Home » Karen vertelt Ashley over het gesprek met Tom, volgens Ashley is Tom zelf niet te vertrouwen

Karen vertelt Ashley over het gesprek met Tom, volgens Ashley is Tom zelf niet te vertrouwen

Door BigBrotherNederland

Nadat Tom en Karen met elkaar gesproken hebben gaat Karen naar de cocon ruimte. Al snel gaat het over het gesprek met Tom. Karen reageert aanvankelijk wat kortaf. Op de vraag of het nu weer goed is laat Karen weten het zal wel. Het is oke. Ashley merkt op dat ze de twee hoorde schreeuwen. Karen vindt dat op haar beurt raar. Volgens haar is er niet geschreeuwd en loopt vervolgens weer weg. Uiteindelijk komt ze terug en Ashley legt uit hoe ze het gesprek vanuit binnen gezien heeft.

Ashley vertelt hoe Jimmy erbij zat en dat Karen uiteindelijk wegliep en alleen ging zitten. Hij kwam later ook naar jou he vraagt ze daarna. Ja antwoordt Karen maar ik wilde niet meer. Ik wilde het er even niet meer over hebben. Ashley denkt dat ze elkaar misschien wat meer ruimte moeten geven. Ja zegt Karen. Het gaat gewoon erover dat ik niet meer te vertrouwen niet meer ben, blabla. Dat is hij zelf ook niet merkt Ashley op. En dat hij daarvan geleerd heeft en dat komt anders over bij mij he zegt Karen nog. Dat hij dat zegt bedoel je vraagt Ashley. Dat ik niet te vertrouwen ben he antwoordt Karen. Weet je wat het is gaat Ashley verder. Het is natuurlijk heel mooi om dat aan te kleden, zodat dat buiten. Hij weet heus wel dat je te vertrouwen bent, hij kan ook zelf nadenken dat je er met deze aantal niet om heen kan. En dat ik van alles gezegd heb of zoiets zegt Karen dan. Wat zei jij vraagt Ashley. Dat is helemaal niet zo, en toen? Dat jij hem begon te negeren en dat dat met mij te maken had antwoordt Karen.

Ik ga straks ook even met hem praten benadrukt Ashley. Niet over jou, over het geheel. Karen vertelt daarom waarom Jimmy erbij zat. Dat was omdat we anders niet normaal zouden praten of zoiets. Had het zin vraagt Ashley. Volgens Karen heeft Jimmy niks gezegd. Maar hij kiest wel weer de mensen uit merkt Ashley op. Waarom een vertrouwenspersoon van hem en niet iemand waar jullie beiden achter staan? Dat je en en hebt zeg maar. Ieder een vertrouwenspersoon bijvoorbeeld als het zo nodig is. Maar ik snap dat sowieso niet, waarom moet je die erbij hebben. Je kan toch ehm Ja… Hij is zelf ook niet te vertrouwen.  Zelf heeft hij ook een stunt uit gehaald die ik niet had verwacht. Het wordt ook steeds meer dat je het leuk met elkaar hebt, met Tom dan. Maar beslissingen nemen met hem, is niet te doen. Hij doet toch altijd al wat hij zelf wil. Op zich is dat niet erg, maar nu in duo schap neemt hij jou erin mee. In wat wat hij wil, snap je?  Maar we deze steen papier schaar, omdat we er niet uit kwamen antwoordt Karen. Ja zegt Ashley, maar hij wilde toch per se Jimmy en Alice vrijstelling terwijl jij toch duidelijk had gezegd dat je Danny niet wil, dus dan is het niet meer dan normaal. Daar ging het volgens Karen niet echt over. Bij hem ging het er over dat ik daar blijkbaar had gezegd van met niemand niet mee over te praten en dat ik uiteindelijk tegen Danny heb gezegd dat we op hem zijn gegaan in plaats van te wachten op Tom. Maar dat gesprek is tot stand gekomen zegt Ashley. Ik zat er bij he? Toen zei ik van hoe kan dat nou? Ja zegt Karen en dan had ik moeten zeggen wacht op Tom. Hij wilde van alles bespreken. Volgens Ashley is dat het hele toneelstuk wat hij speelt. Bij iedereen. Hij is zo bezig met alles wat hij doet voor de buitenwereld. Dat is al sinds dag één. Hetzelfde geld voor nu, hij parkeert het bij jou allemaal.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

13 Reacties

Rudy Volders 17 maart 2024 - 17:01

Wat een stookster die Ashley. Alles opdoken. Generaal en nu ook gladde slang. Pikt Karen volledig in. Open je ogen a.u.b.

