Home » Karen gaat nogmaals het gesprek met Tom aan, ze voelt zich gekwetst omdat ze niet te vertrouwen zou zijn

Karen gaat nogmaals het gesprek met Tom aan, ze voelt zich gekwetst omdat ze niet te vertrouwen zou zijn

Door BigBrotherNederland

Nadat bekend is geworden dat de bewoners deze week stemrecht hebben en er 5000 euro uit de jackpot is gegaan omdat de undercovers (Karen, Jimmy en Danny) zichzelf verklapt hebben gaat Karen het gesprek met Tom aan. Eerder hadden de twee al een gesprek omdat ze elkaar negeren en dat liep toen uiteindelijk niet zo goed af.

Karen legt uit dat ze na hun laatste gesprek het even niet hoefde, ze wilde het laten bezinken wat je had gezegd. Het was ook niet fijn wat je allemaal zei. Toen heb ik dat voor mijzelf allemaal zo gelaten. Ik versta het heel goed wat je zei maar dat je zegt dat ik niet te vertrouwen ben is niet fijn. Je geeft dan echt geen fijn gevoel. Oke antwoordt Tom, ik voelde mij gekwetst. Ik voelde mij daar ook gekwetst door benadrukt Karen. Het ging erover dat ik met dat gevoel zat zegt Tom en ik heb dat nu kunnen uitten. Bij mijn weten heb ik mijn gevoelens kunnen uitten. Ik begrijp dat je gekwetst bent, ik ben toen naar u terug gekomen. En ik heb ook gezegd dat er een negatief ding was. Maar dat ik verder wilde gaan hoe we bezig waren en toen ben je weggelopen. Karen vertelt dat ze direct naar Danny hadden moeten gaan. Dat is nooit besproken geweest. En dat we de hele tijd plezier maken kwam het bij mij over dat het oke was. Ik had met u moeten gaan. Maar dan begin je ineens kwaad te worden en mij te negeren. Ik ben toen ook gekomen om te praten en jij zegt dan vertrouwen, vertrouwen. Ik heb mij fout toegegeven maar toch wil je me nog eens slecht laten voelen.

Tom zegt dat het er bij hem over gaat dat er dingen gezegd zijn. Waarom zij nu zo tegen mij doet. Je denkt dat ik van alles tegen haar heb… zegt Karen dan. Ja antwoordt Tom en Karen benadrukt dat het niet waar is. Je vertrouwt mij gewoon niet antwoordt Karen. Ik wil gewoon verder benadrukt Tom, ik ga gewoon mijn eigen ding doen. Ik vind het gewoon niet fijn dat je zo hard zegt dat ik niet te vertrouwen ben merkt Karen dan op. Dat is echt geen fijn gevoel. Dat is zo geeft Tom toe, maar als dat gevoel bij mij op dat moment is, wat moet ik mijn gevoel uitten of niet? Je mag het gewoon uiten antwoordt Karen, maar je kunt wel plezant doen met mij maar dan als andere mensen je minder bekijken dan gaan we Karen negeren. Ik begon te denken dat het is doordat ik zo met Jimmy omga maar dat is volgens Tom niet zo. Ik wil mijn gevoel uitten, Jimmy was erbij of ik het op de juiste manier is gebracht. Plus het kan niet verdraaid worden over wat er gezegd is. Karen wil gewoon normaal met elkaar omgaan, je negeert mij keihard. Het is gebeurt en ik weet ook niet wat ik nu nog moet zeggen. Tom denkt dat het puntjes beter moeten. En bij mij blokkeren er dingen door wat ik heb meegemaakt. Tom begrijpt het wel naar wat er gebeurt is. Maar als je denkt dat er nog een kans is om ons Big Brother avontuur op een juiste manier verder te gaan. Ik laat de  bal bij u. Karen zit nog steeds met het stukje vertrouwen maar volgens Tom was het spel gerelateerd. Daarna is het gesprek niet meer te volgen, dus of het nu goed is tussen de twee moet nog blijken. Niet lang daarna meld Big Brother zich weer met een mededeling, waarover later meer in een nieuw nieuwsbericht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.2]

Ook interessant:

8 Reacties

GEEN Ashley Fan 19 maart 2024 - 17:22

Karen moet niet zeuren. Ze is de speelbal van Ashley en kan net als haar generaal, niet tegen kritiek of tegenspraak.

Beantwoord
Marjan 19 maart 2024 - 17:34

Ja daarna vist Ashley. A gaat later met Tom praten, waarbij het kwijl tegenover hem uit haar mond loopt. Zogenaamd is het dan opgelost. Direct daarna gaat A op Glenn. Probeert hem te manipuleren om Tom te nomineren. Ze is zooo smerig Tom direct na haar gesprek met Tom hem voor de bus te gooien
COMPLIMENT voor Glenn! Die zegt gewoon tegen A dat hij zijn eigen koers gaat varen en het nog niet weet. Daar kon A het lee doen. Heel goed Glenn!

Beantwoord
Hans S 19 maart 2024 - 18:16

Wat een klein knulletje is die Tom toch als die zijn zin niet krijg of hij verlies een spelletje is die meteen boos en is die de hele dag niet aanspreekbaar voor niemand eruit met dit knulletje.

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 19 maart 2024 - 19:15

Karen is ook niet te vertrouwen. Ze zegt dat ze alleen gezegd heeft dat zij, Karen en Tom op Danny gestemd hebben. War ze vergeet te zeggen is dat zij, Karen, tegen Ashley en Danny zei dat zij, Karen, zich niet heeft bemoeid net die nominatie. Karen zei tegen Danny dat zij het niet wou en dat ze haar handen er af getrokken heeft. Dat is niet wat ze tegen Danny gezegd heeft. Toen Tom Danny vroeg wat Karen precies vertelde over de nominatie wou Danny het er niet over hebben omdat t al achter de rug was. Lafbek. Hij, Danny, wil natuurlijk met Ashley en Karen de finale in…alle 3 wegwezen is mijn mening!

Beantwoord
Henry 19 maart 2024 - 19:16

Tom echt een zielige mannetje…..ga lekker naar huis.

Beantwoord
Deny 19 maart 2024 - 19:34

Vraag: hoe heeft jimmy zijn undercover bekend gemaakt, ik heb er niets over gehoord of gelezen.

Beantwoord
Ward 20 maart 2024 - 08:27

Dany is betrapt bij de ballen door As en Karen heeft haar undercover bekend aan As

Beantwoord
Ward 20 maart 2024 - 08:29

Tom is inderdaad soms zielig maar wel blijft eerlijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page