Home » Jimmy gaat het gesprek aan met Ashley over de nominaties

Jimmy gaat het gesprek aan met Ashley over de nominaties

Door BigBrotherNederland

Eerder liet Jimmy al weten dat hij het gesprek aan wilde gaan met Ashley over de nominaties. Vandaag op de dag dat hij mogelijk het huis moet verlaten besluit hij het gesprek met haar aan te gaan.

Wat ligt er op je hart schat begint Ashley. Ondertussen niks meer antwoordt Jimmy. Deze week ben ik door alles heen gegaan van het begin tot het einde. En het is ook niet persoonlijk naar jou toe. Ik ben door een soort jeugdtrauma heengegaan waar ik niet over wilde praten. Dan kom ik nergens meer. Het begon volgende week dat ik mij alleen voelde zonder Dilano. Daarna wisselt de live stream even van beeld.

Als er weer beeld is zegt Ashley dat ze met Tom al lang hetzelfde groepje heeft. We weten heel veel. Tom en ik hebben samen een vliegtuig gekregen. Ik kan het niet maken om op hem te gaan. Hij is voor mij geen reden wat hij afgelopen week heeft gedaan. Ik zou nooit emotioneel nomineren. Tom en ik hebben veel met elkaar gedeeld en gespeeld. Hij was onderdeel van hetzelfde groepje. Ik zou nooit op de mensen met wie ik ben nomineren zolang dat niet nodig is. Verder ga ik daar ook niet meer over zeggen, dan ga ik mijn mensen ook voorbij. Dat is jullie goed recht antwoordt Jimmy, ik heb het spel gedaan zonder spelafspraken te doen. Verder is er voor mij ook niet veel meer over te zeggen. Ik ga er ook vanuit dat ik er elke week op zit. Maar voor mij voelde het anders omdat ik ook voel dat wij veel met elkaar gedeeld hebben. Maar ik moest er vier op zetten benadrukt Ashley. Dat mag ook zegt Jimmy, ik had jou er misschien ook wel op gezet. Het ging er mij niet om dat ik erop stond ja of nee. Maar jij legt nu uit dat je het met elkaar besproken hebt. Dan snap ik het ook meer de frustratie naar hem toe. Deze week is met name omdat je er vier moest zegt Ashley. Maar ik ga Tom er niet op zetten. Dat voelt niet goed. Maar dan gaat diegene die eerder voor ons niet gekozen heeft gaat dan mee. Dat is prima antwoordt Jimmy, daar gaat het mij niet om. Het ging het om het principe bij mij. Het ging er mij om dat er een groot ding gemaakt werd naar mij vanuit Tom toe. Ik ben ook bij jullie geweest, ik heb jullie ook vastgehouden toen jullie huilde. Volgens Ashley is dat de  emotionele kant.

Wat is dan de reden dat je anders naar mij doet en de rest normaal benadert vraagt Ashley. Jimmy antwoordt zijn rechtvaardigheidsgevoel. Ik wist ook dat er Nederlanders op gingen staan. Het gaat mij er niet om dat ik erop sta het voelde voor mij persoonlijk. Dan is de ruimte hier voor mij te klein. Normaal gezien spreek je elkaar een paar dagen niet en ga je weer verder en dat kan hier gewoon niet. Waar komt het vandaan dat je denkt dat ik persoonlijk op jou wil  vraagt Ashley. Jimmy antwoordt dat dat hem ter ore is gekomen door verschillende kanten. Ik heb nu ook wel geleerd dat ik dit naast me moet neerleggen. Ashley snapt het stukje persoonlijk op hem gaan niet. Dat Alice niet gelukt is en de pijlen nu op mij zijn gericht legt Jimmy uit. Open je ogen kom op antwoordt Ashley. Ik ben met mijn muts op naar binnen gegaan, drie man genomineerd en ik heb hem bij jou afgedaan. Omdat ik het niet leuk vind om op jou te gaan. Je moet echt je ogen openen, echt waar. Je moet niet alles voor waar aannemen. Doe ik ook niet antwoordt Jimmy, het is gewoon alles bij elkaar. Ik had het ook eerlijk tegen jou moeten zeggen. Ik ben gewoon de eerste dagen van deze week niet sterk geweest. Ik heb je geholpen en neem het voor je op waar ik kan benadrukt Ashley. Alleen maar omdat ik vind dat je onrechtvaardig behandeld wordt. Het is gewoon moeilijk hier geeft Jimmy toe. En Ashley verzekert dat ze op hem stemt voor het spel. Niets persoonlijk, anders zou ik ook niet leuk met je doen. De twee praten nog enige tijd door en geven elkaar daarna een knuffel. Maak je niet druk benadrukt Ashley, het komt allemaal goed. Is het niet hier dan is het buiten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.3]

