Home » Jimmy vertelt Tom dat hij Ashley eruit wil en Tom legt aan Glenn uit hoe de stemming verlopen is

Jimmy vertelt Tom dat hij Ashley eruit wil en Tom legt aan Glenn uit hoe de stemming verlopen is

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden Jimmy en Dilano een gesprek. Hij wil anders gaan spelen en Ashley er volgende week uit spelen. Na dit gesprek gaat Jimmy even buiten lopen. Hij praat wat in zichzelf. Na enige tijd komt Tom erbij. Tom begint over Karen, ze is weer uit bed gegaan en in de woonkamer gaan zitten. Tom vindt dat maar nep.

Jimmy vertelt daarna over het gesprek met Dilano. En voegt eraan toe dat het misschien tijd is dat de generaal plaats rust neemt volgende week. Het draait allemaal om haar, constant. En dat moet ook klaar zijn. Het is genoeg, het is gewoon klaar. Tom denkt dat het misschien de beste techniek om het los te laten en niet meer mee bezig te zijn.

Later na 00:00 uur hebben Tom en Glenn nog een gesprek over het stemmen. Ik heb tegen haar (Karen) gezegd dat ik zelf wil gaan zegt Tom. Ik ga voor Alice in plaats voor dingen (Danny) en het wordt via steen, papier, schaar beslist omdat je er niet uit komt. Moet je niet eh… En je zegt tegen mij als je buiten komt we praten er niet over. Ik wilde er zelf naar toe gaan om uit te leggen als hij (Danny) dat wil weten. Als ik Alice wil saven wil ik haar saven. Volgens Glenn heeft Danny het aan haar (Karen) gevraagd en ze kon niet liegen en heeft vlakuit ja gezegd. Je moet gewoon eens gaan praten hoe het echt is gegaan. Tom vindt deze manier gewoon niet juist. En Glenn vindt dat negeren niet de oplossing is. Je moet hier 24 op 24 met elkaar leven. Tom benadrukt dat hij een persoon van normen en waarden is, en als jij binnen zegt nee en ik hou mij eraan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Ook interessant:

17 Reacties

joop 16 maart 2024 - 11:56

veel hugelarij in de mind spel, door Jimmy en Dilano

Beantwoord
john 16 maart 2024 - 12:10

Tom en Jimmy hebben zelf hun doodvonnis getekend en zijn zeker de volgende die het huis gaan verlaten.
Jimmy is net als Tom een kleine kleuter die beide huilen als zij hun zin niet krijgen en totaal iets begrijpen van het spel. Er uit met die twee zeurende kleuters.

Beantwoord
Gezina 16 maart 2024 - 12:40

Laten die Tom en Jimmy maar snel eruit gaan. Vieze mannetjes zijn het. Ben het ook niet altijd eens met Ashley maar ze speelt het spel.

Beantwoord
Yvonne 16 maart 2024 - 13:09

Wil ashley er uit ?

Beantwoord
Hans S 16 maart 2024 - 13:26

Ashley had er al veel eerder uit gemoeten ze irriteert mij zo erg en bijna alle kijkers alleen hier op deze site zitten een hand vol fans , ik ga gewoon een hekel aan dat mens krijgen en zo als Tom al zei alles draait om dat mens brrrrrr.

Beantwoord
Snijers linda 16 maart 2024 - 13:39

Tom Tom Tom toch wat ben jij een rare , je wilt altijd gelijk hebben , niemand van wie jij al duo bent geweest heeft zijn zin mogen doen je liegt meermaals

Beantwoord
Sonny 16 maart 2024 - 15:26

Ik hoop dat ze er uit wil hahaha

Beantwoord
Jacques 16 maart 2024 - 15:46

Door het spel van Ashley is het niet meer om aan te zien. BB had eerder moeten ingrijpen en de kijkers laten nomineren ipv van de bewoners. Misschien hadden ze dan het programma nog kunnen redden. Nu is het constant achterklap en ruzie.

Beantwoord
Alex 16 maart 2024 - 15:56

Tom kun je niet vertrouwen.

Beantwoord
bob 16 maart 2024 - 16:18

rare mensen hier nogmaals ashley zal moet en gaat winnen hoppa

Beantwoord
Sona 16 maart 2024 - 23:22

Op je beste maatje stemmen en erna krokodillen tranen…en op zijn bed (van Dilano) mag niemand slapen…bla bla bla…
Het kwam Alice en Jimmy juist heel goed uit dat Dilano zou vertrekken…wat dat betreft is Ashley eerlijker alhoewel ik geen fan van haar ben, maar wel respect voor haar heb, hoe ze haar nek uitsteekt om het voor de kijkers bb levendig te houden.

Beantwoord
Ranny 17 maart 2024 - 12:30

Dat is na vandaag helemaal zeker, nu karen weer de l,,,l

Beantwoord
anita 17 maart 2024 - 14:52

Als karen eerst vraagt aan Tom om te zwijgen en dan zelf wel gaat vertellen is dat volgens mij dat karen een wit voetje wilde halen. En dat rare lachje van der terwijl er vaak niks te lachen valt?
irritant net als de stem van Ashley daarom zijn ze samen giechel en grootbek.

Beantwoord
Elly A 17 maart 2024 - 22:47

@HANS S. 100% mee eens. Ik zie het precies zo.

Beantwoord
Marc Croes 18 maart 2024 - 12:22

Weg met Ashley ze manipuleert iedereen en nú neemt ze nog Karen ook nog mee

Beantwoord
Marc Croes 18 maart 2024 - 12:32

Ashley weg met dat mens ze was er al uit en bb brengt ze terug er waren andere kandidaten die nog niet in het waren Waarom ? Eenmaal weg is altijd weg dat is toch. BB spreekt altijd weg is weg

Beantwoord
Marc Croes 19 maart 2024 - 10:35

Jimmy proef van twee kante dus als hij er op staat naar huis met die man

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page