Home » Jimmy wil niet gezien worden als de meeloper van generaal Ashley

Jimmy wil niet gezien worden als de meeloper van generaal Ashley

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden Tyron, Randy en Jimmy een gesprek. Eerder werd al duidelijk dat Jimmy een gesprek met Ashley wil omdat ze achter zijn rug om hem genomineerd heeft. Maar Jimmy lijkt ook helemaal klaar met haar te zijn…

Jimmy zegt dat ze geen ruimte meer voor haar heeft en haar dingen. Ik kan het gewoon niet meer aan. Zo gaat het al sinds day one merkt Randy op. Ja antwoordt Jimmy, in het begin ga je erin mee en vind je het leuk. Ik denk dat ik haar enig vindt op tv maar om 70 dagen met haar samen te wonen. Op een gegeven moment denk je ga alsjeblieft naar huis. Ik vind haar op het moment ook wel grappig en ik denk dat zij voor de kijker heel leuk is. Maar om mee te wonen joh… Dat is niet te doen merkt Randy op. Jimmy lacht en zegt dat is een groot woord. Ze eist gewoon veel aandacht zegt Randy. En Tyron vindt dat ze met elk gesprek bemoeid. Alles wordt omgedraaid naar haar. Dilano vrat zich er ook zo van op vertelt Jimmy verder. En Tyron vindt het vermoeiend, ze heeft ook een leuke kant. Die zie ik nu de laatste tijd. Nu is ze wel weer gezellig. Jimmy denkt dat ze leuker is als ze genomineerd is. Tyron vindt het nu ook leuker, ook nu het met Tom goed gaat. Maar ik denk wel dat er twee gaan.

Daarna vertelt Jimmy over hoe Ashley deed na de stemming van vorige week. Iemand had op Danny gestemd waarvan ze het niet verwacht had. Ze noemde het hoogverraad. En moest huilen omdat ze haar zin niet kreeg. Ik heb alles voor haar gedaan en de eerste kans die ze krijgt pleurt ze mij op die lijst. Prima he maar noem het dan geen hoogverraad. Als ik dat had geweten dat het over mij ging had ik haar niet zo gesupport. Het is gewoon hypocriet. Volgens Tyron gaat ze overal tegenaan schoppen omdat ze haar zin niet krijgt. Dan moet er weer een vergadering komen, ja jezus. Ik ben blij dat ik daar niet heb gezeten merkt Randy op. Volgens Tyron hebben ze er zelf voor gekozen. Wij hebben ervoor gekozen om met een groepje te zitten waar we lol mee hebben. We sparren er wel over het spel wat we het beste kunnen doen. Ik vind dat ik een week wel er te ver in ben geraakt, toen dacht ik dit is niet wat ik wil. Maar ik zou niet heel de tijd theorieën willen horen. En iedereen doet wat zij wil. Ze wil gewoon haar zin krijgen. Dat is het ook antwoordt Jimmy. Randy begrijpt het echt niet, hoe kan ze iedereen op het matje roepen. Na dat telefoontje van Danny heb ik echt zoiets van nee merkt Jimmy op. Ik wil niet zo gezien worden. Dat ze zeggen dat ik de meeloper van de generaal ben.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.8]

Ook interessant:

17 Reacties

Jose 22 maart 2024 - 09:59

Jammer dat bij vele de ogen te laat geopend zijn!!!!!!!

Beantwoord
Gezina 22 maart 2024 - 10:20

Haha wat een super is het. Nee maar wel alles door vertellen. Hoe vies ben je dan. Nu volgt hij Tom en dat kind Alice. Hij denkt nog steeds dat Dilano zijn maatje was maar daar komt hij nog wel achter.

Beantwoord
Snijers linda 22 maart 2024 - 10:26

Jimmy jij bent de mee loper van iedereen , jassen draaier , met wie je bent zo spreek je

Beantwoord
Monique 22 maart 2024 - 10:28

Ik hoop dat die blonde stoker het huis NU wel gaat verlaten met haar kampjes en nassisten streken.

