Home » Jimmy vindt deze week heftig en heeft het emotioneel zwaar door hoe Tom tegen hem doet

Jimmy vindt deze week heftig en heeft het emotioneel zwaar door hoe Tom tegen hem doet

Door BigBrotherNederland

De middag gaat na het spel waar de undercovers gewonnen hebben vrij rustig voorbij, de wacht wordt gehouden en ondertussen wordt er volop gespeculeerd over wie de undercovers kunnen zijn.

Jimmy en Karen, beide undercovers gaan even apart zitten in de cocon ruimte. Ik weet het niet hoor begint Jimmy. Ik vind het wel een beetje heftig hoe mensen doen hoor. Het is ook heftig antwoordt Karen. Ty is wel pff zegt Jimmy en Al (Alice) ook hoor. Jij bent het, jij bent het. Ik zo ik heb niks gedaan. Karen laat weten dat het bij haar ook zo ging. Het enigste wat ik nog kan doen is Glenn verdacht maken. Jimmy antwoordt dat je het beter even kunt laten. Er moet wel een balletje van links naar rechts fluistert hij dan. Ik weet niet wanneer. Ik ga vannacht dat belletje stelen (van de domino baan). Heb je al een nieuwe opdracht vraagt Karen dan. Ik denk Danny antwoordt Jimmy.

Wij kunnen dat niet lacht Karen. Ik ook niet hoor geeft Jimmy toe. Je moet niet aantrekken dat Tom zo tegen je doet benadrukt Karen. Volgens Jimmy weet hij gewoon niet hoe hij er mee om moet gaan. Hij ging naar het balletje lopen zoeken, ik zei we moeten de wacht houden. En toen zei ik wie wil er dan bij mij zitten? Want hij wil het niet.  Ik heb hem niks gedaan he. Karen snapt ook niet zo goed wat er aan de hand is. Jimmy vertelt dat hij al gevraagd heeft of ze het uit kunnen praten. Hij zei er is niks. Je merkt ook dat iedereen moe is voegt Jimmy eraan toe. Ja antwoordt Karen, dat is gewoon niet meer plezant. Jimmy denkt dat het alleen nog maar meer wordt. Het is echt niet te doen. Ik denk we als we niet ontmaskert worden vrijstelling krijgen. We doen maar gewoon verder. Ik wou dat het al donderdag is lacht Karen.

Jimmy wordt daarna emotioneel als Karen weer over Tom begint. We zijn er voor u benadrukt Karen, het is maar even  dat hij zo doet. Maar hij zou het wel mogen aangeven waarom hij zo doet. Maar trek wel je grenzen. Dat heb ik ook gedaan hoor en dat heb ik gezegd snikt Jimmy. Karen geeft hem een knuffel. Het is niet makkelijk en je bent ook moe. Daarna besluiten de twee weer richting het huis te gaan, voor er weer verkeerd gedacht wordt.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.5]

Ook interessant:

10 Reacties

Hans S 18 maart 2024 - 18:12

Jimmy mis gewoon Dilano daar kon hij zijn ei kwijt maar ja het is niet anders.

Beantwoord
Marjan 18 maart 2024 - 18:13

Tsja, Jimmy denkt met alle wonden mee te kunnen waaien! Helaas..

Dat gejank constant, bah

Beantwoord
Snijers linda 18 maart 2024 - 18:21

Die Tom wat is mij dat voor een aardige mens , dat die gauw naar huis gaat , ik denk dat hij gek is op Alice , hij loopt ze overal na , en altijd zijn schort omhoog trekken , waar trekt dat op , en hij kan niet tegen zijn verlies en maar achter dat balleke zoeken , foei foei

Beantwoord
bob 18 maart 2024 - 18:32

wat een kwal zeg die jimmy

Beantwoord
Angeline 18 maart 2024 - 18:48

Jimmy moet ophouden als een ‘pussy’ te doen. Als hij er niet meer tegen kan moet hij weg.

Beantwoord
Rian 18 maart 2024 - 18:52

Lieve Jimmy jij bent echt een lieve kanjer ga zo door naar de eindstreep en jij gaat b.b winnen.

Beantwoord
Henry 18 maart 2024 - 22:10

Ik heb het geheel live gezien Tom, moet eens normaal doen Jimmy vroeg of hij ben hem ging zitten omdat hij niet alleen mag zitten de andere hadden al 2,5 uur gezeten buiten, en meneer zei eerst geheel niks later ging hij zitten als een klein kind deed ze mond niet open tegen Jimmy…🤐🤐🤐🤐🤐naar mannetje is Tom geworden

Beantwoord
Anton F 18 maart 2024 - 22:43

Rian serieus ???

Beantwoord
Alex 18 maart 2024 - 23:11

Hoe weten ze van elkaar dat ze undercover zijn?

Beantwoord
Ton 19 maart 2024 - 06:43

Tom met al zijn persoonlijke problemen moet helemaal niet mee doen Big Brother. Dat hij aan zich zelf wil werken kan ik snappen . Maar de medebewoner kunnen en moeten daar geen rekening mee houden. Wat hij doet is sfeer verziekend . Het is soms walgelijk om te zien hoe hij doet. Denk dat het tijd wordt dat Tom vertrekt . Rare gast

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page