Home » De bewoners krijgen een dilemma: een ticket voor de halve finale kopen?

De bewoners krijgen een dilemma: een ticket voor de halve finale kopen?

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is een nieuwe dag in Big Brother aangebroken. Afgelopen avond is het vrij laat geworden door de plotselinge nominatie waarbij Ashley, Glenn en Tyron genomineerd werden. Het drietal moet deze week extra hard strijden om hun nominatie weg te spelen. Na het ontbijt meldt Big Brother zich al snel.

Er klinkt een geluidssignaal en Big Brother zegt: bewoners, tijd voor een game. Met een grote inzet. Kom naar de gameroom, sportkleding is niet nodig. De bewoners gaan vervolgens richting de woonkamer en al snel volgt er een live stream onderbreking. Uiteindelijk zien we als eerste Glenn weer. Hij lijkt wat in zijn coin houder te doen. Later wordt er gesproken over het aankopen van een ticket die toegang geeft tot de halve finale. De bedragen om aan te kopen lijken steeds af te lopen wordt uit de gesprekken duidelijk. Zo kreeg Glenn een prijs van 20.000, Jimmy 17.500 en Ashley 15.000 euro. De bewoners komen om en om de dagboekkamer uit. Daar ligt ook het ticket voor de halve finale. Tot nu toe heeft geen enkele bewoner ervoor gekozen om het ticket te kopen. Als laatst komt Tom terug, ook hij heeft het ticket niet gekocht.

Uiteindelijk neemt Big Brother ook het woord. Bewoners, jullie hebben allemaal de kans gehad en niemand heeft de kans genomen. Ik hoop dat niemand van jullie hier spijt van krijgt. Er is geen geld uit de pot maar ook niemand heeft de zekerheid van hier nog een week langer te mogen blijven. Het leven in mijn huis vervolgd dus zoals het was: onzeker voor iedereen. En daarmee zit de opdracht erop. Wat gaat er  vandaag nog meer komen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Kiki 24 maart 2024 - 13:15

Als iemand het wel gedaan had dan had die persoon er waarschijnlijk uitgelegen in de halve finale

Beantwoord
Hendrik 24 maart 2024 - 13:39

Jammer dat Alice het niet heeft gepakt.

O,JA. Dat heeft zei geheel niet nodig ze komt uit een heel rijk gezin.
Dus heeft ze dat dus niet nodig.

Beantwoord
Gerardus 24 maart 2024 - 13:40

Hendrik zo iets had ik ook gehoord

Beantwoord
Yvonne 24 maart 2024 - 13:54

Dat kost veel geld,gaat dat weer uit de pot ?

Beantwoord
Henry 24 maart 2024 - 14:32

Wie. O wie pakt deze. Volgens mijn zien de bewoners het pas donderdag voor de nominatie

Beantwoord
Swiss Royalty 25 maart 2024 - 07:35

Als je kop op het hakblok ligt, waarom zou je het dan niet doen? Je kunt er immers altijd later nog voor kiezen om het geld weer terug te geven of te verdelen …. of later te doneren aan een goed doel zoals ‘Warchild’ bv.

Beantwoord
Hendrik 26 maart 2024 - 12:35

Hoop dat Alice eruit gaat ZATERDAG

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page