Home » Ashley keert terug in het huis, Karen vindt dat er onrespectvol werd gedaan in het huis

Ashley keert terug in het huis, Karen vindt dat er onrespectvol werd gedaan in het huis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd duidelijk dat er maar één bewoner Big Brother definitief moest verlaten. In de live show werd duidelijk dat dit Danny was. Zodra de live show afgelopen was duurde het niet lang voordat Ashley weer terugkeerde in het huis.

Karen staat al enige tijd in spanning voor de draaideur te wachten op wie er terug zou komen in het huis. Wordt het Danny of toch Ashley? Al snel klinkt er een geluid, de draaideur opent en Ashley staat in de deur. Karen omhelst Ashley en de rest van de groep klapt. Vijf keer overleefd jongens zegt Ashley als ze het huis in stapt. Helaas Danny is naar huis, dat is wel echt heel erg. Daarna knuffelt ze de rest en laat weten dat ze het toch wel heftig vindt. Daarna loopt Ashley naar de slaapkamer waar ze zich even afzondert met Karen.

Karen benadrukt dat ze volgende week echt moeten strijden. Weet je wat hier gebeurt is? Gewoon een potje kaarten liggen spelen. Ik weet het K antwoordt Ashley emotioneel. En begint te huilen, de spanning was heftig. Dat Dan weg is vind ik heftig. Maar het gaat goed maar ik ehm… Ik kan het niet geloven. Ik ben ook mega blij maar het wordt heftig hoor K. Het wordt echt heel heftig nu. Ik kan het echt niet geloven, ik dacht echt dat ik ging. Karen vindt dat het er over ging, het was echt onrespectvol hoe het hier ging. Het waren Tom, Alice, Randy en Ty. Die hebben het nooit gedaan bij iemand die vertrok. En dat Tom ook nog mee doet, echt f*cking lelijk. Hij was ook vrienden uiteindelijk met Danny en u. Ja zucht Ashley, het zijn beesten. Ty loopt ook net weg en zegt what the f*ck. Ze willen je ook hard weg benadrukt Karen. Die dachten dat de buit al binnen was. Je weet hoe ze zijn K merkt Ashley op en Karen vindt het onrespectvol. Ik weet het antwoordt Ashley, het boeit ze ook geen hol. Maar dan weten we dat ook meteen, iedereen buiten weet dat ook wel. Jezus, Danny weg man. Het hele verhaal wordt nu anders. Gewoon een potje kaarten liggen spelen snikt Karen. Je weet hoe ze zijn zegt Ashley. Heb je er wat van gezegd? Ik heb met de deur geslagen en ben gegaan laat Karen weten. Dat is volgens Ashley ook maar beter. Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben in shock. Maar er is er ook één weg.

Ze zijn ook nog heel jong in dat soort dingen denk ik gaat Ashley verder. Je hebt dat en hebt dat niet antwoordt Karen. Waarom vorige week wel en nu niet? Je hebt ook gelijk zegt Ashley. We zijn nog samen heb benadrukt Ashley. Ik ben gewoon in shock met wat er net is gebeurt geeft Karen toe. Ze waren gewoon aan het kaarten he. Ondertussen hebben Tyron, Tom en Alice het ook over de terugkomst van Ashley. Tom vertelt dat Glenn tegen hem gezegd heeft dat het onrespectvol was dat ze aan het kaarten waren. Alice antwoordt is het ook onrespectvol dat ik aan het eten was dan? Je moet toch die tijd opvullen? Ik heb al gezegd dat we Karen tot hier hoorde gaat Tom verder. Als ik door die deur ga gaan toch niet alle mensen wachten merkt Tyron op. Wat is dit voor bullsh*t. Volgens Alice gaat het er om dat er iemand bij de deur staat als iemand terugkomt. Tom vindt het gewoon jammer dat Danny weg is en daar sluiten Alice en Tyron zich bij aan. Tyron geeft toe dat hij er echt niet tegen kan, ik kan hier alweer kwaad om worden. Hou je rustig benadrukt Alice. Als wij daar stonden gingen zij ook naar buiten. Ieder doet toch zijn eigen ding?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.6]

Ook interessant:

23 Reacties

joost 24 maart 2024 - 09:07

Randy, Ty ( ja “man”) en Tom zijn kerels die heel bijzonder onrespectvol omgaan met bepaalde andere bewoners. Dat ligt er vingerdik op. Het wordt hoog tijd dat die verdwijnen uit die groep. Dan is de achterklap ook ineens uit het huis.

Beantwoord
Elly 24 maart 2024 - 09:17

Dat vond Karin niet alleen maar ook Glen ennnnn….ik ook !!!!

Beantwoord
Elly 24 maart 2024 - 09:20

En Alice dat is pertinent niet waar hun gingen nooit naar buiten maar stonden altijd bij de deur…zij wordt met de dag erger….haar ware aard is inmiddels allang boven water gekomen, hopelijk gaan bij de kijkers de ogen open betreffende haar zij is nu de vrouwelijke Tyron geworden bah bah

Beantwoord
Nans 24 maart 2024 - 09:32

Ik hoop echt niet dat 1 van die jongeren wint van het groepje van Randy.
Jammer dat de ouderen er steeds meer uit gaan!
Ik hoop dat Glenn wint, want inderdaad vond het heel nonchalant en zo ongeïnteresseerd over komen, om gewoon te gaan kaarten alsof de buit al binnen was en het spel gespeeld. En dan met niks doen. Jammer!