Beantwoord
Alex 22 maart 2024 - 10:31

Ze overleggen zelf ook over het stemmen maar dan noemen ze het sparren dus dan moeten ze het Ashley niet verwijten.

Beantwoord
Liesbeth 22 maart 2024 - 11:04

Ja jimmy dat is haar ware ik. Gemeen maakt iedereen geestelijk gek. Drink zelden hooguit 3 drankjes in het jaar…maar als zei zaterdag ga ik er een pakken…

Beantwoord
Yvonne 22 maart 2024 - 11:11

En dat zegt jij Jimmy je moet je gaan schamen jij en dat BB dit allemaal oke vind ook de haat buiten tis walgelijk gewoon ik hoop dat jij er uit vliegt Jimmy jij bent de ergste daar ba

Beantwoord
Eduard 22 maart 2024 - 11:18

Jimmy de draaikont!! Waar wil je nou bij horen jongen! Ashley is de weg niet kwijt hoor, die weet precies wat ze wil. Er is maar 1 persoon die BB dit jaar het kijken waard is en dat is Ashley! En tot nu toe erg trouw aan haar clubje! Die andere switchen van de ene naar de andere kant. Alice en Jimmy bijvoorbeeld,ze willen ergens bij horen of toch weer niet, ja wat willen ze eigenlijk.? Pak die prijs maar hoor Ashley! Jij hebt het perfect gedaan en spannend het spel gespeeld.

Beantwoord
Big Brother ZB 22 maart 2024 - 11:20

Jimmy draait met alle winden mee.
Gelukkig is Ashley in het huis. Nu valt er wat te beleven. Wat een saaie boel zou het zijn zonder haar.
Graag Tom snel het huis uit. Hij mag ook professionele hulp zoeken. Het undercover-spel kon hij helemaal niet aan.

Beantwoord
Indigo 22 maart 2024 - 12:40

Laat Ashley maar mooi in het huis met haar valt er nog wat te lachen.
Eerst liften er enkele bewoners met haar mee, worden ze ook populair dan laten ze haar vallen en steken haar een mes in haar rug. Alleen ze vergeten dan een ding ze worden dan gemeen en roddelen dan over haar .En hún populaire tijd verdwijnt dan .Kijk hoe Tom nu is .Kijk hoe Jimmy nu is een engnek . Ashley kom op hup naar de finale

Beantwoord
Jose 22 maart 2024 - 13:07

JaJa wij die Ashley er uit willen .
Hebben allemaal de verkeerde bril op!!!
Nu ik kan je vertellen dat ik een goede mooie bril op heb.

Beantwoord
Miran 22 maart 2024 - 13:11

Jimmy was leuk, maar ga me steeds meer irriteren aan die man. Weg ermee! En die randy en tyron zijn al vanaf dag 1 vervelende stokers!

Beantwoord
anita 22 maart 2024 - 14:40

Nou Liesbeth ik drink ook zelden maar als zij gaat neem ik er ook een . Zal tijd worden baai Ashley

Beantwoord
Ekie 22 maart 2024 - 15:23

Weg met dat vervelend mens,die Ashley, zit zelf te kletsen over iedereen, wat meent ze wel??
Zal de sfeer ten goede komen,als die eruit is !!

Beantwoord
Gerardus 22 maart 2024 - 16:02

De grootste overloper in het BIGBROTHER huis..waait met iedereen mee heel gevaarlijk mannetje is het.
Van mijn mag hij vertrekken,,,hij kook en liegt en bedriegt in het huis meer niet.

Beantwoord
Jongen 22 maart 2024 - 16:24

Niet bang zijn jimmy , je bent niet de meeloper van de generaal want je loopt met iedereen mee 🤣ik snap het wel het is ook een tactiek, ik hoop dat jimmy en glenn blijven

Beantwoord
Eduard 22 maart 2024 - 23:40

Iedereen roddelt niet alleen Ashley! Wel objectief blijven kijken mensen! En Ashley je bent een topper, Jimmy en Glen eruit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page