar dus net en ik denk in een keer aan jouw gesprek. Ik dacht hoe zit het ook alweer, is het gericht naar Dilano. Of naar Tom vult Jimmy aan maar volgens Ashley gaat dat niet omdat het over een piano ging. Tom is bij mij positief genoemd, ik heb daar ook over nagedacht hoor benadrukt Jimmy. Ik weet niet hoe Dilano neer wordt gezegd maar hij is wel gewoon eerlijk naar mij. Ik geloof ook echt dat hij mijn rug heeft. Wat Danny betreft blijf ik daar wel achter staan en ik vind dat het publiek erover moet spreken. Hij is echt te ver gegaan. Ashley kan zich daar ook wel in vinden. En Jimmy merkt op dat het nu echt ieder voor zich gaat zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.3]

Ook interessant:

16 Reacties

Alex 14 maart 2024 - 17:00

Tom is inderdaad niet te vertrouwen.

Beantwoord
Rob Smit 14 maart 2024 - 17:12

Waarom grijpt BIG Brother niet bij het gestook en geroddel. Dit verpest de sfeer en wordt steeds erger.

Beantwoord
Hans S 14 maart 2024 - 18:48

Jimmy is niet te vertrouwen zo onbetrouwbaar als de pest die brieft alles over naar Ashley , ik heb een hekel aan Jimmy gekregen om Dilano voor de bus te gooien.

Beantwoord
Lydia lepee 14 maart 2024 - 19:22

Rob u hebt gelijk..
Tom is gewoon een deelnemer !hij is vrij om te doen en laten wat hij wil.Danny is ook een goede speler…
Hij heeft niks verkeerd gedaan Tom…
Spelen gokken en leven en hun best doen elke dag,
Het is depot winnen en niet vrienden maken!

Beantwoord
Lydia lepee 14 maart 2024 - 19:27

Alex Tom is een goede speler!
Het gaat hier om de pot te winnen…veel geld !
We moeten nemand kwetsen ze vechten allemaal om te winnen..

Beantwoord
Henry 14 maart 2024 - 19:52

Rob Smit, dit hoort geheel bij het spel, van bigbrother

Beantwoord
Snijers linda 14 maart 2024 - 20:20

Ja dat vind bb juist fijn , mensen tegen mekaar in het harnas sturen zodat de mensen een verkeerd beeld krijgen van sommige deelnemers

Beantwoord
anita 14 maart 2024 - 21:04

Fans kunnen ook dingen verzinnen om onrust te stoken

Beantwoord
anny 14 maart 2024 - 21:37

heb nog geen enkel seizoen zo weinig livestream gekeken. iedere keer de ashley bende alsof er geen andere mensen in het huis zijn
tom karen en vooral ashley met hun geroddel en manipulatief gedrag ik kan er niet naar kijken

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 14 maart 2024 - 22:51

Ashley is gewoon pissig dat ze “haar” leger niet meer onder controle heeft…verder vind ik dat zij het spel naar speelt. En mensen tegen elkaar opzet Als n bewoner haar niet volgt is ze tegen die bewoner. Weg mer haar. Ik vind ook dat zij bijzonder veel in beeld gebracht wordt. Alsof al vast staat dat zij gaat winnen.

Beantwoord
Lili 14 maart 2024 - 23:30

Dat vraag ik mij ook af..

Beantwoord
Wendieke 14 maart 2024 - 23:41

Vond het zo fijn dat Ashley de eerste week eruit werd gestemd. Had zo graag gezien dat Sonja niet was opgestapt. Want dan had Ashley thuis gebleven. Hoe had BB er dan uitgezien?

Beantwoord
anita 15 maart 2024 - 08:01

De pot verwijt de ketel.
Ik hoop dat de zogenaamde generaal al haar smerige spelletjes terug krijgt.
Wie zaait zal oogsten ook al is het verderf.

Beantwoord
Ann 15 maart 2024 - 22:29

Ja Rob , je heb helemaal gelijk,
Ze zitten zich zelf allemaal tegen elkaar op te zetten!!
Dit jaar is lang niet zo leuk om naar te kijken dan andere jaren!,
Pfff nu ook weet Tim over Ashley , en de linke gast dylana ff nog onrust stoken, voor die naar huis gaat morgen
Allemaal stemmen op Danny mensen.

Beantwoord
Pietmussies 16 maart 2024 - 07:56

Ashley niet vertrouwen is nogemener

Beantwoord
Cecile vernack 18 maart 2024 - 20:08

Ik blijf Ashley steunen e glenn

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page