Home » De undercovers winnen punten bij een spel, het domino balletje is weg en Jimmy wordt als hoofdverdachte gezien

De undercovers winnen punten bij een spel, het domino balletje is weg en Jimmy wordt als hoofdverdachte gezien

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag klinkt er een geluidssignaal. Daarna vertelt Big Brother het volgende: bewoners, de strijd onder elkaar mogen jullie heel letterlijk nemen. Het is de strijd van de undercovers tegen de bewoners. En de inzet na alle games en opdracht is de ultieme beloning: stemrecht. Aan het volgende spel doet iedereen mee er mogen tijdens het spel geen ballen worden gestolen dus bewaken is nu ook niet nodig. Kom allemaal naar de gameroom, sportkleding is niet nodig, witte kleding is niet toegestaan.

De bewoners maken zich klaar om naar de gameroom in te gaan. Nog voordat ze naar binnen gaan volgt er een live stream onderbreking die meer dan één uur duurt. Uiteindelijk is er weer beeld. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat ze zinnen aan elkaar door moesten vertellen. Er waren negen zinnen die ze door moesten geven aan elkaar. Eerder hadden Jimmy en Karen hier al een gesprek over. Zij zijn immers met Danny de undercovers en moeten saboteren. Ze bespraken kleine woordjes te veranderen. Ook wordt er nog over het balletje van de domino baan verstopt worden. Het balletje is nodig om de te starten. En dat de undercovers geslaagd zijn wordt duidelijk, het balletje van de domino baan is zoek en de saboteurs hebben de opdracht gewonnen.

Big Brother zegt bewoners, de undercovers die zojuist 50 ballen hebben verdient mogen vanaf nu ook weer ballen stellen. De ballen dienen weer bewaakt te worden. Ondertussen wordt er nog altijd over het verdwenen balletje en de zinnen gesproken. Tom is ondertussen gepikeerd, hij lijkt Jimmy niet meer te vertrouwen. Als Jimmy bij de bakken zit roept hij Tom, die in eerste instantie niet wil. Uiteindelijk komt hij met een zucht zitten en Jimmy zegt dat hij als hoofdverdachte gezien wordt. Tom vindt op zijn beurt dat Jimmy gewoon rare dingen doet. Het zal met het spel te maken hebben. Geloof wat je wilt geloven antwoordt Jimmy. Ik heb jou niks misdaan he. Ik ben er voor je.

Big Brother neemt vervolgens weer het woord. Voor alle bewoners, undercover en niet undercover heb ik een mededeling. Het is belangrijk voor de undercovers om ongemerkt undercover te blijven tot het eind. Voor de bewoners is het belangrijk om te ontdekken wie de undercovers zijn maar de undercovers nog niet te ontmaskeren. Bespreek deze informatie alleen met de medebewoners die je echt vertrouwt. Vergeet niet, het kan heel waardevol zijn om te weten wie de undercovers zijn. Zoals jullie ondertussen wel weten, niets is wat het lijkt in het avontuur. Alles is altijd anders dan je denkt. Het spel wordt wel harder, week na week. Alleen de mentaal sterksten onder jullie halen de finale.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Marjan 18 maart 2024 - 16:44

Bb, kan dat gefluister van Karen en Ashley ophouden. Dat gebeurt dus constant en is erg irritant! Bedankt BB.

Beantwoord
Alex 18 maart 2024 - 19:01

Wie is toch die undercover die steeds de livestream onderbreekt?

Beantwoord
Anton F 18 maart 2024 - 19:59

Gatver wat is die Jimmy een slijmbal, tegen Tom zeggen ik ben er voor je, nogmaals gatver !!

Beantwoord
Linda 18 maart 2024 - 22:01

Jimmy mag ook vertrekken nu.!!!

Beantwoord
Ostyn luc 19 maart 2024 - 07:56

Indien de undercovers winnen, mogen ze met zijn 3 de nominatie bepalen. Dus kunnen ze kiezen uit 6 deelnemers. Als ze elk 3 deelnemers moeten nomineren zou het ideaal zijn om te nomineren met een puntensysteem. Wie men zeker op de bank wil geeft men 3 of 2 of 1 punt. Als jimmy dan doet zoals hij reeds aangaf en rekening houdt met de info van Dilano, dan geeft hij 3 punten aan Ashley, 2 punten aan Glenn en 1 punt aan bvb Alice. Danny en Karen zullen zeker stemmen op Tom, Tyron en Randy. Als ze goed afspreken en aan Tom 3, Tyron 2 en Randy 1 punt geven, dan zitten Tom met 6, Tyron met 4 en Ashley met 3 punten op bank.

Beantwoord
Marc Croes 19 maart 2024 - 11:08

Hy is al aan wandelen weidt hem de deur 🚪 van

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page