Home » Ashley zet het Big Brother huis op zijn kop, op zoek naar onontdekte geheimen

Ashley zet het Big Brother huis op zijn kop, op zoek naar onontdekte geheimen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond nadat Jimmy met Tyron en Randy over Ashley gesproken heeft is het een vrij rustige avond. Ashley besluit het huis nog even op zijn kop te zetten. Ze gaat op zoek naar mogelijke doorgangen naar andere ruimtes. Maar ook andere zaken onderzoekt ze. Zo denkt ze ook dat er iets met de schilderijtjes in het huis aan de hand is. Het lijkt volgens haar wel op een puzzel maar dat is het niet. Ashley is ervan overtuigd dat er achter de wand van the wall een ruimte is. Ik weet het niet zegt Ashley, maar ik wil het wel weten nog voor ik hier het huis verlaat. Maar daar blijft het niet bij, ook de strepen op de muur moeten volgens Ashley wat betekenen. Ergens is gewoon nog iets.  Ook het kastje aan de muur bij de gameroom wordt onderzocht. Ashley denkt dat kastje ervoor zorgt dat er ergens een deur opengaat. Werkgelijkwaar alles wordt onderzocht, bekeken of tegenaan geduwd. Glenn, Danny en Karen onderzoeken mee maar uiteindelijk zijn ze er klaar mee.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken. De bewoners zijn wat later wakker dan normaal. Genomineerden Ashley en Glenn zijn als een van de eerste wakker. Ze besluiten een bakje koffie uit the wall te kopen en drinken deze bij de openhaard op. Karen voelt zich niet zo lekker vandaag en heeft last van haar maag en hoofdpijn. Tom en Jimmy doen ondertussen een wandelingetje in de tuin. Tom spreekt over een groepje hebben. Dat heeft ook zijn nadelen, zeker als je dan namen moet kiezen voor de nominatie. Inmiddels hebben de bewoners weer ontbeten. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.1]

Ook interessant:

26 Reacties

Moni 22 maart 2024 - 11:13

Alsjeblieft laat haar na huis gaan, zodat iedereen zich zelf weer durft te zijn, zonder bang voor haar gekonkel te zijn.

Beantwoord
Gezina 22 maart 2024 - 11:18

Ze moeten toch wat. Ze vervelen zich kapot. En maar zeuren over Ashley. Bah vervelende mensen allemaal. En als Ashley er ook nog uit zou moeten is er helemaal niks meer aan. De saaiste ooit.

Beantwoord
Rex 22 maart 2024 - 11:29

Ditr meisje doet echt alles om in de aandacht te komen. is de aandacht niet op haar, dan trekt ze deze wel naar haar toe. Het is een tijd van komen en tijd van gaan, het is nu Ashley haar tijd om te gaan. Had 10 weken geleden al gemoeten.

Beantwoord
Elly A 22 maart 2024 - 11:38

Aandacht zoeken op welke manier dan ook nu ze genomineerd is. Het wordt eigenlijk nog zielig ook. Een beetje wanhopig gedrag.

Beantwoord
Yvonne 22 maart 2024 - 11:47

Spannend,ze miet wcht in het huis blijven !!

Beantwoord
Roberto 22 maart 2024 - 12:11

Eruit met Ash. Aandacht persoon.

Beantwoord
Henry 22 maart 2024 - 12:24

Geweldig gewoon dat iemand zo is juist in het huis,,,nee je moet zijn zoals. JIMMY die loop met iedereen mee van groep naar groe6,,,,,,,,,,,,Randy kan alleen Bankhangen en met de woorden JA MAN……en Tyron de mooie meneer spelen OKE BRO. OF IK WORDT PARA.

JA DAT WILLEN DE MENSEN ZIEN 😁😁😁😁😁😁.volgens mijn willen jullie als programma’s maker dat ook niet moet gewoon iemand iets doen en dat doet zei gewoon

Beantwoord
Jose 22 maart 2024 - 12:37

Ik weet ook niet wat haar hoe noem je dat.
Als je zegt kan een balletje rollen!!!!!!!

Beantwoord
Erwin 22 maart 2024 - 12:37

Hopelijke gaat deze zeer dominante en egoïstische Asley snel naar huis.

Beantwoord
Eric 22 maart 2024 - 12:59

Kansloos mens die Ashley,….altijd maar weer aandacht trekken.

Beantwoord
anny 22 maart 2024 - 13:00

kijken mensen echt voor hun plezier naar ashley ?? heb nog geen enkel seizoen zo weinig livestream gekeken door haar . als zij eruit gaat komt de groep eindelijk samen

Beantwoord
Linda 22 maart 2024 - 13:14

Hahah inderdaad die Ashley probeert nu zoveel mogelijk de aandacht op zich te vestigen zodat men haar weer interessant gaat vinden, meid kan je zeggen wat zal ik blij zijn als jij je koffers pakt en door de draaideur vertrekt, en niet meer terug komt. Kan de rest eindelijk zich zelf zijn

Beantwoord
Ostyn luc 22 maart 2024 - 13:43

De generaal is van haar voetstuk gevallen. Oei iei karen voelt zich niet goed. Het spel veranderd van richting. Haar volgelingen worden afvalligen.

