Home » De bewoners mogen een brief schrijven naar hun familie

De bewoners mogen een brief schrijven naar hun familie

Door BigBrotherNederland

Nadat Jimmy in de Big Brother shop geweest is klinkt er ineens geluid in het huis. Het geluid van de draaideur. De bewoners gaan snel kijken wat erin staat.

Big Brother neemt het woord, bewoners, voor iedereen is hier pen en papier. Jullie snakken naar nieuws van en contact met het thuisfront. Met familie en vrienden. Ik kan jullie zeggen dit is wederzijds. En daarom bied ik jullie de mogelijkheid om een brief te schrijven. Maak er iets moois van, iets persoonlijks, vertel wat het avontuur hier met jou doet, dingen die je over jezelf hebt geleerd, hoe ben je het huis in gegaan, hoe zal je naar buiten komen. Schrijf dat allemaal op, kies een rustig plekje en schrijf een mooie brief. Ik zal jullie over twee uur naar de dagboekkamer roepen, om en om.

De bewoners verdelen het papier en pennen. Alice vindt het super leuk maar is nu al emotioneel. En wil in de slaapkamer gaan zitten. Kom alsjeblieft niet lacht ze. De bewoners zoeken vervolgens allemaal een plekje om te schrijven. Ze zijn er allemaal blij mee maar het is ook emotioneel. Zo lopen er bij Glenn tranen over zijn wangen. Ashley heeft op haar beurt haar brief al snel af. Glenn mag het lezen en vindt het erg mooi. Ik wil er iets grappigs van maken voegt hij eraan toe. Tom ligt op de grond te schrijven, tussen het bed en de muur in. In de cocon ruimte zitten Tyron en Randy. Jimmy komt even kijken bij de twee. Ik had deze niet aan zien komen zegt hij. Ik vind het wel vet antwoordt Tyron. Ik schrijf nooit brieven. Nee ik ook niet antwoordt Jimmy. Ik ben beter in praten. Tyron lacht, echt? Dat had ik niet gedacht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.7]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 24 maart 2024 - 19:00

Waarom zou je een brief schrijven? Iedereen kan toch zien hoe het gaat.

Beantwoord
yvonne kerssens 24 maart 2024 - 21:23

wat super leuk dat ze een brief mogen schrijven,zou graag een brief willen van ashley en tyron ! !

Beantwoord
Linda 25 maart 2024 - 07:33

Wat leuk……net als het andersom nomineren……BB heeft goed naar de afleveringen van Secret Story gekeken…..Tyron en Randy zo lang mogelijk op een sokkel staan net als Gerard en Karim…..en Karen en Alice liggen in een bak met wormen… altijd leuke opdrachten….

Beantwoord
Marc Croes 25 maart 2024 - 10:03

Tyron blijft

Beantwoord
marina 25 maart 2024 - 10:54

heel leuk voor die mensen want zolang geen familie zien dat is erg
gr marina

Beantwoord
Leeuwke92 25 maart 2024 - 13:15

Tegen de tijd dat de brief verstuurd en aangekomen is zijn er alweer bewoners thuis. Wel mooi dat het kan en daarnaast is het hoe dat de bewoners weer klaargemaakt worden voor de ‘echte’ wereld buiten het huis!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page