Home » De bewoners mogen naar de Big Brother bioscoop waar ze filmpjes van het thuisfront zien

De bewoners mogen naar de Big Brother bioscoop waar ze filmpjes van het thuisfront zien

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother het nieuwe thema heeft aangekondigd duurt het enige tijd voordat hij weer iets van zich laat horen. Maar dan heeft hij uiteindelijk toch een mededeling.

Bewoners, omdat jullie allemaal stuk voor stuk jullie plek in de halve finale hebben verdient ben ik trots op jullie allemaal. Trots op jullie doorzettingsvermogen, jullie aanpassingsvermogen en jullie strijdlust. En dit altijd met een lach en dikwijls ook met een enkele dikke tranen. En daarom heb ik voor jullie vanavond iets georganiseerd waar jullie heel veel kracht uit kunnen halen. Zet even de puntjes op de i van jullie outfit, maak jullie mooi want over 15 minuten start het spektakel.

De bewoners speculeren wat het kan zijn, Tom denkt dat er misschien een freeze komt. Glenn denkt dat de tv aangaat, ze popcorn krijgen en misschien wel filmpjes van thuis te zien krijgen. Dat zal toch niet nu al vraagt Ashley zich af. Waarom niet antwoordt Glenn, het is begin van een nieuwe week. De bewoners maken zich klaar en al snel gaat de draaideur open. Daar staat een popcorn kar en lekkere frisdrank klaar. De bewoners reageren enthousiast. Big Brother neemt daarna het woord. Bewoners neem jullie drankje en popcorn allemaal mee. Jullie worden verwacht in de Big Brother bioscoop en deze kunnen jullie vinden in de gameroom.

Daarna gaan de bewoners de gameroom in. Hier staan bioscoopstoelen klaar. Iedereen neemt plaats en Big Brother zegt dat hij hoopt dat iedereen lekker zit. Ik zou zeggen kijk en geniet wat jullie grootste fans te vertellen hebben. Al snel start het eerste filmpje. Het zijn filmpjes van het thuisfront. Iedere bewoner krijgt een filmpje. Zo ziet Glenn zijn kinderen en moeder, al snel wordt hij emotioneel. De volgende bewoner is Alice, ze ziet haar moeder en zus. Haar tuin is helemaal opgeknapt. Daarna is Tyron, hij ziet zijn vrienden in een video. Daarna wordt het filmpje van Tom, hij ziet zijn zoontje en moeder. Zijn zoontje is gestart met voetbal. Ook Tom reageert erg emotioneel op het weerzien van zijn zoon. Ook heeft hij hem kunnen horen en dat vond hij erg fijn. Ashley ziet ook haar kinderen en haar vriend. Haar kantoor is verbouwd en lijkt op de cocon ruimte. Ook heeft ze nieuwe eet stoelen. De volgende bewoner is Randy, hij ziet zijn vader en goede vriend. Alles gaat goed thuis en zijn trots op Randy. Als laatste is Jimmy aan de beurt. Hij ziet zijn zus en kleine neefje en nichtje. Maar ook zijn vader, hij is super trots op Jimmy. Jimmy had niet verwacht dat ze dit allemaal zouden doen. En vond het  heel leuk om te zien. Dit had ik wel even nodig. Daarna zegt Big Brother bewoners, bezoekers van mijn bios. Ik hoop dat jullie hebben genoten. En omdat het de avond is van de halve finale week trakteer ik jullie nog op een hapje en drankje in de woonkamer. In de woonkamer zien de bewoners dat er wat drankjes klaarstaan en niet veel later wordt de muziek gestart. Tijd voor een feestje, ondertussen praten de bewoners bij over hun filmpjes. Het was een geslaagde avond!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.9]

Ook interessant:

2 Reacties

Ineke Benningshof 31 maart 2024 - 13:44

Leuk om zo op de hoogte te blijven, lieve groetjes

Beantwoord
Alex 31 maart 2024 - 14:11

Ja, dat doen ze elk jaar.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page