Home » De bewoners krijgen een muzikale opdracht om extra coins te verdienen

De bewoners krijgen een muzikale opdracht om extra coins te verdienen

Door BigBrotherNederland

Nadat Randy naar de Big Brother shop geweest is neemt Big Brother weer het woord. Bewoners, omdat jullie zo graag oppotten in jullie coin houders, heb ik een leuk spel bedacht. Een spel waarmee jullie waardevolle coins kunnen verdienen, coins die jullie kunnen gebruiken in de Big Brother shop. Jullie kunnen coins verdienen door te zingen.

Vervolgens gaat de draaideur open en daarin staat een grote microfoon. Deze wordt in de woonkamer voor het scherm gezet. Big Brother vertelt verder. Hoe kunnen jullie coins verdienen? Op verschillende momenten gedurende de dag zal er een naam van een van jullie op het scherm hier in de woonkamer verschijnen en dan zal er een muzieknummer te horen te zijn. Als de muziek stopt moet je de zin afmaken in de microfoon. Als het de juiste tekst is, verdien je 3 coins. Er mag niet geholpen worden tijdens het spel, alleen de bewoner die op het scherm verschijnt mag zingen.

Niet veel later gaat er een zeer luid alarm af in het Big Brother huis. De naam van Jimmy komt in beeld. Hij gaat voor de microfoon staan en moet het liedje Tell me why van de backstreet boys zingen. Jimmy zingt het goed mee want Big Brother laat weten dat hij er drie coins mee heeft gewonnen. Big Brother vraagt nog even wie zijn favoriete backstreet boy is. Jimmy antwoordt dat dat Nick is, vroeger had ik mijn haar ook zo. Tegenwoordig zijn alle vijf ook goed hoor. Prima. Na drie maanden opgesloten in huis vind ik ze allemaal goed.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 25 maart 2024 - 19:50

Kennelijk wordt I want it that way bedoeld.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 25 maart 2024 - 19:51

Dat is nog eens een leuke opdracht waar we kunnen van mee genieten.
Meer van dat.

Beantwoord
Leeuwke92 25 maart 2024 - 23:51

Super leuke opdracht dat zingen bij de microfoon en er valt eindelijk iets te lachen!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page