Home » De bewoners zijn niet blij met het eten en speculeren over de laatste dagen van Big Brother

De bewoners zijn niet blij met het eten en speculeren over de laatste dagen van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners hun levenslijn gepresenteerd hebben en de bewoners te horen hebben gekregen dat de finale van Big Brother op 13 april is moeten er nog boodschappen worden gedaan in de Big Brother shop. Alice mocht dit keer naar de shop om inkopen te doen.

Alice koopt daar rijst, paprika, kipfilet, oregano, paprikapoeder, aubergine en prei. Ook bevraagd ze Big Brother  over een special offer. Ze vraagt namens Tom  of een telefoongesprek zelf gekozen mag worden. Big Brother laat weten dat het een verrassing is wie er aan de lijn komt. Big Brother vraagt vervolgens wat ze gaan eten. Alice antwoordt een  kip, groente, rijst recept. Big Brother wenst ze smakelijk eten en daarna mag Alice weer het huis in. Kip met rijst en groente zegt Alice niet al te enthousiast als ze het huis in loopt. De rest reageert ook niet heel enthousiast. Jimmy gaat meteen aan de slag om het te maken. Het was al vrij laat.

Uiteindelijk heeft iedereen gegeten en verloopt de rest van de avond vrij rustig. Het alarm loeit nog wel een paar keer. Zo was Ashley aan de beurt om symbolen te onthouden en op het schermpje bij de dagboekkamer juist in te vullen. Big Brother laat weten dat Ashley haar challenge geslaagd is. Ze heeft dus vijf coins verdient. Ondertussen wordt er weer gespeculeerd over het naderende einde. Ashley denkt dat de doorlopende challenge loopt voor diegene die nog moeten. En ik denk niet dat er nog een coin opdracht komt. Dan is het kijken of diegene die nog coins hebben of ze die in willen leveren, ik denk dat dat de discussie wordt. Ook over de nominatie wordt gespeculeerd, vrijwel iedereen denkt dat deze er wel gaat komen. Er is immers wel een live show op zaterdag. Niet veel later gaat het alarm weer af, dit keer is Randy aan de beurt. Hij bestudeert de symbolen en toetst deze in op het scherm bij de dagboekkamer. Ook hij heeft het goed gedaan en verdient vijf coins. Later arriveren de coins in de brievenbus en iedereen besluit op tijd naar bed te gaan. Wat gaat de nieuwe dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 2 april 2024 - 08:27

Gelukkig gedaan met haat en nijd!
Lekker eten en naar bedje toe..
Vandaag terug stress ,wie wordt genomineerd en door wie??

Beantwoord
Elly 2 april 2024 - 08:37

De bewoners moeten niet zo miepen …er zijn mensen die nog minder te eten hebben of zelfs helemaal niet
Maar misschien kunnen ze wel wat meer waardering opbrengen voor Jimmy die er altijd wel weer wat van kan maken en zelfs eigen coins er aan besteed om er nog wat kruiden of sausjes aan toe te voegen

Beantwoord
G 2 april 2024 - 10:36

De bewoners zijn NIET blij met het eten!!
Dan moeten ze Alice aanspreken zei heeft de boodschappen gedaan.
Die is van het munten sparen , dus het eten wat de minste munten kost neemt zei .
Volgende X Jimmy of Ashley naar de winkel sturen , komt er goed eten op tafel.

Beantwoord
Alex 2 april 2024 - 11:18

Waar zijn toch die coins voor? Volgens BB waren ze niet meer nodig.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page