Home » Jimmy vertelt Randy dat Ashley de nominatie uitslag hoogverraad vond

Jimmy vertelt Randy dat Ashley de nominatie uitslag hoogverraad vond

Door BigBrotherNederland

Vannacht hebben de bewoners trouw de wacht gehouden bij de twee bakken met ballen. Tijdens deze nachtelijke wacht hebben Jimmy en Randy een gesprek over Dilano en het spel.

Randy vraagt aan Jimmy hoe het nu gaat. Jimmy vindt dat lief, hij zou wel willen weten hoe het nu met Dilano gaat. Jimmy vertelt wat hij allemaal voor informatie van fans gehad heeft. Randy vindt het heftig om te horen. Hij dacht dat de twee er echt voor elkaar waren. Jimmy geeft toe dat hij afgelopen week gemixte gevoelens had hierdoor. Het was heel juicy die week, als jij dat met Ty zou hebben zou het echt even k*t zijn. We hebben het toen in de avond uitgesproken. Ik geloof echt dat hij oprecht is en dat is hij volgens Randy ook. Ik heb ook veel met hem gesproken en gezien. Je kunt zien dat hij gewoon oprecht is.

Daarna gaat het over Ashley. Soms denk ik je bent een vriendin van mij je bent te vertrouwen. En soms kijk ik naar haar en denk ik ik vertrouw je voor geen cent. Ik vertrouw er niet benadrukt Randy. Wat zij heel vaak doet is vragen stellen, dingen zeggen waardoor je uit je balans raakt merkt Jimmy op. Ik heb het gezien zegt Randy, ze trekt alles naar haar toe. Dat probeerde ze ook met het nomineren. Dus ik weet al wat ze wilt. Ik ook antwoordt Jimmy, je zit niet voor niks met vijf Belgen. Ik weet 100 procent wat jij wilt. Ze is nu volgens Randy aan het rekenen. Ik ben daar niet voor aan gekomen. En zo goed kan ze het niet lacht Jimmy. En denkt dat als het Ashley haar tijd is dat nu is. Hoe langer je wacht hoe meer ze op haar hoedde is. Heb je gezien hoe ze reageerde op de nominatie uitslag vraagt Randy. Ze heeft gejankt antwoordt Jimmy, ze noemde het hoogverraad. Wat reageert Randy verbaasd, nee man. Dat is heftig. Hm hm zegt Jimmy, hoogverraad. Ik kan het bijna niet geloven zegt Randy. Ze doet net alsof ze de generaal is. Ja antwoordt Jimmy, ze geloofd het echt. Ze praat ook al een paar dagen niet met een persoon hier (Tom). Randy begrijpt niet waarom er niet is opgestaan en er gezegd is tot hier en verder. Volgens Jimmy is dat wel gedaan inmiddels maar het is nu gewoon genoeg. De twee kletsen nog wat langer door over Ashley en vinden haar voor een tv programma leuk maar voor hen zelf hoogst irritant.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het huis. Er wordt nog altijd de wacht gehouden. Zo zitten Randy en Tyron bij de twee bakken. Al snel begint Randy over het gesprek wat hij in de nacht met Jimmy gehad heeft. Randy vertelt dat Ashley het hoogverraad noemde. Echt vraagt Tyron verbaasd en begint te lachen. Zei ze dat tegen Jimmy? Ja antwoordt Randy, ik ging ook lachen. Hoogverraad lacht Tyron, ze is echt gek geworden man. Jimmy wil haar er ook uit? Ja antwoordt Randy waarop Tyron zegt eindelijk. Ik snap het niet, waarom nu pas? Blij dat mensen het zien maar wel f*cking laat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.8]

Ook interessant:

13 Reacties

Angeline 18 maart 2024 - 13:49

Jimmy zoekt nu medestanders om Ashley weg te werken. Hoop dat t ze lukt.

Beantwoord
Henry 18 maart 2024 - 14:06

De valse Jimmy is erg aan het stoken tussen bepaalde personen in het huis…net maandag 28 maart buiten negeert Tom ineens Jimmy en zegt geheel niks tegen hem….alleen zegt hij tegen hem ik vertrouw jou en de drie dames en Randy. Niet……….deze man is geheel de weg kwijt. Ga aub zaterdag naar huis

Beantwoord
Tiny 18 maart 2024 - 14:47

Ik was een jimmy fan nu niet meer ,Hij praat teveel en is een slang met twee koppen

Beantwoord
M 18 maart 2024 - 14:57

Ze mag naar huis …ben ze echt beu

Beantwoord
Gerardus 18 maart 2024 - 15:22

Zal niet Jimmy zijn ………Om de boel op te naaien nu tegen. RANDY…..gisteren tegen Glenn en Danny ….maar die laten hem praten

Beantwoord
Peter 18 maart 2024 - 15:38

Heb het al vanaf het begin gezegt Ashley eruit.
Ze verziekt de hele boel.
Onze generaal.Eruit deze week en heel snel.

Beantwoord
Collie haas 18 maart 2024 - 17:08

Sorry maar dat zeggen 2 mannen die continue achter mekaars rug om lopen te praten. 1 die ‘random’ nomineert en 1 die zelfs z’n bestie day1 erop zet en week erna niet te troosten is bij zijn exit.

Niet alles wat Ashley doet is likeable, i agree.. Maar zij trekt tenminste wel (zo veel mogelijk) één lijn in haar spel.

Ashley had niet gevraagd om Jimmy’s troost, hij is er zelf naartoe gegaan, verhaal gehaald en een knuffel gegeven. Ashley lucht d’r hart uit in emotie (spaarzaam moment), ze vond het echt uitermate vervelend om te moeten ondervinden dat Tom toch niet aan haar kant zou staan. En dan s’nachts bij Randy je verhaal met zo’n twist vertellen en allebei er smakelijk om lachen.

Geniet ervan, zolang het nog duurt

Beantwoord
Jacques 18 maart 2024 - 18:18

Het wordt inderdaad hoog tijd dat Ashley het huis verlaat. Het gestook moet eens ophouden. Ben blij dat de meesten dat nu inzien zodat er een eerlijke eindstrijd kan beginnen.

Beantwoord
bob 18 maart 2024 - 18:30

wat een naar ventje is die jimmy toch lekker naar huis joh, om ashley zwart te maken en daarna huigellen weer met ashley

Beantwoord
Alex 18 maart 2024 - 18:57

Wat een gezeur. Ze zijn allemaal tactisch bezig.

Beantwoord
Linda 18 maart 2024 - 22:04

Jimmy is mij te Los in zijn babbels. Weg ermee.

Beantwoord
Jongen 18 maart 2024 - 23:28

Inderdaad tyron heeft gelijk , nu worden er een paar wakker ,willen ze hun generaal eruit, rijkelijk laat , vind het wel leuk dat er eindelijk wat beweegt maar schaf die power af met nomineren , gewoon minst populaire naar huis , simpel en eerlijk

Beantwoord
bob 19 maart 2024 - 11:42

de meest populaire bewoner onder de stemmers buiten is ashley. en terecht .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page