Beantwoord
Kiki 17 maart 2024 - 17:06

En weer legt Ashley woorden bij Karen in de mond, zelfs als Karen zegt dat het niet zo is gaat ze er toch op door alsof het wel zo is. En natuurlijk wil madam dat er 2 “vertrouwens personen” bij zitten dan had ze er weer bij gezeten met d’r steekneus. Nou als er 1 een “niet te vertrouwen persoon” is dan is Ashley het momenteel wel. Vond haar leuk maar ven d’r inmiddels echt spuugzat

Beantwoord
Alex 17 maart 2024 - 17:52

Met Tom is geen land te bezeilen en hij schuift alles op anderen af. Wg met dat stuk verdriet.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 17 maart 2024 - 18:03

Ohh Karen toch je moet helemaal niet Asley toe snellen vertrouw op je zelf. Zij brengt jou in
Onbelans. Ga rustig worden en ga dan rustig
Met Tom praten en wees gewoon eerlijk tegen hem.dit is tussen jou en Tom.
Ga naar buiten waar geen luistervinken zijn.
Want er wordt al genoeg gekonkeld
Je bent een gevoelig maar spontane meid.
Als je echt ergens mee zit kan misschien BB
Raad vragen.maar doe dat waar niemand je hoort.
Succes.

Beantwoord
Marjan 17 maart 2024 - 18:19

Alice kan wel ontzettend zeuren voor een jonge meid v net 20. Ik moet sporten, ik moet 8u slapen. Alsjeblieft meid…

Beantwoord
Jose 17 maart 2024 - 19:41

Karin ben jij eerlijk.
Rennen naar de Generaal.
En die zal dat wel even oplossen!!!!!!
Hoe oud ben je ???????

Beantwoord
Marc Croes 18 maart 2024 - 05:33

Karen waarom altijd naar Ashley luisteren die is zelfs niet tevertrouwen wat ga je doen als Ashley naar huis ga ? Bb haal die bijde uit elkaar voor altijd

Beantwoord
anita 18 maart 2024 - 08:32

Tsja niet iedere belg kruipt voor Ashley karen. Je hebt niks bij gedragen dan wat stom gegiechel.
Zonder enige eigen inbreng ben je immer achter de generaal gaan staan.

Beantwoord
Jongen 18 maart 2024 - 10:07

Ja vreselijk die karen ze lijkt 16 jaar, met de steun van de generaal denkt ze tot het einde te komen ,ik ben die 2 zo zat en karen nog meer dan ashley omdat karen een bang meelopertje is

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 18 maart 2024 - 10:57

Karen is er onzeker daarom gaat ze naar
Generaal Ashley. En die voelt zich machtig.
Zou Ashley thuis ook zo zijn???

Beantwoord
bob 18 maart 2024 - 11:13

laat ze maar lullen ashley al zetten ze jouw nog 3 keer op die bank winnen ga je en terecht

Beantwoord
Gerardus 18 maart 2024 - 15:14

Tjee. JIMMY moet echt over bij zitten, ɓbbbrrr. Hij wordt echt eng niet te vertrouwen meer.

Beantwoord
Elly A 18 maart 2024 - 15:22

Karen begint irritant te worden. Geen eigen mening en doen wat Ashley zegt. Zelfs als ze in de huiskamer wil gaan kijken en Ashley zegt, nee, ik lig net lekker, gaat ze niet. Geloof me, Ashley is geen vriendin. Hopelijk komt Karen er snel achter dat Ashley ook over haar roddelt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page