Home » Dilano over zijn verblijf in Big Brother: ik had verwacht van Danny te winnen

Dilano over zijn verblijf in Big Brother: ik had verwacht van Danny te winnen

Door BigBrotherNederland

Dilano moest na de laatste live show Big Brother definitief verlaten. Maar hoe heeft hij zijn tijd in het huis ervaren en wat vond hij van zijn avontuur?

Toch wel jammer zegt Dilano met een lach. Ik had graag willen winnen, dat was het doel natuurlijk. Dus als je dan na negen weken voor de eerste keer genomineerd wordt baal je wel even. Ik had verwacht dat Alice bovenaan zou eindigen maar ik had verwacht en gehoopt dat ik van Danny wel zou kunnen winnen. Niet om hem persoonlijk of zo maar afgelopen week heeft hij zijn spel een beetje raar gespeeld naar mijn mening. Hij was hier en daar aan het roddelen over mensen en heeft hij dingen gezegd die hij niet is nagekomen. En dan is het aan de kijker, ik heb altijd vertrouwd en geloofd in de kijker dat zij hoe dan ook de juiste beslissing zouden nemen. Wat die beslissing dan ook zou zijn. Je hebt geen prikkels, geen telefoon, letterlijk niks dus alles wat je daar hebt wordt groter. Normaal ben ik niet zo’n emotioneel persoon, ik ben wel emotioneel, ik voel het niet heel intens maar omdat ik hier was ging het keer tien. Ik wilde hier leren meer met emotie te doen en om dat te kunnen doen moet je jezelf openstellen.

Met Sabeau had ik een klik, we trokken vanaf moment één naar elkaar toe. We zijn best diep gegaan voor mijn gevoel maar je wilt niet teveel geven omdat half Nederland en België ook meekijkt zeg maar. Het gevoel en de klik die je dan hebt met elkaar was gewoon heel fijn. Ik voelde dat het meer zou kunnen worden. Maar je weet het niet, je zit in een spel. Het zou goed kunnen zijn dat als de prikkels dadelijk terug zijn ik denk ja het was leuk maar that’s it. Mijn hoogtepunten was toch wel dat een vriend hier kwam om een spel te spelen. Dat hij ineens in mijn wereld zat, waar ik al negen weken in zat. En het gaf mij veel duidelijkheid vanuit thuis. Ashley praat bijna altijd over het spel. Het gaat er altijd over en ik vind dat ze altijd bezig is met de camera’s. Ze was ook heel erg bezig met de stemming, het zou volgens haar niet “kloppen”. Er zou iemand liegen. Die is daar naar mijn gevoel alleen maar mee bezig, is dat teveel? Ze haalt daar erg haar plezier uit. Maar als ze meer los zou laten zou ze ook meer kunnen genieten.

Dilano vindt wel dat hij voor zichzelf veel winst behaald heeft. Connecties die ik hier heb gelegd, ontwikkeling die ik heb doorstaan als persoon heeft mij ook een beter mens gemaakt. Dat neem ik de rest van mijn leven mee. Ik denk wel dat ik mezelf heb open kunnen stellen. Dichtbij mijzelf kon blijven. Je wordt opgezogen in het spel, ook ik. Er werden groepjes gevormd en afspraken gemaakt. Ik ben me niet anders gaan gedragen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjan 18 maart 2024 - 20:15

Dilano heeft nog steeds die grote pet op van zichzelf! Altijd heeft hij het over de kijker, zijn hele spel was daarop gericht en zijn woorden ook. En maar met zijn blote lijf rondlopen, zeeer irritant! Nou Dilano, de kijker heeft gesproken. Nu nog hopen dat hij zijn arrogantie verliest, maar klaarblijkelijk niet. Met 30jr wordt dat het niet meer!

Beantwoord
Snijers linda 18 maart 2024 - 20:22

Maar Dylano de laatste weken, heb je niks anders gedaan dan geroddeld, je hebt geluk gehad dat je niet eerder op de bank zat , anders ……. en je weet ondertussen toch wel dat Asley gelijk had over de laatste stemming dat er iets niet juist was , 3 gelijk stemmingen en de kijker heeft beslist en Tyron er af gehaald

Beantwoord
chris 18 maart 2024 - 21:30

Dat is helemaal waar linda wat je schrijf

Beantwoord
Henry 18 maart 2024 - 21:53

Te eerste. DILANO een week eerder had je ook al eruit gestemd, maar Jimmy nam je plaats in.
En wat een jaloezieën naar Ashley toe.
wat heb je een hele hoge dunk van je zelf , Je was de laaste 10 dagen flink vaan het rodelen.samen met Tyron…dusblij man dat je weg bent.

Beantwoord
Alex 18 maart 2024 - 23:14

Hij heeft het goed gedaan.

Beantwoord
Henri 19 maart 2024 - 10:57

Dilano had moeten blijven. Iemand met sterke en eerlijke gevoelens over wie wat doet. En vaak zijn de gevoelens gelijk. En roddelen, dat doet toch iedereen!

Beantwoord
Ranny 19 maart 2024 - 16:45

Bah glad mannetje net als Tom.
Asley die speelt gewoon het spel supper goed ze is gedreven om het spel te spelen zoals zij dat doet petje af voor haar,dat zij dat vol houdt. Een ander ziet het als overdreven en kronkelen. Daar heeft zij gelukkig maling aan …je moet toch een SPEL WINNEN ? Dat kan alleen als jij het spel speelt chapau Asley 👏👏👏

Laat de rest maar lulledoen en over je praten wij weten beter

Beantwoord
Jongen 19 maart 2024 - 18:34

Ik dacht ook dat dilano van danny kon winnen , heel jammer , dilano was een fijne jongen , danny en glenn en karen 3 meelopers

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page