Home » Big Brother maakt een fout tijdens een spel, Jimmy krijgt alsnog 5 coins

Big Brother maakt een fout tijdens een spel, Jimmy krijgt alsnog 5 coins

Door BigBrotherNederland

Glenn en Jimmy moesten afgelopen avond ook symbolen onthouden voor de langdurige opdracht waarbij coins verdient kunnen worden. Hierbij gaat het alarm af, er verschijnt een naam op het tv scher, vervolgens zijn er symbolen in beeld welke onthouden moeten worden en deze moeten in de juiste volgorde op het schermpje bij de dagboekkamer worden ingevoerd. Heeft de bewoner dit goed dan verdient de bewoner er vijf coins mee.

Glenn werd als eerste opgeroepen, hij staart enige tijd na het tv scherm om de symbolen te onthouden. Daarna gaat hij richting de dagboekkamer waar het schermpje hangt. Hij toetst de symbolen in maar helaas, het is fout en hij heeft dus geen coins verdient. Big Brother spreekt de groep daarna toe. Ik hoorde jullie vragen of de volgorde ook relevant is, die is relevant. In het geval van Glenn en Tyron had dat niets uitgemaakt. Ze hadden ook een fout. Maar voor iedereen die het spel gaat spelen, het gaat ook om de volgorde.

Niet veel later gaat het alarm weer, dit keer is het aan Jimmy. Hij probeert de symbolen te onthouden, toetst deze in maar helaas is het fout. Jimmy kan er niet over uit. Ik heb het 100 procent goed gedaan stamelt hij. Ik heb hem echt goed gedaan. Big Brother laat weten dat hij de symbolen goed had maar de volgorde niet juist. Oke dan niet zegt Jimmy teleurgesteld en loopt naar buiten. Hier loopt hij zuchtend wat rondjes door de tuin. Ik weet zeker dat het goed was zegt hij in zichzelf. Uiteindelijk gaat hij weer naar binnen en aan Tom laat hij weten dat het goed is. Ik laat het niet teveel naar mijn kop stijgen. Uiteindelijk heeft Big Brother nog eens naar de videobeelden gekeken en Jimmy bleek het wel goed te hebben. Hij verdient dus alsnog 5 coins. Later op de avond wordt Alice opgeroepen maar helaas haalt zij de opdracht niet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.9]

Ook interessant:

1 Reactie

Jannigje v.d. G 1 april 2024 - 10:19

Dat “sir” Big Brother een fout kan maken is menselijk! Waar mensen zijn worden fouten gemaakt ook door hem!!
Hij kan het foutje altijd nog afdoen als een 1 april “grap”🤔

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page