Beantwoord
Jozefien 22 maart 2024 - 13:49

Ashley moet blijven!!!
Tyron is vanaf eerste dag aan t konkelen!
Tom laat z’n moeilijke kant zien, heeft driftbuien!
Jimmy is Jimmy, vandaag hier vandaag daar, niks mis mee…
Karen haar ogen verraden alles, leuke meid.
Ashley recht voor z’n raap, hou ik van, moet je tegen kunnen, maar zonder haar is t n stuk minder leuk!
Neem die conversatie met Karen nadat ze Danny betrapten bij die undercover-actie, was toch hilarisch ?!

Beantwoord
Peet 22 maart 2024 - 13:56

Ashley zeuren en stiekem?En de rest dan? Het zijn allemaal stiekemers en kletsen achter iemands rug,stuk voor stuk

Beantwoord
Jose 22 maart 2024 - 13:59

Ja Gezina wij lezen wel steeds dat je haar erin wil.
Fam zekers,!!!!!!

Beantwoord
Alex 22 maart 2024 - 14:06

Ja, de wall wordt van achteren bijgevuld. En heeft ze de doorgang naar de geheime kamer al ontdekt?

Beantwoord
Peet 22 maart 2024 - 15:06

Het zijn toch stuk voor stuk zeurpieten. Ashley zorgt tenminste nog voor wat strubbelingen. Is wel nodig in zo’n programma, anders val je in slaap.

Beantwoord
Leeuwke72 22 maart 2024 - 15:06

Laten we hopen dat het gedrag van Ashley niet alleen met een nominatie binnen het huis, maar zeker ook daarbuiten resulteert in een vertrek en dan wel definitief door de draaideur naar buiten aub!!

Beantwoord
D. Pison 22 maart 2024 - 15:08

Laten we toch hopen dat Ashley er morgen uit gaat!

Beantwoord
Gerardus 22 maart 2024 - 15:58

Vind het wel goed dat zei iets verzint in het huis. Je hebt al genoeg personen die Bankhanger zijn,,,dus een beetje spanning in het huis mag wel.

Beantwoord
Eduard 22 maart 2024 - 23:34

Go Ashley!! Een topper ben je, Ashley weg dan is er geen reet meer aan. Dan blijven die kinderen over. En hou eens op door te zeggen dat ze roddelt. Iedereen roddelt.

Beantwoord
Patrick 23 maart 2024 - 00:42

Als er iemand uitgekookt is, dan is het Ashley.
Zij nomineert altijd de Nederlanders, zodat ze zelf in de finale komt.
Wat een onzin verhaal dat ze met Tom tot het einde wil doorgaan en Jimmy nomineert. Zo uitgekookt en niemand heeft dit door.

Beantwoord
Marga 23 maart 2024 - 11:11

Volgens mij roddelen ze allemaal .met Ashley is het lachen en zij speelt haar spel net zo als iedereen dat doet.als Ashley er uit gaat word het zaai . Ik vind de big Brother van dit jaar toch wel heel zaai .maar kijk toch elke avond en af en toe de livestream.ik heb op Ashley gestemd dat ze moet blijven zet hem op Ashley

Beantwoord
Demi Vercruysse 23 maart 2024 - 17:17

Adhley moet blijven, Big Brother zonder Ashley is geen BB meer, gaat enkel nog saai worden met niks meer om naar uit te kijken. Met Ashley is er altijd wel wat, drama, lachen, enz
Ze is oprecht en hou van haar karakter, zou ok wat meer van moeten hebben☺️
Ashley jij bent een topvrouw waar velen nog van kunnen leren! Jij hebt dit seizoen gemaakt en er zal nog jaren over je gesproken worden! Je zit in ons hart en kijken er naar uit om je nog een tijdje te mogen zien😍
Love you, go Ashley👏👏👏♥️

Beantwoord
Yvonne 24 maart 2024 - 04:38

natuurlijk is Ashley dominand ,ze trekt de kar en houd het goed gescheiden . Het spel en de werkelijkheid ! Speltechnisch goed in de peiling .ze zijn er toch ook voor het spel?
Alice en Tyron zijn egoistische mensen , Randy een luiaard ,jimmy groot kind ,Tom is ook voor het spel maar weet gevoel geen plekje te geven en Karin giechelt zich erdoor . .waar 2 vechten om 1been loopt de derde ermee heen .Ashley mag zeker winnen …doet het meeste en valt ook daardoor op ..maar is zichzelf …..Glenn is gewoon een schatje.
Alice ,Tyron en Randy eruit ,voegen niets toe op de buis …wie verdiend het? ASHLEY

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page