Beantwoord
Swiss Royalty 24 maart 2024 - 09:45

Ik ben blij dat Ashley weer terug is:) Hoewel ik het jammer vind dat Danny het huis heeft moeten verlaten. Nu laten Tyron, Alice en Randy zien dat ze nog onvolwassen zijn. Respectloos inderdaad! Vriend of vijand, zo ga je niet met elkaar om, bah, beetje een potje kaarten. Hopelijk zien mensen nu eens wat een raddraaier Tyron eigenlijk is. Jimmy moet zijn emoties eens de baas worden. Hij zegt dat alles wel ok is, maar je ziet dat alles aan hem vreet. Misschien moet hij maar naar huis!

Beantwoord
Hans S 24 maart 2024 - 09:49

Karen moet zich eens volwassen gedragen ook zij huil bij elk wissewasje , maar dat die Ashley weer terug komt in het huis vind ik onbegrijpelijk dat mens kan niks is dom en weet ook niks , zelfs een beetje normaal doen kan ze ook al niet.

Beantwoord
Annoniem 24 maart 2024 - 10:12

Heel erg jammer dat Ashley niet weg is gestemd geen donder aan met die onrust stoker hoop dat ze weer op de bank word gezet

Beantwoord
Jo robijn 24 maart 2024 - 10:14

Laat de vier kaart spelers volgende week maar op de bank zitten!!!!!!

Beantwoord
bob 24 maart 2024 - 10:18

haha lekker dat ashley terug is dag tyron randy en alice jaja wat gaat er nu in die hoofdjes om he lekker man

Beantwoord
Elly A 24 maart 2024 - 11:15

Pfffff. Krokodillentranen. Karin wordt ook voor de trein gegooid als het zo uitkomt.

Beantwoord
Alex 24 maart 2024 - 11:23

Het is goed dat Danny weg is. Hij droeg weinig bij.

Beantwoord
Ostyn luc 24 maart 2024 - 11:46

En direct als ashley terug komt naar de cocoon en roddelen, dat is pas respectvol.

Beantwoord
Ostyn luc 24 maart 2024 - 11:49

En trouwens ze heeft geen 5 maal de exit overleefd want de eerste is ze verloren van sonia en heeft BB haar terug gehaald, jammer genoeg.

Beantwoord
Jongen 24 maart 2024 - 20:12

En alweer zijn de anderen fout volgens ashley het zijn beesten omdat ze kaarten , ashley kan alleen maar anderen afkraken ze was zelf ook niet aan het wachten bij de deur toen sommige anderen vertrokken en liet het ook merken als iemand terugkwam dat het niet degene was die zij wilde , alleen haar legertje telt dus jank nu niet, trek je maar terug met karen dat doe je altijd en dan de anderen zwart maken , leuk echt waar gezellig

Beantwoord
De Greef 25 maart 2024 - 14:01

Volgende week : Aron, Ty, Alice en Tom op de bank, dat zou pas gezellig zijn, en bovendien liefst 2 afvallers : 4 valse spelers !!!!!!! Een totaal gebrek aan beleefdheid !

Beantwoord
Mees 25 maart 2024 - 16:37

Snap echt niet dat die zogenaamde Generaal weer terug is ,echt ongeloofelijk
Bah bah verschrikkelijk mens ,dat noemt zich volwassen ,ze is de leukste thuis zeker

Beantwoord
Jongen 25 maart 2024 - 16:53

Inderdaad luc en zij is toen in de buitenwereld geweest en wist toen precies hoe ze haar gedrag moest aanpassen toen ze er terug in kwam , dit zou niet mogen , ze wist precies hoe sterk iedereen stond en wat de mensen willen zien en aan welk gedrag men zich ergert , eens buiten niet meer terug binnen!

Beantwoord
Jet 25 maart 2024 - 18:13

Hoe slim en intelligent iedereen is maakt toch helemaal niet uit?
Ze spelen een spel en ieder probeert dat op z’n eigen manier.
Ashley heeft veel commentaar maar is dan ook wel de enige die de ballen heeft om alles hardop en recht in het gezicht te zeggen. En als er dan in de cocoon over gepraat wordt ..so what.. dat doen ze toch allemaal om een beetje hun emoties te delen met degene waar ze op dat moment zich prettig bij voelen.
Alice en Tyron zijn wel steeds onsympathieker en Randy heeft totaal geen eigen mening en voegt totaal niets toe. Hij weet alleen wel heel slim zich stil te houden zodra er nominaties aankomen zodat hij de sprekers voor de bus kan gooien.

Beantwoord
SAN 25 maart 2024 - 22:08

Ach, ze zijn zelf geen haar beter, even respectloos als iedereen en wellicht nog erger! Maar owee als t om 1 van hun onderdanen gaat dan moet ineens iedereen mee janken en respectvol zijn! Ik geef ze groot gelijk Ty, Randy en Tom, je kunt beter een potje kaarten om de tijd te doden dan als een zombie bij die deur gaan zitten wachten en het gejank van Karen aanhoren! Waar waren zij toen Dilano vertrok? Toen stonden ze ook niet in diepe rouw bij de deur hoor, nee de madammekes waren alweer veel te druk met roddelen in de cocoon!
Het is jammer dat het altijd Karen en Ashley zijn die met 2 maten meten, net als de Ashley fans hier, allemaal een gekleurde bril op!
Maar goddank is de 1e van het griezelclubje eruit, hoppa lekker naar huis Danny daar waar je thuis hoort!
Nu de nummers 2 en 3 nog!

Beantwoord
Elly 25 maart 2024 - 22:13

@ jet…ik ben het 100% met je eens !

Beantwoord
Elly A 26 maart 2024 - 05:36

@San. Heel goed gezegd. Helemaal eens.

Beantwoord
Jose 26 maart 2024 - 07:35

San ik ben het helemaal 100% met je eens !!!!!!!!!

Beantwoord
Jet 26 maart 2024 - 12:19

Dank
Je ☺️

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page