Home » Jimmy zondert zich af, hij kijkt op tegen de live show

Jimmy zondert zich af, hij kijkt op tegen de live show

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond zijn de bewoners aan de slag gegaan met de domino challenge die Big Brother eerder aan hen doorgaf. Jimmy zondert zich wat af en Karen merkt dat, ze besluit het gesprek  met hem aan te gaan.

Je zit hier zo alleen zegt Karen als ze de slaapkamer binnen komt. Ja, nee gewoon een beetje met mij zelf antwoordt Jimmy. Het is goed hoor. Wil je niet met Tom en Alice mee wandelen vraagt Karen. Ik heb al drie keer gewandeld vandaag zegt Jimmy. Ik zoek gewoon een beetje de rust op. Ja ik merk het antwoordt Karen, je zit veel alleen en zo. Vandaag viel wel mee toch reageert Jimmy. Je bent nu toch ook even alleen merkt Karen op. Zit je met iets? Dat mag je wel vertellen he. Jimmy slikt en geeft toe dat hij het spannend vindt voor morgen. Dat is het ook antwoordt Karen. Het is ook een spannende bank he. Elke keer wordt het spannender. Ja daarom zegt Jimmy, misschien zie ik ze (ouders) morgen al.

Daar moet je niet vanuit gaan benadrukt Karen. Nee zegt Jimmy, ik ben hier nog niet weg maar… Dilano gaat ook je best doen om je erin te houden merkt Karen op. En ik denk Ronahi ook. Ik hoop het zegt Jimmy, ik wil nog niet weg. Blijf erin geloven he zegt Karen. Ik geloof er nog wel in antwoordt Jimmy maar het duurt nog zo lang. Je zit maar gewoon te wachten en er is verder niks. Er was vandaag ook weinig zegt Karen, het was een rustige dag he. Iedereen zit een beetje in zijn luie stand. Ja dat zegt Jimmy waarop Karen zegt dat ze op tijd naar bed gaan dan is het zo zaterdag. Ja zeker zegt Jimmy, dan is het maar achter de rug. Dan is het maar geweest. Ik was eerst enthousiast dat ik er op stond, als ik het dan overleef sta je goed en kun je wat zelfverzekerder zijn. Nu heb ik dat ook nog maar het duurt lang en blijft maar in je kop zitten. Je merkt dat de groepsdynamiek verandert is en ik kan daar mijn plaatsje niet zo goed in vinden. Het ligt niet aan de mensen maar echt aan mij. Ik weet niet zo goed hoe ik mijn houding moet geven. Het voelt ergens toch wel een beetje k*t dat zoveel mensen op je gestemd hebben. Karen denkt dat hij dat juist als compliment moet zien. Jimmy zou het gewoon jammer vinden als hij naar buiten moet gaan nu hij dit gevoel heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 5]

Ook interessant:

9 Reacties

Gezina 23 maart 2024 - 09:50

Nou zoals hij de laatste dagen is moet hij vertrekken. Hij is zoveel aan het zeuren. Ben ook wel klaar zoals hij is. Hij doet stoer tegen Ashley maar hij ging er zelf altijd bij zitten. Lekker vertrekken naar zijn blinde vlek.

Beantwoord
Marjan 23 maart 2024 - 10:03

Jimmy noemde zichzelf gisteren manisch… Voeg daar maar depressief aan toe

Beantwoord
anny 23 maart 2024 - 10:24

Eerst ashley weg volgende week mag hij

Beantwoord
Alex 23 maart 2024 - 11:14

Ashley moet blijven. De enige die initiatief toont.

Beantwoord
anita 23 maart 2024 - 11:44

Dranaqueen en stoker is initiatief?
Verzwijgen dat ze de undercovers ontdekte en ook nog mogen stemmen? Baai baai Ashley.

Beantwoord
Peter 23 maart 2024 - 12:22

Ashley eruit vanavond en snel ook bah
Jimmy mijn stem heb je

Beantwoord
Gerardus 23 maart 2024 - 13:52

Hij is zo aan het zielig doen voor de camera en tegen fe bewoners gewoon een grote aansteller is het gewoon zo wilthij zieltjes winnen bij de mensen thuis. Ik hoop dat je naarhuis gaat

Beantwoord
Jongen 23 maart 2024 - 19:28

De sfeer in het huis is beneden peil.omdat de leuke mensen allang weg zijn , ronahi en dilano hoorden bij de laatste 6.en jimmy was ook leuker toen dilano er nog was

Beantwoord
Eduard 23 maart 2024 - 23:53

Ashley je bent een topper! Iedereen vind dat je de aandacht trekt. Maar Jimmy spant de kroon!! Heel de week loopt hij te piepen ! Hij is echt de weg kwijt net als Tom

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page