Home » Glenn koopt cheesecake in de Big Brother shop, de bewoners hebben een rustige dag

Glenn koopt cheesecake in de Big Brother shop, de bewoners hebben een rustige dag

Door BigBrotherNederland

Na het vliegtuigje speciaal voor Glenn en Ashley gaat de middag rustig voorbij in het Big Brother huis. Enkele bewoners worden af en toe opgeroepen voor de langdurige verdienopdracht om coins te verdienen. Glenn en Ashley weten beiden de symbolen goed te onthouden en in te voeren. Ze hebben hiermee 5 coins verdient. Ook heeft de hele groep 5 coins verdient omdat ze goed hebben geraden voor wie het vliegtuigje van vandaag zou zijn.  Uiteindelijk laat Big Brother weten dat er weer een bewoner naar de Big Brother shop moet om boodschappen te doen. Dit keer gaat Glenn.

In de Big Brother shop aangekomen kijkt Glenn goed rond. Al snel ontdekt hij een special offer. Voor vijf coins een cheesecake pakket. Ik kan dat niet laten liggen zegt Glenn. Ik moet dit gewoon pakken. Verder koopt hij nog rijst, bloemkool, courgette, paprika en champignons. Glenn moet in totaal 17 coins afrekenen. Daarna gaat hij weer terug naar het huis. Ik heb aan jullie gedacht zegt hij zodra hij weer het huis in stapt. We gaan vanavond iets leuks doen jongens. We gaan cheesecake maken vanavond. De groep reageert enthousiast. Het was wel vijf coins voor het pakket maar ik kon het niet laten liggen benadrukt Glenn. De groep is blij met Glenn zijn beslissing. Niet lang daarna is de game area groepend zoals dat bijna elke vrijdag wel is. Dit keer staat er alleen fitness apparatuur en attributen. Ook wordt er binnen nog een kaartspel gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 5 april 2024 - 15:08

Niet veel gebeurd dus …

Beantwoord
bob 5 april 2024 - 15:43

zit alice al die tijd op de wc te huilen of zo

Beantwoord
Jo 5 april 2024 - 16:06

Hoeveel bewoners zullen vertrekken zaterdag?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page