Home » Tom gaat het gesprek met Danny aan over de stemming

Tom gaat het gesprek met Danny aan over de stemming

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond legde Tom al aan Glenn uit hoe de stemming van de afgelopen nominatie verlopen was. Op deze nieuwe dag als Tom en Danny het ontbijt aan het klaarmaken zijn besluit Tom het ook nog eens aan Danny uit te leggen.

Tom begint over het stemmen. Voor mij was het Alice en voor  haar (Karen) was het Danny. Ze zei zo, ja dan gaan we er niet uit komen. Big Brother zei dat we eruit moesten komen. Toen hebben we steen, papier, schaar gedaan. En toen we naar buiten gingen zei ik tegen haar (Karen) ik wil dat gerust tegen Danny vertellen. Er is niemand die zich aangevallen voelt antwoordt Danny. Ik sta in de dagboekkamer met haar en ze zegt tegen mij Tom we gaan hier niet over praten met niemand. En jij ook niet, niet naar Jimmy of Alice lopen. Ik zeg niks, ik zit met de hottub in Glenn. Daarna zit ik hier met haar (Karen) en vraag heb je erover gepraat, ja. Ze had het al tegen Ashley gezegd geeft Danny toe. Dus Ashley negeert mij al twee dagen merkt Tom op. Omdat er bij haar iets niet gelukt is. Dat maakt me niet uit, dat zegt veel over haar eigen. Ik zou haar niet negeren, ik heb niks verkeerd gedaan. En zei zegt heel de tijd ja we hadden op Glenn moeten stemmen. Ik zei als Glenn er dan op zou staan had je je nog schuldiger gevoeld. En nu staan ze er allebei op.

Bij mij gaat het erom, dat als jij mij dat vraagt ga ik dat niet zeggen. Of wachten tot we het samen zeggen. Wat hebben Alice en Jimmy gedaan? Die hebben op Dilano gestemd en die zijn hem dat gaan vertellen. En ik heb die kans niet gekregen door haar (Karen). Ik vind het jammer dat ik het niet heb kunnen zeggen. Ik had het samen willen zeggen en willen zeggen dat het door mij kwam. Door een stom spelletje papier, steen, schaar. Het is gewoon niet plezant. Ik begrijp dat antwoordt Danny. Het is een spel en op den duur moet je toch op iedereen gaan. Ik trek me het niet aan, ik blijf gewoon. Ik heb het ook gedaan. Tom voelt zich er ook niet happy door. Danny begrijpt dat wel, maar ben gewoon die je normaal ook bent. Je bent normaal een toffe peer. We hebben ons altijd geamuseerd. Dat moeten we blijven doen, anders gaat het tegen u werken. Volgens Tom zegt het veel over zij (Ashley) nu doet.

Daarna is het tijd om te ontbijten en komt het vliegtuigje van Tyron langs. Daarna gaat Jimmy een briefje schrijven voor Dilano omdat hij genomineerd is en mogelijk Big Brother moet verlaten. Als Jimmy het briefje klaar heeft krijgt hij het even moeilijk en wordt emotioneel. Het komt in orde zegt Tom. Natuurlijk antwoordt Jimmy snotterend. De twee rummicubben nog even door en Jimmy zijn bui lijkt wat te zakken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]

Ook interessant:

13 Reacties

Elly A 16 maart 2024 - 13:26

Ja hoor. Madame haar plannetje begint in te storten. Nu voelt ze zich niet lekker. Wordt volwassen vrouw. Moeilijk he, om niet altijd je zin te krijgen. Het is bewezen dat mensen die vroeger gepest zijn, later in leven zelf gemene dingen gaan doen

Beantwoord
Snijers linda 16 maart 2024 - 13:30

Tom jij bent 10 x erger dan Asley versta je , je verteld leugens , denk je dat niemand dat hoort of ziet , je bent een stiekemert en wilt altijd gelijk hebben , nu weer met jimmy en dat je Glenn de overwinning overliet met de puzzel ? Dat is niet waar je liegt meer dan eens

Beantwoord
Jaap 16 maart 2024 - 13:36

Zielige gedoe

Beantwoord
Ann 16 maart 2024 - 13:41

Wat zijn Tom en Jimmy kleuters zeg ongelooflijk, had Jimmy hoog zitten, maat valt nu wel door mand hoor, zogenaamd de goeie gozer uit te hangen!! Brr wat is die een matenaaier, dilnao zegt ook niet waarheid!, wie nog wel vraag je onderhand af!
Nou hoop Danny. Blijft en Ashley .

Beantwoord
Ria 16 maart 2024 - 14:08

Ik wil dat jimmy ook een berichtje ontvang met een vliegtuig als tekst jimmy je doet het goed

Beantwoord
Eleonora 16 maart 2024 - 16:06

Precies Linda goed gezien .
Tom moet eens naar z’n eigen
kijken .
Hij laat zich nu mee slepen door Dylano en Jimm kinderachtig volk

Beantwoord
Kris 16 maart 2024 - 16:11

Tom heeft gedurende een aantal weken uit gemakzucht gezellig meegesurfd met de groep van Karen, Danny, Ashley, Glenn, etc. omdat hem dat héél goed uitkwam, de Toxic 6 zaten toen voortdurend op zijn dak. Tom beweerde altijd bij hoog en bij laag dat ie z’n eigen spel speelde, maar dat was voor de show. Hij stemde meestal heel gelijkaardig met die groep en profiteerde van hun “bescherming”. Nu de Toxics echter goed uitgedund zijn en de overblijvers bij hem komen slijmen, heeft hij plots die anderen niet meer nodig en vond hij het deze week de goeie moment om gewoon z’n eigen zin te gaan doen en Danny te dumpen met een idioot excuus er bovenop. Daarom was Ashley zo teleurgesteld. Maar ja, daar mag dan niks over gezegd worden, want dan wordt hij des te koppiger.

Beantwoord
Henry 16 maart 2024 - 16:11

Tom is een huichelaar en Jimmy speelt de valse nicht. Zo noemen wij dat hier..

ASHLEY en RANDY deze twee hebben het mooi op gelost. Klasse.

ASHLEY En RANDY zijn beide echt aanwezig eentje drukker en de aan iets achter houdend.

Beantwoord
bob 16 maart 2024 - 16:23

maak je niet te druk ann ashley gaat winnen en terecht

Beantwoord
Eric 16 maart 2024 - 18:31

Ashley is zo dom dat je er voor gestudeerd moet hebben zeg! Zijn sterren er altijd?……serieus LMFAO.

Beantwoord
Rudy Volders 16 maart 2024 - 19:09

Dag Linda, waar heeft Tom gelogen. Vb. a.u.b.

Beantwoord
Jacques 16 maart 2024 - 20:51

De generaal heeft nog maar 2 soldaten over : Glenn en seut Karen. Danny zal wel begrepen hebben dat hij als meeloper van Ashley geen schijn van kans heeft. Haar imperium stort eindelijk in.

Beantwoord
Anton F 16 maart 2024 - 21:12

Jimmy ‘eet’ zelf al de hele tijd van twee walletjes, zeker nadat Ariana weg is. Eerst moest hij niks van Ashley hebben nu dikke maatjes en doen net alsof hij the good guy is. Snel eruit met die gast. Mijn stem heeft hij iig niet meer.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page