Ook interessant:

10 Reacties

Erwin 23 maart 2024 - 13:43

Jimmy laat je toch niet inpalmen door Ashley. Zij is een slang.

Beantwoord
Marjan 23 maart 2024 - 13:45

Wat een slapjanus die Jimmy. Hele week een hele grote mond, hij zou Ashley wel ff de waarheid zeggen. Wat gebeurt er? A neemt het voortouw, gaat los op Tom, Jimmy gaat daar in mee. Veronderschuldigt zich bij A. Madame zegt af te willen ronden. Ja, zegt Jimmy als een schoothondje. Enn, hij biedt A make-up aan.

Wat een loser! Echt, hij zit emotioneel zo zwak in elkaar! Prima, maar heb dan niet die grote mond dat hij wel even in gesprek gaat! Pff…

Beantwoord
Alex 23 maart 2024 - 13:54

Bij Ashley valt voor Jimmy niets te halen, ze is er wel eerlijk in.

Beantwoord
Snijers linda 23 maart 2024 - 14:06

Zo kan niemand in het huis praten gelijk Asley rechttoe rechtaan , niemand hem hebben ze gebruikt dat andere groepje en dan laten vallen ,en foei Alice en Tom misbruik maken van iemand zijn gevoelens, jimmy heeft zijn vriendschap gekocht met van allerlei zaken onder ander met zijn gevoelens en snoepjes en kruiden die hij kocht voor hun het eten meer smaak tegeven , maar jullie dat eene groepje waarderen niks alleen de bank , die en dan zeg ik het gelijk jullie die SMIJTEN wij er op , zoiets heb ik Asley nooit horen zeggen , ze speelt het spel maar persoonlijk is ze nooit in de aanval gegaan , denk daarmaar eens aan , Asley haters

Beantwoord
Gezina 23 maart 2024 - 15:06

Nou mooi tijd voor Jimmy om naar huis te gaan

Beantwoord
Miran 23 maart 2024 - 17:00

Ik snap die Jimmy niet. Hij wilde haar graag eruit stemmen, dat heeft hij besproken buiten toen hij aan de wandel was. En nu maakt hij er een drama van, omdat Ashley wel op hem heeft gestemt? Andersom toch ook, want hij had wel spelafspraken gemaakt. En dat hij vroeger van alles heeft meegemaakt. Als je echt een onzeker iemand bent, wat ik betwijfel aan hem, dan doe je niet mee aan een programma. Beetje nagemaakt die Jimmy. Niet deze week, maar dan aub volgende week eruit.

Beantwoord
Jongen 23 maart 2024 - 19:13

De waarheid is simpel tom is een belg dus daarom nomineert ashley hem niet , ze gaat op jimmy om de nederlanders eruit te krijgen want inderdaad alice heeft ze er niet uitgekregen , jimmy heeft gelijk

Beantwoord
Leeuwke92 23 maart 2024 - 19:58

Is de ‘generaal’ al klaar om te vertrekken, ze mag wel opschieten want iedereen is er klaar voor!!

Beantwoord
Leeuwke92 23 maart 2024 - 20:03

Is de ‘generaal’ en één van haar soldaten al klaar om te vertrekken, ze mag wel opschieten want iedereen is er klaar voor!! Wordt spannend, wie weet gaan er wel 2 het huis uit….

Beantwoord
Leeuwke92 23 maart 2024 - 20:06

Is de club van de soldaten al klaar om te vertrekken, ze mag wel opschieten want iedereen is er klaar voor!! Wordt spannend, wie weet gaan er wel 2 het huis uit….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page