Home » Oud bewoner Sonja wekt de bewoners in het Big Brother huis

Oud bewoner Sonja wekt de bewoners in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken in het Big Brother huis. En vandaag is het een spannende dag want vandaag worden de genomineerden  bekendgemaakt. Gisteren hebben de bewoners immers moeten nomineren. Deze morgen heeft weer een oud bewoner de huidige bewoners gewekt.

Dit keer spreekt oud bewoner Sonja de bewoners toe. Goedemorgen, beter kennen jullie mijn stem en zijn jullie mij niet vergeten. Ik wil jullie een beetje boost geven voor vandaag en ervoor zorgen dat jullie allemaal heel blij op gaan staan. Ik wil zeggen dat jullie allemaal zo goed bezig zijn en jullie zijn een voor een in mijn hart. Ik hoop jullie heel snel te zien, doe nog maar snel voort want jullie hebben nog een paar weken. Het is bijna finale, jullie kunnen het, jullie zijn echt, echt, echt allemaal goed bezig. En ik mis jullie allemaal super hard. Ik volg jullie ook en Tom, ik ben je niet vergeten. Ik ben zo blij dat je nog over mij praat. En ik kan niet wachten om jou snel terug te zien. Ik hoop dat dit jullie nog een beetje boost heeft gegeven. Ik mis jullie super hard en zie jullie snel. Kusjes van Sonja.

Tom maakt tijdens dit bericht een hartje en Jimmy zegt zo gezellig Tommie. Leuk he?  Tom knikt en Jimmy wil dit wel elke dag zo wakker worden. Ik wist dat Sonja zou komen, ik vind het zo leuk. Tom blijft enige tijd stil voor zich uit kijken. Glenn is ondertussen brood aan het maken voor het ontbijt en de rest staat langzaamaan op. Het is nu wachten op de nominatie uitslag, wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia lepee 4 april 2024 - 08:23

Gaat het nog gezellig worden voor de bewoners?
En toch gaan er teleurgesteld zijn!

Beantwoord
Alex 4 april 2024 - 10:41

Hallo Sonja.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page