Home » Ashley geeft Karen advies over de mogelijke nominatie: kies voor jezelf

Ashley geeft Karen advies over de mogelijke nominatie: kies voor jezelf

Door BigBrotherNederland

De bewoners verwachten dat er vandaag weer genomineerd moet worden. Her en der wordt er dan ook over gesproken. In de middag besluit Karen dit ook met Ashley te doen.

Een slecht verloop moet je loslaten zegt Ashley tegen Karen. Je moet echt doen waar je je goed bij voelt. Het is jouw spel. Karen zegt te weten dat ze erop staat. Dat weet je niet antwoordt Ashley. Maar dit kan wel de laatste kans zijn om jezelf te redden. Je eigen positie goed te spelen, alles wat je de afgelopen week hebt gedaan is heel goed. Het enige wat je nu moet doen is echt voor jezelf kiezen. Alles om je heen even vergeten. Dit is het moment dat het spel echt een spel is. Dit is het moment dat je voor jezelf mag kiezen. En als mensen daar iets bij voelen of vinden is dat zo. Dan worden dat misschien twee zure dagen, misschien ook wel niet. Dat is het enige wat ik tegen je zeggen kan.

Dus eigenlijk wil je gewoon zeggen dat ik op ehmm zegt Karen. Alles mag jij doen benadrukt Ashley, ik ga niet zeggen wat je moet doen. Je moet zo denken naast wie wil je niet staan als je er wel op komt. Dan kun je bijvoorbeeld denken op de vrouw van de roze kamer (Alice) maar is dat dan slim? Karen merkt op dat iedereen die er nog is sterk is. Dat weet je niet zegt Ashley, je moet denken als jij erop komt te staan naast wie je wilt zitten. Van wie denk jij dat kan misschien mijn kansen vergroten. Nu is het tijd om voor jezelf te kiezen en even een Jimmy los te laten. En je moet je afvragen wil je naast Jimmy staan. Let it go wat anderen zeggen of vinden, echt. Je bent niemand een uitleg schuldig. Dat weet ik zucht Karen. Dat is Big Brother, het is snoeihard maar dat is het spel. Ja ik ga nadenken zegt Karen. Ik had het zo nog niet bekeken. Je kunt wel een beetje denken wat vind ik fijn en wat niet merkt Ashley op. Dit is een eenmalige kans, snap je? Mh Mh zegt Karen. Het is spannend wat er gaat gebeuren merkt Ashley op. Inderdaad antwoordt Karen, en wie ze langs ons gaan zetten. Dan gaan we wel samen door de deur hoor. Dan moeten we samen afscheid nemen als dat zo is zegt Ashley. Ik denk het wel antwoordt Karen en Ashley wil dan echt de tijd nemen om afscheid te nemen. Dan verreken ze maar, doe ik de rest heel snel. Ik denk wel dat er drie namen bij komen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

Ostyn luc 27 maart 2024 - 14:07

Na danny wordt karen haar 2de slachtoffer. Nu mag ze doen wat ze wil, voordien was de generaal baas. Dat ze dit zelf nooit beseft heeft tijdens het spel, was te verwachten en voorspelt.

Beantwoord
Angeline 27 maart 2024 - 14:09

Ashley kan t niet laten om zgn goed advies te geven. Uitgekookt is ze. Ze wil natuurlijk zelf niet naast een sterke speler komen te zitten. Maar ik hoop dat wat haar betreft dat dit good bye Ashley is.

Beantwoord
Alex 27 maart 2024 - 14:09

Zou het iets uitmaken als Karen voor zichzelf kiest?

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2024 - 14:33

Wie wordt genomineerd ?

Beantwoord
Sonny 27 maart 2024 - 15:03

Jaja en zo probeert de generaal zich zelf te redden want ze wil zelf ook geen sterke op de bank. Wat een vertoning hahahahahahahaha

Beantwoord
Jongen 27 maart 2024 - 15:54

Tuurlijk moet ashley advies geven , karen kan niks zelf , hopelijk samen door die deur inderdaad , zou mooi zijn, mijn favorieten zijn er allang uit , door ashley en haar leger ! Dus ja ik gun haar de winst niet meer en meelopers karen en glenn gun ik het ook niet , dus ja sorry zo denk ik erover , glenn knikt ook altijd maar mee met ashley, doet zijn mond amper open als ik uit deze mensen een winnaar moet kiezen ga ik voor jimmy , hij heeft mij het meeste laten lachen dus jim go for it

Beantwoord
Carin 27 maart 2024 - 18:00

Wat een grote bek heeft Asley weer achter die kop koffie in de cocoon..Hou stand Karen maar verbaal ga je het nooit winnen van haar..Huppekee Glenn krijgt ook nog even een sneer. En daar heb je je hele BB achteraan gelopen Karen.

Beantwoord
Carin 27 maart 2024 - 18:06

Karen loopt weg uit de cocoon en gaat bij de club in de keuken zitten.Tom merkt aan Karen dat er wat is. Ik zie verdriet ,Asley heeft het voor elkaar, haar zogenaamde vriendin grote bek geven , Asleys ware aard komt boven.

Beantwoord
Carin 27 maart 2024 - 18:22

Stop met dat gemaakte praten nu Asley , je hebt Karin geschoffeerd net, ze is met Tom gaan kaarten. Hoor ik je nu zeggen ,Glenn zullen wij even een potje , ik was net met Tom aan het kaarten……,….nog even een sneer naar Alice tussendoor….Ik hoef niet eerst hoor..Dat is dan voor het eerst zegt Tyron 👍💪Hup Tyron jij zorgt ten minste voor beetje leuke sfeer.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page