Home » Ashley vindt dat Jimmy te laat zijn ogen opent, hij hangt overal tussen

Ashley vindt dat Jimmy te laat zijn ogen opent, hij hangt overal tussen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond gaat Karen het gesprek aan met Ashley. Al snel gaat het over Tom en Jimmy. Jimmy zit na de nominatie toch niet zo lekker in zijn vel.

Jimmy zegt ook dat het hem opvalt dat hij daar naar toe trekt begint Karen. Naar de Nederlanders. Tom vraagt Ashley. Karen knikt en Ashley reageert met vertel eens wat nieuws. Ik verschiet ervan dat hij dat zelf ook al begint te zien merkt Karen op. Het is alleen veel te laat zegt Ashley op haar beurt. Hij gaat ook altijd met Jimmy erover babbelen. De stemming en hoe hij daarin redeneert maar hij blokt het af. Hij heeft me ook weer heel de dag genegeerd gaat Ashley verder. Dat is toch raar. Jimmy is er ook mee bezig hoe de dynamiek verandert is zegt Karen dan. Dat hij aan het aanpassen is. Dat is normaal he zegt Danny die het ook hoort. Het spel moet gespeeld worden. Nu wordt er veel tactisch gespeeld.

Hij ziet het veel te laat herhaalt Ashley. Als hij veel eerder partij had gekozen hadden we ook kunnen denken oke dan save je iemand eerder. Dat heeft hij niet gedaan en dat kan ik gewoon niet maken. Dan gaat hij op de eerste plaats om op de bank te komen. Ik denk niet in vriendjespolitiek, ik denk aan wat heb ik opgebouwd. Hij heeft altijd gezegd ik wil er tussenin hangen, allemaal prima maar dan ook niet huilen op het moment dat er op je gestemd wordt. Hij weet nu ook wel dat hij er constant op gaat staan antwoordt Karen. Die jongen doet gewoon veel te laat zijn ogen open benadrukt Ashley. Dat komt omdat hij emotioneel handelt. Dat is heel jammer. Ik denk dat hij het niet goed kan plaatsen antwoordt Karen. Hij zat toen straks alleen op zijn bed. Ashley begrijpt op haar beurt niet waarom hij niet naar haar toe komt. Om zijn gal te spuien. Ik heb ook al gezegd dat jullie moeten praten merkt Karen op. Je ziet dat er iets scheelt aan jullie twee. Volgens Ashley is hij ermee begonnen, na de nominatie begon hij raar te doen. Hij wilde tijd voor zichzelf of weet ik veel. Dus dat betekent dat hij ergens mee zit en moet hij zelf komen. Hij wil dat wel gaan doen antwoordt Karen maar hij weet nog niet wanneer. Ik laat hem niet meer toe benadrukt Ashley. Dat is veel te kort dag en te risicovol. Ik kan in dat opzicht geen vertrouwensband meer opbouwen, dan had hij eerder af moeten komen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

25 Reacties

Jose 23 maart 2024 - 11:06

Tja en Mvr Ashley weet het weer beter.
Ze hebben allemaal wel geluk met een oudere vrouw die alles beter weet!!!!!!!!

Beantwoord
Elly 23 maart 2024 - 11:11

En daar heeft ze n goed punt……Jimmy heeft zijn eigen ruiten ingegooid ben ik bang

Ik denk dat Ashley en Glen blijven en Danny en Jimmy naar huis

Beantwoord
Gezina 23 maart 2024 - 11:13

Hij is weer aan het aandacht trekken die Jimmy. Heel vervelend. Hoop dat hij echt gaat vertrekken.

Beantwoord
Alex 23 maart 2024 - 11:18

Ik dacht dat het leger van Ashley al begon uit te dunnen, maar Jimmy wil ze er niet meer bij hebben.

Beantwoord
anita 23 maart 2024 - 11:29

Ik heb alleen gestemd dat Jimmy mag blijven omdat ik de rest van de bank nog erger vind.

Beantwoord
Angeline 23 maart 2024 - 11:31

Dat gekonkel v Ashley en Karen. Het is moeilijk te verkroppen voor Ashley wanneer iemand zich v haar distantieert. Zij heeft de mond vol over vertrouwen, terwijl zij het meest onbetrouwbaar is. Zij doet alles in haar eigen belang, alleen Zij moet er beter van worden. Karin mag uitkijken, Zij heeft een gigantische blinde vlek wat Ashley betreft. Ashley moet weg, opgeruimd staat netjes toch. De rotte appel moet weg.

Beantwoord
Elly 23 maart 2024 - 11:34

@ José je lijkt wel heeeeeeeel erg jaloers te zijn op Ashley, laat je niet zo kennen joh

Beantwoord
Jeroen 23 maart 2024 - 11:35

Ashley eruit en het word echt een gezellige groep.
1vrouw verziekt de sfeer

Beantwoord
Jannigje v.d. G 23 maart 2024 - 11:38

Ha ha Ashley doet niet aan “vriendjes” politiek!!!!!!
Ze heeft vanaf dag 1niets anders gedaan dan dat!!!!

