Home » Big Brother geeft de bewoners een langdurige opdracht: een domino baan maken door het huis

Big Brother geeft de bewoners een langdurige opdracht: een domino baan maken door het huis

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners de opdracht om de twee bakken met ballen voor undercover week te bewaken. Maar daar kwam afgelopen avond nog een langdurige opdracht bij voor de bewoners. Big Brother vertelt aan de bewoners wat de bedoeling is.

Het geluid van de draaideur klinkt, de deur gaat open en een aantal bewoners gaan kijken wat er in de deur staat. Tom ziet het als eerste, ah nee zegt hij. Ah nee, domino. Inderdaad domino zegt Big Brother enthousiast. De opdracht is eenvoudig, jullie maken een domino baan door het hele huis. Jullie starten in de badkamer en jullie eindigen aan de voordeur. Hiervoor krijgen jullie 48 uur de tijd. Ik laat op tijd weten wanneer het officiële startmoment daar is. Wanneer dus het eerste steentje omgegooid mag worden van de baan. Ik zal ook aangeven wanneer het laatste halfuur is ingegaan. Dit is niet zomaar een challenge, dit is een challenge tussen de undercovers en de bewoners. De opdracht is eenvoudig: als de domino baan in een keer goed valt van het begin tot eindpunt dan hebben de bewoners gewonnen. Lukt dit niet? Dan hebben de undercovers gewonnen. Dus samengevat: ben je een bewoner dan doe je er alles aan om het te laten lukken. Ben je een undercover? Dan doe je er alles aan om het te laten mislukken. De inzet, 50 ballen. Dat zijn 50 punten dus. Dan gaan we nu het begin en het eindpunt plaatsen. Alice, jij mag het begin punt meenemen en plaatsen in de badkamer. Glenn jij mag het eindpunt meenemen en plaatsen bij de voordeur.

Daarna volgt er een live stream onderbreking en zien we de bewoners bezig met het bouwen van een domino baan. Tyron vindt het te easy voor een undercover om het te saboteren. De bewoners besluiten eerst een oefen baan uit te zetten. Ondertussen houden twee bewoners ook nog de wacht bij de twee bakken met ballen. Uiteindelijk is de baan af en wordt er getest of alles goed is neergezet. Het lukt en Tyron, Randy en Tom springen het uit van vreugde. Ondertussen wordt er ook besproken hoe het verder aangepakt moet worden. Tom denkt dat er altijd met twee of drie man bij de baan moeten zijn, zodat saboteren moeilijk wordt. Ondertussen wordt er gespeculeerd wie de undercovers zijn. Het zou logisch zijn dat er drie undercovers zijn maar meer zou ook kunnen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.5]

Ook interessant:

11 Reacties

Maria 18 maart 2024 - 09:45

Ik ga me afvragen of het stemmen op jouw favoriet wel zinvol is omdat het bij de finale het moet gaan tussen een Nederlandse en een belg.Ik hoop dat het tussen Jimmy en Tom gaat.ik vind de opdracht van deze week wel grappig

Beantwoord
bob 18 maart 2024 - 11:17

wat een kwal is die tyron toch die had er de eerste week al uit gemoeten

Beantwoord
Elly A 18 maart 2024 - 11:20

Ben dit jaar begonnen met kijken. Heb er spijt van want wat een ergernis. Ik wil natuurlijk weten hoe het afloopt dus blijf het volgen maar de eerste en de laatste keer. Dat komt vooral door het valse stoken van die neppert Ashley. Tuurlijk is het een spel maar je hoeft niet zo achterbaks met elkaar om te gaan. Als bb daar wat aan zou doen zouden er ook betere kijkcijfers zijn.

Beantwoord
Myriam 18 maart 2024 - 11:39

Ashley is nu wel aant stoken. Ze gaat te ver. Iedereen speelt het spel
Tom heeft gelijk . Karen doet wat ashley zegt en brieft alles door terwijl er afspraken waren

Beantwoord
Elisabeth maria 18 maart 2024 - 11:40

48 uur moet het duren …beetje lang lijkt mij .die baan uitleggen

Ze waren ook zo klaar of ik snap het hele spel niet.

Beantwoord
Yvonne 18 maart 2024 - 11:44

Lekker bezich zo als ze het maar niet om gooien tijdens het neer zetten !!

Beantwoord
Albert 18 maart 2024 - 11:48

Het gaat meer op een zeskamp lijken dan een huis vol bewoners die met elkaar leven, kletsen en proberen om hun verschillen en geschillen bij te leggen

Beantwoord
marina 18 maart 2024 - 12:06

hallo ik ben grote fan van BB maar waarom mogen wij geen spellen mee volgen altijd maar kijken naar geroddel en gezeur is ook niet leuk vroeger kon je alles mee volgen toen met de BB waar betty en spilly inzat das wel spijtig er aan dat we geen spellen mee kunnen zien gr marina

Beantwoord
Ward 18 maart 2024 - 14:21

het is wel een heel saaie bedoening,,, nu stoppen stoppen we dan ook maar met het kijken naar de live-streams

Beantwoord
Alex 18 maart 2024 - 18:53

Dan zijn waarschijnlijk de dominostenen beslissend en niet de ballen want ongemerkt 25 ballen verplaatsen is lastig.

Beantwoord
Gerardus 19 maart 2024 - 14:31

Mensen hou eens op met bewoners zwart te maken. Ze zitten in een speel iedereen speelt deze anders……Dus de Ashley en Tyron, Jimmy haatzaaiers hou de eens mee op.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page