Home » De bewoners moeten 24 uur per dag bakken met ballen bewaken

De bewoners moeten 24 uur per dag bakken met ballen bewaken

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag kwamen er twee bakken met ballen het Big Brother huis in. Een bak is voor de bewoners en een bak is voor de undercovers. De undercovers moeten de boel saboteren. De ballen in de bakken staan voor punten. Diegene die de meeste ballen heeft heeft de meeste punten en diegene winnen daarmee stemrecht voor nominatie. Nadat Big Brother de bewoners om en om richting de gameroom riep om daar informatie in te winnen meldt Big Brother zich aan het einde van de middag voor een mededeling.

Bewoners en undercovers begint Big Brother, ik heb een belangrijke mededeling voor jullie. De bakken met punten moeten vanaf nu worden bewaakt. Want er kunnen ballen en dus punten worden gestolen. Wie zou dat doen vraag je je af? Wel nu, de undercovers. Want de undercovers mogen vanaf nu ballen stelen. Dit moeten ze wel stiekem doen. Let wel, enkel en alleen de undercovers mogen stelen, de bewoners niet. Dus dit betekent dat er bewakers moeten komen. De bakken mogen bewaakt worden door twee bewoners, nooit meer. Dus als je wisselt mogen er ook geen drie personen staan. Wel even een als iemand bijvoorbeeld naar de toilet moet. Denk eraan onder jullie zitten undercovers. Zij zullen uiteraard ook de wacht houden. Het bewaken van de bakken moet 24 uur per dag gebeuren, dat wil zeggen dag en nacht. De opdracht loopt door totdat ik zeg dat hij over is. De opdracht begint nu, heel veel succes.

Ashley roept naar de mededeling al snel dat ze met Karen als eerste wilt. Tom laat weten dat hij er gewoon gaat zitten. We moeten het toch even bespreken merkt Ashley op. Karen sluit zich erbij aan waarop Ashley zegt dan gaan wel weer lekker naar bed. Danny zegt dat ze met tweeën er moeten gaan zitten en ze de tijd moeten bepalen. Alice merkt op dat als iemand gaat plassen en de andere een undercover is er van alles kan gebeuren. Er wordt ook nog besproken om na te tekenen hoe de ballen liggen zodat je na een shift weet of er ballen verdwenen zijn. Ashley merkt op dat er ook twee mensen binnen kunnen zitten om de boel te bewaken. Uiteindelijk wordt er besproken wie met wie gaat bewaken. Iedereen gaat 1.5 uur bewaken, in de nacht wordt dat 2 uur. Jimmy doet het elke keer met iemand anders. Big Brother laat dan weten dat als hij een beveiligingsbedrijf belt hij niet iemand inhuurt die vanuit thuis met een verrekijker de boel bewaakt. Als ik jullie vraag de bakken met ballen te bewaken is dat naast de bakken in de tuin. Dank jullie wel. Uit gesprekken wordt duidelijk dat waarschijnlijk Danny,Karen en Jimmy de undercovers zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.8]

Ook interessant:

5 Reacties

Sofietje 17 maart 2024 - 19:39

Glenn ge hebt meer als 1 keer gezegd, ga er mee babbelen, da ik zelf dacht ge word ook ne zager

Beantwoord
Alex 17 maart 2024 - 20:53

Het hangt ervan af met hoeveel ballen je begint. Bij een gelijk aantal kunnen de bewoners niet winnen.

Beantwoord
Big Brother ZB 17 maart 2024 - 21:16

Alice, Glenn en Danny zijn volgens mij bewoners.
Tom mogelijk undecover. Maar hij is steeds geniepig. Groot verschil met Ashey die het bijna rondbazuint wat haar plannen zijn.
Er wordt Ashey verweten zich te laten omringen door de Belgen zodat haar positie als Nederlandse sterker is. Wel het valt op dat Tom plots met de Nederlanders optrekt, om de Belgen eruit te krijgen?
Ashley is rechtlijnig, Tom geniepig.
Denkt hij nu echt dat de kijker hem niet doorheeft?

Beantwoord
Ad 18 maart 2024 - 02:51

Hahaha noem je dat bewaken als Tom en Alice gewoon liggen te slapen nou BB boete erop dan leren ze het wel

Beantwoord
bob 18 maart 2024 - 11:20

boete bb voor tom en alice die liggen te slapen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page