Home » Danny wordt betrapt op het stelen van een bal en Karen valt ook door de mand

Danny wordt betrapt op het stelen van een bal en Karen valt ook door de mand

Door BigBrotherNederland

Deze week is het undercover week in Big Brother. Er zijn drie undercovers die de boel moet saboteren. Dit zijn Karen, Danny en Jimmy. De rest valt onder de groep bewoners. Diegene die aan het einde van de week de meeste punten heeft wint stemrecht.

Afgelopen avond hadden undercovers Danny en Jimmy al een gesprek. Danny wil graag een bal pikken en in de bak van de undercovers doen maar dat gaat niet helemaal goed. Karen en Ashley hebben de nacht buiten door gebracht zodat de rest lekker kon slapen. Als Danny denkt dat de twee liggen te slapen probeert hij een bal van de bewoners te pikken. Hij kan er alleen niet goed bij en moet de bak kantelen om een bal te kunnen pakken. Dit gaat met best wat lawaai. Karen zegt hardop dat hij ermee moet stoppen. Ook Ashley wordt wakker en ziet Danny met de bakken bezig. Ben jij een undercover zegt ze terwijl ze met haar vinger zwaait. Danny doet zijn vinger voor zijn mond en loopt weer weg. Oke antwoordt Ashley. What the f*ck zegt Ashley tegen Karen. Ik dacht wat hoor ik nou, ben jij dat nou met je schoenen?

De twee kletsen daarna nog even verder. Je zegt dat je mensen op een verkeerd spoor wilt zetten merkt Ashley op. Maar ik denk dat jij het bent toch? Karen knikt ja en Ashley begint te lachen. Ik weet al langer dat jij het bent. Ja antwoordt Karen. Ashley lacht verder, ik heb nog nooit iemand zo ontiegelijk naar een balletje (van domino) zien zoeken…. Ik weet het niet antwoordt Karen. Je weet niet waar hij is maar ik weet wel wat je bent merkt Ashley op. Ik begrijp niet waarom jij die rol krijgt. De twee beginnen te lachen. Wat voor consequenties gaat dit krijgen nu er twee undercovers betrapt zijn?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Erwin 19 maart 2024 - 13:36

Wat is Ashley een dominante persoon. Zij bemoeit zich ook met alles. Ook kan zij andere mensen tegen elkaar opjutten.

Beantwoord
anny 19 maart 2024 - 14:06

5000 euro uit de jackpot en de bewoners hebben gewonnen

Beantwoord
Eric.verbreyt 19 maart 2024 - 14:31

Ze zal wel zwijgen, anders mogen de andere stemmen en dan staat ze erop , en nu gaat haar clubje kunnen stemmen, Karzn en Danny zouden niet meer mogen stemmen, alleen Jimmy nog, dan staat ze erop🙈🙈

Beantwoord
Snijers linda 19 maart 2024 - 14:48

Foei foei Tom hoe jij recht sprong en iedereen om de nek sprong van blijdschap dat je niet genomineerd kunt worden , je moet nogal bang zijn , en kan niet verdragen dat andere de macht hebben , foei foei negeren en dan mensen weer willen om je vinger draaien ,bij mij zou dat niet pakken hoor

Beantwoord
bob 19 maart 2024 - 15:35

goed zo ashley 50 punten verdiend x2= 100 punten hoera

Beantwoord
Alex 19 maart 2024 - 15:47

Niet erg slim van Danny.

Beantwoord
Linda 19 maart 2024 - 16:00

Is het zoo moeilijk om je mond te koude Karen?

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 02:09

Ze hadden moeten wachten tot er twee undercovers op de ballen pasten.

Beantwoord
Henry 20 maart 2024 - 13:07

Dus verdient Ashley de vrijstelling of niet dan BIGBROTHER…….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page