Home » De bewoners mogen om en om naar de gameroom om informatie te verzamelen

De bewoners mogen om en om naar de gameroom om informatie te verzamelen

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners bakken met ballen ontvingen voor undercover week gingen Tom en Karen het gesprek aan over de afgelopen stemming. De twee negeren elkaar sindsdien omdat ze er niet uitkwamen. Hoe dit gesprek verlopen is lees je terug in dit nieuwsbericht. Tijdens dit gesprek riep Big Brother om dat iedereen zich moest verzamelen.  Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord en vertelt wat de bedoeling is.

Bewoners, het is undercover week. Een van de belangrijkste zaken hierin is het verzamelen van informatie. Dit is belangrijk voor zowel bewoners als voor undercovers. En daarom kunnen jullie nu informatie vergaren. Dat doen jullie één voor één in de gameroom. In deze volgrode: Danny, Alice, Tom, Karen, Glenn, Ashley, Randy, Tyron, Jimmy. Fair play is belangrijk in het huis dus ook afluisteren aan de gameroom staat een boete van 1000 euro uit de jackpot. Tyron merkt op dat het geluid in de gameroom misschien dan wel wat zachter moet. Als je langsloopt kun je het gewoon wat horen. Big Brother antwoordt goed dat je het zegt Tyron. Er is langslopen en langslopen, ik zal goed letten op het verschil. Daarna worden de bewoners een voor een opgeroepen. Big Brother meldt nog wel dat witte kleding niet mag in de gameroom. Een voor een gaan de bewoners de gameroom in. Wat daar gebeurt wordt niet duidelijk. Wellicht merken we dat later vandaag nog?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Marjan 17 maart 2024 - 14:09

Emotioneel spoort Jimmy niet helemaal, zooo overdreven die “rouw” om Dilano
Zeker als hij weet hoe glad Dilano is.

Beantwoord
Angeline 17 maart 2024 - 14:43

Ik hoop dat Jimmy GEEN undercover is want hij is loslippig.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page