Home » Ashley en Karen vinden dat ze met egoïsten samenleven

Ashley en Karen vinden dat ze met egoïsten samenleven

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond heeft Jimmy gekookt, terwijl hij bezig was ontdekte hij in the wall dat er een knoflook lag. Hij besloot deze te kopen zodat deze door het eten kon. En over deze mooie actie wordt uitvoerig gesproken door Ashley en Karen in de badkamer.

Die arme jongen zegt Ashley, weet je wat hij zegt? Kan de groep lekker van eten. Maar deze groep denkt daar niet aan. Die boeit het geen hol. Natuurlijk niet lacht Karen, alleen dat ze lekker kunnen eten. Wij hebben vannacht ook in de vrieskou gelegen merkt Ashley op. Longontsteking, blaasontsteking… Denk je dat je daar iets van hoort zegt Karen sarcastisch. Niemand die dacht willen jullie misschien even eerst douchen gaat Ashley verder. Nee ze zullen nu echt niet gaan denken omdat je nu een ui gekocht hebt om je te besparen bij de nominaties. Die arme jongen heeft al zo weinig. Deze hele groep boeit het geen hol. Soms zit ik ook echt met ezels in dit huis hoor. Ik zelf ook soms maar… Egoïsten merkt Karen op en daar is Ashley het eens. Heel veel egoïsten benadrukt ze. En dan koopt hij het ook nog. Denk je nu echt dat iemand zegt waarom koop je dat nu antwoordt Karen. Je hebt al zo weinig muntjes, wij kunnen beter investeren. Mooi voor de camera’s, het spelletje, that’s it. Karen loopt daarna richting de keuken en laat weten dat ze hem een muntje zal geven. Dat mag niet merkt Alice op die het hoort. Jimmy zegt op zijn beurt nog een keer dat het niet mag. Het is oke, ik wilde het al heel lang. Je hebt al kei weinig punten antwoordt Karen. Komt wel goed zegt Jimmy, ik verdien ze deze week wel. Het is gewoon fijn dat het er is. Dus we gaan er gewoon lekker van eten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Ook interessant:

13 Reacties

Eric.verbreyt 20 maart 2024 - 11:36

Durven veel zeggen, en zeker Karen, overal waar er iets te eten of te snoepen valt staat ze als eerste bij om te profiteren, en al meer dan éne keer gezien

Beantwoord
Marjan 20 maart 2024 - 11:40

Pfff de grootste 2 egoïsten hebben gesproken! Wat een plaat voor de kop die A en K!

Beantwoord
Elly A 20 maart 2024 - 11:42

De pot verwijt de ketel. Oordelen over andere maar zelf hetzelfde doen. En blaasontsteking en longontsteking.
Spot aub niet met longontsteking. Zeer kwetsend.

Beantwoord
Hans S 20 maart 2024 - 11:51

De grootste egoist is Ashley als zij haar zin niet krijgt gaat ze een potje huilen en krijgt iedereen de schuld , eruit met die vrouw lekker terug naar haar huis en kinderen.

Beantwoord
Marc Croes 20 maart 2024 - 12:18

Ashley en Karen zijn de grootste echowisten die er zijn

Beantwoord
Ostyn luc 20 maart 2024 - 12:21

Karen en ashley hebben jullie al eens iets gekocht voor de keuken, meer zelfs hebben jullie al eens iets klaar gemaakt? Jawel de pot met nootjes leeggevreten. Dus hou daar julie mond maar.

Beantwoord
Marjan 20 maart 2024 - 12:22

Ja hoor, Jimmy heeft met Tom gesproken. Ennn wie komt in de keuken weer vissen over dit gesprek? ASHLEY. Wat een voorspelbaar bitch!

Beantwoord
Bianca 20 maart 2024 - 12:25

Waarom blijven die twee continu ouwehoeren? Jimmy probeert alleen maar goed te zorgen voor zn medebewoners. er zit volgens mij geen kwaad in.Ik denk dat BB leuker zou zijn als die twee uit elkaar gaan.
Dit jaar heb ik me echt rot geergerd.

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 12:30

Het wordt niet echt gewaardeerd als iemand nog iets van het eten probeert te maken. Geef die mensen maar hondevoer.

Beantwoord
Carin 20 maart 2024 - 13:33

Ja hoor het is altijd weerde ander bij Asley en Karin.Afspraak Karin maakte je met Tom, we gaan er niet over spreken dit blijft onder ons.En wat doe je je loopt rechtstreeks naar Asley. Natuurlijk is Tom daar pissig over en vertrouwt je voor geen meter meer.
En Karin, je was undercover hè maar je hebt er niets van gebakken om er een leuk spel van te maken want natuurlijk is Asley je baas.En nu Alice afzeiken omdat jullie zo geweldig buiten hadden gewaakt s’nachts en van niemand complimentjes kregen.Tuurlijk de ander……

Beantwoord
Hein 20 maart 2024 - 14:14

Als er een egoïst is dan is het Ashley wel.
Mocht ze deze week genomineerd worden dan hoop ik dat het exit voor haar is.

Beantwoord
Jacques 20 maart 2024 - 15:59

Raar om uit hun mond egoisten te horen. Ze hebben nog niet anders gedaan dan aan hun eigen te denken. De rest kan voor Ashley kapot vaĺlen. Als zij maar de finale haalt.

Beantwoord
Vercauteren 20 maart 2024 - 17:24

Ashley en Karen mogen zeker het huis verlaten zo achterbakse mensen niet normaal

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page