Home » Danny en Jimmy bespreken als undercovers hoe ze de boel verder moeten saboteren

Danny en Jimmy bespreken als undercovers hoe ze de boel verder moeten saboteren

Door BigBrotherNederland

Danny, Jimmy en Karen zijn deze week de undercovers. Zij hebben de taak om spellen deze week te saboteren. De bewoners moeten dat zien te voorkomen. Wie aan het einde van de week de meeste punten heeft krijgt stemrecht. Afgelopen avond hadden Jimmy en Danny een gesprek.

Danny weet al dat de bewoners morgen een opdracht krijgen. Hij heeft het over een sleutel en een kistje openen. Wij moeten er blijkbaar voor zorgen dat ze die sleutel niet kunnen bemachtigen. Moeten we die verstoppen vraagt Jimmy. Dat weet ik niet antwoordt Danny. Ik denk het niet, we gaan gewoon moeten helpen en de vragen moeten saboteren. Het zou kunnen dat dat de laatste game is. Ik had gezegd tegen Big Brother dat ik dees (domino baan) wilde laten lukken. Dat ze toch ergens voldoening krijgen. En als wij dan ervoor zorgen dat we de opdracht van morgen doen falen hebben we de overwinning zo goed als binnen.

Maar ik heb ook gedacht om vannacht een bal eruit te halen gaat Danny verder. Maar jij gaat niet samen kunnen met Karen heb ik gezien. Dat gaat roet in het eten gooien. Ik zal toch proberen vannacht op te staan, er proberen voorbij te geraken. Als Ashley slaapt dan slaapt ze. Ik zou proberen er een bal uit te halen vannacht. Ik ga Karen vragen dat ze haar lap op haar ogen zet. Ik moet er een bal uit kunnen halen. En het belletje eruit merkt Jimmy op doelend op de domino baan. Het balletje is er al uit merkt Danny op waarop Jimmy vraagt of ze daar niet achter gaan komen. Nee laat Danny weten, dat gaan ze nooit vinden. Misschien moet dat belletje er ook uit zegt Jimmy nog maar een keer. Voor het geval Big Brother zegt je mag ook zonder balletje starten. Als dit gaat lukken staan we in feite 50 ballen voor merkt Danny op. Jimmy denkt dat ze één bal nooit door hebben. Erin te komen is alleen een probleem zegt Danny. Jimmy benadrukt wel dat ze een doel zijn. Volgens Danny kunnen ze hen niets doen. Als wij winnen is het belangrijkste, ik denk dat we deze kans nooit meer gaan krijgen. Dan krijgen we met drieën stemrecht merkt Jimmy op, dat is wat ik wil.

Karen en Ashley besluiten zich bij de bakken te installeren. De twee willen proberen de hele nacht de wacht te houden bij de ballen. Of het ze gaat lukken is nog even afwachten. Ook of de undercovers een bal weten te verwisselen zonder dat het ontdekt wordt. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Ook interessant:

10 Reacties

E 19 maart 2024 - 11:54

Ashley,Tom,Karen en Danny eruit de komende weken.Tyron ,Alice en Jimmy de Finale ?

Beantwoord
Marjan 19 maart 2024 - 12:19

BB kan dat gefluister v Karen en Ashley en Jimmy eindelijk ophouden. Je verstaat tijden lang niets@

Beantwoord
Jaap 19 maart 2024 - 12:28

Ze gaan maar hun gang het boeit me niet

Beantwoord
Angeline 19 maart 2024 - 12:49

Jimmy en Ashley zijn weer aan het roddelen en geven altijd commentaar op anderen. Ashley houdt maar niet op om anderen op te stoken en Jimmy is een gewillig slachtoffer. Wat een zielige figuren.

Beantwoord
Erwin 19 maart 2024 - 12:52

Wat kan Ashley mensen manipuleren en mensen opjutten tegen elkaar.

Beantwoord
Marjan 19 maart 2024 - 12:59

Ashley zet Jimmy giga onder druk mbt Tom. Ze heeft het over respect. Zij, laat me niet lachen. Jimmy spoort ook niet, zie dat gezicht, die ogen. Ze gaan allen ten onder en terecht! Hoe harder die Ashley pusht, hoe wanhopige Ze is. Ze verliest de grip, einde generaal

Beantwoord
Gerardus 19 maart 2024 - 14:27

Mislukt jammer voor ze. Ze zijn ontmanteld.

Beantwoord
Jongen 19 maart 2024 - 18:27

Als de undercovers mogen nomineren is het alweer duidelijk wie op de bank komt ; alice tyron en randy

Beantwoord
Marc Croes 28 maart 2024 - 20:06

Randy blijft

Beantwoord
Marc Croes 2 april 2024 - 23:54

Glenn is BB winnaar 2024

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page