Home » Volgens Glenn beseft Ashley dat ze bepaalde dingen moet veranderen

Volgens Glenn beseft Ashley dat ze bepaalde dingen moet veranderen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners genoten van wederom pizza. Gisteren heeft Glenn hier boodschappen voor gedaan in de Big Brother shop. De actie van Ashley werd afgelopen avond nog steeds besproken. Zo ook bij Karen, het lijkt haar hoog te zitten.

Glenn merkt op dat de spanning soms wat minder leuk is. Ik wil iedereen gelukkig zien maar dat gaat niet altijd. Karen zegt als het niet gebeurd zou zijn ze anders gereageerd zou hebben. Het is heel deze week al dat ik de schijt dingens ben. Glenn heeft ook al tegen Ashley gezegd dat als ze ergens de macht niet meer over hebt of je er niks aan kunt doen ze volledig anders reageert. Die beseft dat denk ik niet antwoordt Karen, ze beseft niet wat we allemaal voor haar doen. Glenn vertelt dat ze wel beseft bepaalde dingen moet veranderen. Gewoon eens luisteren merkt Karen op. Het is goed dat die twee (Tom en Ashley) weer opnieuw bevriend zijn. Die zijn juist hetzelfde. Tom was eerst mijn winnaar, daar ben ik vanaf gekeerd. Ash was mijn winnaar daar ben ik ook vanaf gekeerd. Nu is het Jimmy, jij of Ty. Dan hebben we al vijf winnaars gehad lacht Glenn. Van mij mocht Ash het winnen maar op zo’n manier? Nee. Ik trap er altijd in lacht Karen, jij ook he. Ik doe gewoon wat ik altijd doe benadrukt Glenn. Ik heb hier wel van geleerd dat ik mij heel erg weg cijfer voor anderen merkt Karen dan op. Volgens Glenn is dit uiteindelijk ook een leerproces. Maar of Karen dat in de buitenwereld gaat veranderen twijfelt ze aan. Ik heb dat in de buitenwereld met vriendjes, vrienden. Ik zeg altijd ja is goed en dan poef als ik zelf opkom voor mijzelf dan krijg ik het in mijn gezicht. Glenn denkt dat dat komt omdat mensen dat niet gewoon zijn. Ze kennen je niet op die manier.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.8]

Ook interessant:

13 Reacties

Coc Slobbe-Welsink 30 maart 2024 - 09:40

Volgens Glen weet Ashley dat ze de dingen anders moet aan gaan pakken..dat is lekker op tijd zo vlak voor het einde 🤣wat een muts joh. Weg ermee

Beantwoord
Jose 30 maart 2024 - 09:41

Tom valt mij heel erg tegen!!!!!!!
Nu weer met Ashley.
Is hij gehersenspoeld?????????

Beantwoord
Mariëlla 30 maart 2024 - 09:43

Ashley heeft nergens spijt van…zij leid jullie allemaal om de tuin en jullie blijven haar geloven…Glenn..Tom…zij heeft nergens spijt van

Beantwoord
Lydia lepee 30 maart 2024 - 10:01

we zullen het volgende week echt meemaken!
De overblijvende bewoners zullen vechten voor het schamele overblijfsel van 100 000€ !van de pot…

Beantwoord
Doc 30 maart 2024 - 10:59

Glenn en Tom slijmen met Ashley om haar stemmers te winnen. Geslepen jongens.

Beantwoord
Johan 30 maart 2024 - 11:25

Ik kan Ashley toch wel waarderen, ze is de enige die echt met het spel bezig is en speelt haar spel, en kost dat geld dan is het maar zo. Het zegt nu ook genoeg over hoe de mensen in het huis, hoe ze in elkaar steken. Er zijn er maar 3 die toch enige respect hebben voor Ashley (Glenn, Tom en Randy).,de rest gaat op personen i.p.v het spel te spelen. Vooral dat kind Alice, die is echt gemeen en iedereen moet zich aanpassen aan haar en dat ziet niemand, zij kon kopen en krijgen wat ze wou voor iets van een brief of foto. €650 voor een brief van haar vriend die ze net kent, en daar hoor je niemand over. Respect Ashley.

Beantwoord
Roos 30 maart 2024 - 11:55

Hou je taai Ashley.. Komt goed.. Jij speelt het spel en bent finale waardig!

Beantwoord
Carin 30 maart 2024 - 12:33

Dure les Karen Alsley heeft je gebruikt ! Zij gebruikt mensen want : “ ik ga altijd voor mezelf en dat geef ik mijn kinderen ook mee ,eerst jezelf “.
Gelukkig sluit je je nu aan met echte eerlijke mensen waar je wat aan hebt.

Beantwoord
DyWen 30 maart 2024 - 16:08

Ashley is juist super doortrapt. Alleen maar roddelen en lelijk praten over anderen om zo medestanders te vinden en een zaadje te planten. Maar als zij dan eens op haar plek gezet wordt, is het janken en is de hele wereld tegen haar. Zo kinderachtig. Alice speelt het supergoed en laat zich niet verleiden tot zulk achterbaks gedrag. En die is nog maar 20!

Beantwoord
Erna 30 maart 2024 - 16:36

Carin, dat heeft ze toch zelf afgeroepen. Zij bleef als een mak lammetje Ashley volgen. 10 weken geen eigen mening en nu Ashley iets doet wat niemand zint loopt ze met de anderen mee. Erg volgzaam type.

Beantwoord
Mario 31 maart 2024 - 02:08

Iedereen speelt zijn spel die van Ashley is opvallend en niet slim doordacht. Niemand neemt haar nog serieus in het huis zal zeker nog 1x op de nominatie lijst komen en dan maar eens zien of ze genoeg steun krijgt.

Beantwoord
Elly A 31 maart 2024 - 11:15

Helemaal eens Carin. Lekkere opvoeding. 🤑

Beantwoord
stan 31 maart 2024 - 13:38

Gaat de slechtste verliezer straks ook nog winnen? 🫣

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page