Beantwoord
Elly A 23 maart 2024 - 11:40

Hoezo denkt Ashley dat iedereen naar haar toe moet komen als er wat is. Wordt alleen maar tegen je gebruikt. Ashley terug naar haar “fantastische ” huis. En Danny idem.

Beantwoord
Ward 23 maart 2024 - 11:50

inderdaad Ashley ziet iedereens fouten en tekortkomingen ,,, jammer genoeg denkt ze zelf volmaakt te zijn en dit is ze zekers niet

Beantwoord
Ward 23 maart 2024 - 11:52

Ashley denkt als enige volmaakt te zijn en dat is we alles behalve

Beantwoord
john 23 maart 2024 - 11:53

Bravo Ashley, je hebt volkomen gelijk en ik hoop ook dat jij dit spel gaat winnen want je bent echt alle drie maanden de beste topspeler in het huis. Jimmy is alleen maar bezig met relaties en zielig doen wat mij erg gaat irriteren en laat hem maar thuis zijn zoete broodjes bakken. Hij wist waar hij aan begon maar kan deze druk totaal niet aan. het spel is nu eenmaal niets voor zachte eieren, dus Jimmy aub naar huis.

Beantwoord
john 23 maart 2024 - 11:55

Ashley heeft geen leger nodig en kan deze game ook gemakkelijk alleen aan.

Beantwoord
Wendieke 23 maart 2024 - 12:11

Beste BB,

Ik hoop dat u dit leest. De manier van stemmen vind ik frustrerend. U hebt hier vast goed over nagedacht. Òf stemmen op wie je weg wil hebben, of positief stemmen op degene die je wilt dat blijft.

Ik vraag u: hebt u ook nagedacht om het stemmen spannender te maken? Bijvoorbeeld door de kijkers een positieve èn een negatieve stem te laten uitbrengen? En deze stemmen dan tegen elkaar weg te laten vallen? Lijkt mij dat er dan een democratischer uitslag komt.

Ik hoop snel iets van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Wendieke

Beantwoord
Peter 23 maart 2024 - 12:12

Als Ashley er vanavond uit gaat zuip ik mij helemaal lam.
Wat een stoker bah eruit dat mens

Beantwoord
Snijers linda 23 maart 2024 - 12:50

Jimmy heeft zijn eigen graf gegraven , en hij beseft het nu

Beantwoord
Kim 23 maart 2024 - 13:12

En Jimmy maar zielig doen. Ik stem toch op Ashley

Beantwoord
Lin 23 maart 2024 - 13:18

Jammer dat er in het stuk niet staat hoe Ashley haar hele verhaal verteld over hoe ze gehandeld heeft en verteld hoe ze is. Want ze is trouw en integer. Nooit gelogen over hoe ze haar spel speelt! Maar ik zag gisteren een oprecht persoon! You go girl!

Beantwoord
Gerardus 23 maart 2024 - 14:00

Jimmy wordt echt een hele grote AANDACHT TREKKER…hij is echt een overloper eerste klas en dan tegen de andere bewoners zeggen dat deze of gene praat over haar/hem.
Hoop dat mensen dit ook eens zien,
Enniet op hem stemmen

Beantwoord
Cor 23 maart 2024 - 15:57

Jimmy praat bij de een over de ander en bij de ander over de een, dat moet hij niet doen. Als je vriendjes wil zijn met iedereen, moet je niet over je vriendjes praten. Jammer hij gooit zo zijn eigen glazen in, Alice heeft hem er ook opgezet. Als je neutraal wil zijn, dan moet je ook neutraal zijn en dat is natuurlijk heel moeilijk in dat huis, want er wordt gemanipuleerd als de pest

Beantwoord
ap 23 maart 2024 - 17:14

Je gooit je eigen gla,en in …niet je ruiten…haha

Beantwoord
Dineke 23 maart 2024 - 19:44

Ik hoop dat Glenn en jimmy blijven maar dat zal best wel niet.
Nee hoor ashley kijk nu ook ze vond altijd zo leuk onderdeel dat nomineren hm hm nou nu niet .iedereen naar haar hand zetten manipuleren en als iemand niet doet wat mevr zegt .ka is ergste dan Danny om te doen wat ashley wil vind vreselijk daarom eruit meer rust en dan iedereen eigen mening durven geven. Ach had in begin al zo morten zijn

Beantwoord
Eduard 24 maart 2024 - 08:07

Nee Alex Jimmy loopt zelf weg! Ashley is de enige die haar clubje trouw blijft zolang als ze kan. Dan heb je ballen!

Beantwoord
Geertje 24 maart 2024 - 16:31

Ik snap dat ze Jimmy niet erbij wil hij is een slang eerst Dilano nu Ashley

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page