Home » Karen over haar tijd in Big Brother: achteraf ga ik met Ashley babbelen

Karen over haar tijd in Big Brother: achteraf ga ik met Ashley babbelen

Door BigBrotherNederland

Karen moest afgelopen weekend het Big Brother huis verlaten. Hoe heeft zij haar tijd in het huis ervaren? En wat vond ze van haar tijd in het huis?

Ik voel me op dit moment goed begint Karen. Ik voelde dat ik naar huis zou gaan dus ik was een beetje voorbereid. Ik had niet verwacht dat ik met Jimmy in de draaideur moest staan. Ik dacht dat ik en Randy erin moesten staan maar er is zoveel gebeurd de laatste week dat er van alles is misgelopen. Ik stond tegen twee sterke kandidaten en voelde ik dat het mijn tijd was. Ik ben helemaal zen en blij dat ik terug ben met familie en vrienden. Ik vond mijn avontuur heel leuk en zou er eigenlijk nog wel in willen zitten. De laatste week had ik zoiets vanwaar komt dat allemaal.

De actie van Ash vond ik dat ze dat niet nodig had. Dat heb ik ook tegen haar gezegd. Het is jammer hoe het gegaan is en dat ik er niet goed over heb kunnen babbelen. Ik was er nog niet klaar voor. Ik was eigenlijk bezig met dat ik genomineerd was en waarschijnlijk naar huis zou gaan. Dus we gaan waarschijnlijk wel babbelen achteraf en dan zullen we wel zien hoe of wat. Het vliegtuig kwam voor mij op het juiste moment. Dat was een van de mooiste momenten. Ook de feestjes vond ik echt leuk. Ik heb nergens spijt van, misschien had ik meer voor mijzelf op moeten komen. Ik heb geleerd dat ik veel geef aan mensen maar toch meer voor mijzelf moet nemen. Of ze een crush heeft op Tom laat Karen weten dat dat niet het geval is. We komen goed met elkaar overeen maar ook slecht. We zijn als broer en zus. We maakte ruzie, maakte het goed en dan weer ruzie. Ik ga veel missen, opstaan met de mensen, eten, babbelen. Ik hoop dat ik ze nog veel ga zien. Zelfs de stem van Big Brother ga ik missen. Ik ben wel trots op mijzelf, ik had niet verwacht dat ik het zo lang in ging zitten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.7]

Ook interessant:

8 Reacties

Jose 1 april 2024 - 08:34

Tja Karin je had voor je zelf moeten kiezen.
je bent gebruikt door Ashley.
jammer dat je ogen niet eerder open zijn gegaan!!!!!

Beantwoord
Lydia lepee 1 april 2024 - 08:36

Karen is symphatiek!
Het ga je goed Karen inde toekomst!

Beantwoord
Dineke 1 april 2024 - 08:56

Het is jammer dat karen er uit is maar had ze niet zo gemeen tegen ashley gedaan dan was niet zij maar jimmy eruit gegaan

Beantwoord
jo 1 april 2024 - 10:22

Volgens mij heeft Karin zelf haar exit voorbereid door de reactie tegenover Ashley.Dit had ze zeker moeten bespreken met haar om te weten wat er gaande was.Ashley heeft van niemand geld gestolen want het geld is nog steeds van BB die over alles beslist! Ik vrees dat Karin de vriendschap gespeeld heeft om dan volledig over te lopen naar het andere kamp. Er is maar 1 persoon die Ashley door dik en dun gesteund heeft en dat is Glenn. Dit is echte vriendschap!

Beantwoord
bob 1 april 2024 - 10:34

ga lekker babbelen ge begrijp niet veel

Beantwoord
Alex 1 april 2024 - 12:16

Ashley kon niet weten of een ander op de knop zou drukken. Dan was zij het haasje.

Beantwoord
Niki 1 april 2024 - 21:13

Wat een onzin die mensen die het voor Ashley het opnemen. Gelukkig is Karen de ogen geopend. Nou jullie nog.

Beantwoord
bob 2 april 2024 - 10:12

asley en glenn in de finale karin is niet eelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page