Home » Ashley speculeert over de nominaties, na wat rekenwerk denkt ze erop te komen

Ashley speculeert over de nominaties, na wat rekenwerk denkt ze erop te komen

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley met Tom gesproken heeft gaat ze even met Glenn apart zitten. Ashley vertelt aan Glenn hoe het gesprek gelopen is en daarna begint zo over de aankomende nominatie.

Tom denkt ook dat ik zaterdag met hem op de bank zit merkt Ashley op. En Jimmy. Waarom vraagt Glenn waarop Ashley zegt omdat hij, Jimmy en ik denken dat zo de stemming gaat verlopen. Dat die kans wel groot is. Tenzij wij niet Tom kiezen maar iemand anders. Want Alice gaat hij niet op, die twee jongens wel denk ik. Ty en Randy gaan sowieso op Tom denk ik. Alice niet, en als wij het doen staat Tom er zeker op. Glenn weet het nog niet waarop hij wil gaan. Ik moet erover denken. Ik wil kijken met wie ik verder wil. De groep is er niet meer, iedereen is apart. Je moet doen wat goed voelt en denken met die wil ik verder. Klopt antwoordt Ashley maar als ik iets ga doen wat ik niet doe zou het een verloren stem kunnen zijn. Dat kan antwoordt Glenn maar je moet doen waarbij je je goed voelt. Je hebt schrik dat je erop gaat komen maar oke. Dat heb ik niet perse benadrukt Ashley. Een verloren stem is wel zonde. Dat weet je niet merkt Glenn op, heeft Tom al gezegd op wie hij gaat stemmen? Nee zegt Ashley, ook niet gevraagd. Die gaat denk ik wel op mij. Zoals gezegd ik geef liever een verloren stem, terwijl je weet die is toch niet meer te redden zegt Glenn. Ik moet er nog eens over denken. Ashley denkt dat ze er meer over na moeten denken wat Alice zou doen. Ook zij heeft stemrecht, ik denk dat die bijvoorbeeld eerder op een Randy gaat.

Wat later gaat Ashley naar Glenn en Danny bij de hottub. Ashley laat weten dat ze een beetje gerekend heeft. Danny lacht, ik weet sowieso dat wij erop staan. Ik weet niet of jij erop gaat antwoordt Ashley. Jij, ik en Karen zegt Danny. Nee zegt Ashley, ik denk eerder Jimmy, Tom en ik. Of Jimmy, jij en ik. Sowieso Jimmy en ik. Nederlanders, Glenn en ik staan waarschijnlijk ook niet gelijk in keuze met Tom. We kunnen niks doen. Het is drie tegen drie. Het is gewoon afwachten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

10 Reacties

Eric.verbreyt 20 maart 2024 - 09:36

Da groepeke heeft het aan Dilano belooft het moment dat ze de kans hebben staat Ash erop, en ik denk Karen ook en als ze slim zijn zetten ze er Ty tegen, heeft veel aanhang in NL, zal dan wel zeker de fav zijn

Beantwoord
Jacques 20 maart 2024 - 10:19

Hopelijk denken de bewoners nu goed na bij het stemmen. Ze kunnen eindelijk Ashley en haar soldaten op de bank zetten. Halleluja !!!

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 10:20

Ze kunnen wel speculeren maar is het dan al bekend hoe het nomineren gaat verlopen? Zijn de undercovers niet automatisch genomineerd?

Beantwoord
Angeline 20 maart 2024 - 10:47

Dat gespeculeerd v Ashley. Ze is echt alleen maar met t spel bezig en stemmen te winnen. Zij gooit zo een zgn vriend(in) voor de bus als zij er beter v wordt.

Beantwoord
Hans S 20 maart 2024 - 11:13

Ashley eruit dat zou goed zijn voor het programma ik kijk al veel minder omdat ik dat gelieg van haar niet meer aan kan.

Beantwoord
Ostyn luc 20 maart 2024 - 12:26

Terechte paniek bij het leger, de generaal verliest haar sterren. Wat zal er gebeuren met spion karen moest de generaal sneuvelen op het veld van eer?

Beantwoord
Marc Croes 20 maart 2024 - 14:02

Ik hoop dat ze erop komen Ashley eruit

Beantwoord
Marc Croes 21 maart 2024 - 10:40

Ashley en glenn naar huis king en koning

Beantwoord
Marc Croes 21 maart 2024 - 19:09

Ashley en Danny naar huis

Beantwoord
Marc Croes 25 maart 2024 - 00:09

Tyron is mijn favoriete

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page