Home » Ashley legt geen coins bij voor de Big Brother shop, Tyron doet voor 33 coins boodschappen

Ashley legt geen coins bij voor de Big Brother shop, Tyron doet voor 33 coins boodschappen

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag moeten er weer boodschappen gedaan worden in de Big Brother shop. Dit keer gaat Tyron boodschappen doen. Voordat Tyron vertrekt gaat Ashley nog even naar Ashley. Ashley zondert zich sinds haar actie waarbij ze voor 20.000 euro van de jackpot vrijstelling gekocht heeft af. Tom vraagt of ze nog iets moet van de winkel. Nee hoor antwoordt Ashley. Ga je nog iets bijleggen vraagt Tom. Nee hoor antwoordt Ashley, ik heb niet zo’n honger. Ik pak wel een broodje. Wat gaan jullie eten? Tom antwoordt dat het pizza wordt maar dit keer met shoarma. Ik eet wel een broodje zegt Ashley, ik doe er niet meer aan mee. Of anders eet ik wel een pizza zonder iets.

Ondertussen maakt Tyron zich klaar om naar de Big Brother shop te gaan. Bewoners laat Big Brother weten. Het is weer tijd voor het dagelijkse shopping uitje. Over tien minuten mag iemand in de draaideur, vergeet niet 30 coins bij te leggen. De munten worden aangevuld en daarna verdwijnt Tyron door de draaideur richting de shop. In de Big Brother shop aangekomen kijkt Tyron eens rond. Dit is echt vet zegt hij met een glimlach. Big Brother heet hem welkom in de Big Brother shop. Het ziet er mooi uit merkt Tyron op. De enige winkel waar je kunt betalen met Big Brother coins, geniet. En koop slim. Dat komt goed antwoordt Tyron. Ik heb het al besproken met de groep. Tyron kijkt rond en pakt de spullen die eerder besproken zijn door de groep. Big Brother vraagt wat hij allemaal gekocht heeft. Tyron laat weten dat het aubergine is, paprika, mozzarella, koffie, tomatensaus, aardappels, zure matten en shoarma. En ik ben aan het kijken of ik iets lekkers wil. Hij besluit ananas en thee te kopen. Daarna is het tijd om af te rekenen. In totaal moet hij 33 coins afrekenen. Big Brother bedankt Tyron voor zijn komst. Geniet van alle producten die je hebt gekocht en misschien tot ziens. Je mag terug naar je vrienden in het huis. Ga ik doen zegt Tyron als hij de shop weer uitstapt. In het huis laat Tyron alle producten zien die hij gekocht heeft aan Randy, Tyron, Jimmy en Alice. Ik heb 33 coins uitgekozen. De bewoners zijn blij met hun aangekochte producten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.6]

Ook interessant:

8 Reacties

Erwin 28 maart 2024 - 17:01

Wanneer Ashley achter haar daad staat, dan moet zij dit de groep verantwoorden en geen verstoppertje spelen.

Beantwoord
ArtSeries 28 maart 2024 - 17:05

Een geweldige actie van Ashley, maar zal helaas haar laatste actie zijn. Volgende week is het gedaan met de generaal van de domme.

Beantwoord
anny 28 maart 2024 - 17:08

ja zo is ze . coins voor eten kan ze niet geven maar 20000euro uit de pot is geen probleem voor mevrouw

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2024 - 18:50

Goed zo Tyron!

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2024 - 18:59

Slechtste vrouw ooit bij Big Brother is Ashley!
Nooit meegemaakt!

Beantwoord
Alex 28 maart 2024 - 19:24

Gaat ze in hongerstaking?

Beantwoord
Jel 29 maart 2024 - 07:31

Zijn we vergeten dat er een aantal mensen geld hebben uitgegeven voor persoonlijke dingen. Oke 20.000 is wel erg veel. Maar ik snap de frustratie als je altijd op de bank wordt gezet. En niemand je dus iets gunt omdat ze je er liever uit zien gaan. Al die andere egoïstisch figuren die er rond lopen zijn geen haar beter. Als zij het niet gedaan had, dan had Randy het gedaan.

Beantwoord
Beppy61 30 maart 2024 - 14:48

😂😂😂😂 al die andere egoïstische bewoners, hebben 10 weken haar manipulatieve, dominante, arrogante en egoïstische gedrag geslikt, en daar is nu een einde aan gekomen (en dat geeft ze in een gesprek met Glenn ook toe)! Er zijn er die ook vaak genomineerd zijn, hoor je die zo piepen en janken. Ze wilde het spel hard en alleen spelen, waren haar eigen woorden, kwam niet om vrienden te maken! Nou dat harde heeft ze dubbel en dwars gedaan. Alleen heeft ze daar wel door manipulatie, een groepje mensen voor misbruikt! Dus nu dan ook niet de hele dag gaan liggen janken in je bed, en in ieder gesprek, voor zieltjes winnen ben je te laat, en heb je teveel mensen gekwetst met heel lelijke woorden! Karma is a bitch, deal ermee.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page