Home » Jimmy gaat de confrontatie aan met Tom, waarom negeert hij hem?

Jimmy gaat de confrontatie aan met Tom, waarom negeert hij hem?

Door BigBrotherNederland

Gisteren maar ook afgelopen avond was de sfeer tussen Tom en Jimmy niet gezellig. Jimmy voelt zich genegeerd en Tom spreekt niet uit wat er nou precies aan de hand is. Jimmy besloot afgelopen avond het gesprek met Tom aan te gaan. Het ging er best heftig aan toe…

Terwijl Tom de hottub aan het opstoken is staat Jimmy erbij. Ik ben niet de enige die genomineerd is zegt Tom dan. Daar gaat het mij niet om antwoordt Jimmy. Het gaat mij erom dat je me heel de dag negeert. Ik wil het er gewoon niet over hebben zegt Tom. Ik weet gewoon dat ik genomineerd ben, ik wist dat gisterenavond al. We hebben toen een goed gesprek gehad en ik vind het jammer dat het er toen over moest gaan. En ik het daar moest aanhoren terwijl er niets over gezegd mocht worden. Ik ben blij voor u dat jij in de finale zit. Ik ben niet boos dat ik genomineerd ben. Voor mij maakt het niet uit, als ik naar huis ga is het ook oke. Voor mij is zaterdag hetgeen wat er moet gebeuren. Als hij (Glenn) meer kijkers aantrekt is het zo. Randy is voor ons nu even bijzaak, het is tussen Glenn en mij, de Belgen. Je zult geweten hebben hoe iedereen ging stemmen, ik vind het goed dat je aan jezelf hebt gedacht. Het maakt mij niet uit. Ik weet dat je het jammer vond dat ik niet voor jou gekozen hebt vorige week en dat je dat nu niet voor mij hebt gedaan. Dat speelt er niet bij mij, gisteren avond vond ik het jammer dat ik er bezig mee moest zijn terwijl ik dat niet wilde. Ik kan hier nooit blij zijn, ik durf hier nooit te roepen. Ik heb dat gevoel hier nooit gehad. Iedereen heeft even veel kans. Ik wil in mijn eigen zijn en er vrede mee hebben als zaterdag mijn tijd zou zijn. Dat is waar ik om stress he wat er op mij af gaat komen. Ik wil met positieve vibes naar buiten. Ik ben niet slecht gezind omdat ik genomineerd ben.

Tom ratelt nog enige tijd door en dan neemt Jimmy het woord. je negeert mij heel de dag al sinds gister. Het gaat mij er niet om hoe jij erin staat of wat er gebeurt is. Het gaat mij erom dat je me de hele dag dood negeert. Tom legt uit dat dat komt omdat hij het jammer vindt hoe dat gesprek van afgelopen avond gelopen is. Ja zegt Jimmy, jij begint op een gegeven moment te zeggen dat ik met Ashley stemafspraken gemaakt heb. Dat kwam volgens Tom omdat er een verhaal naar boven kwam. Je zei het kan best zijn dat jij erop komt en Glenn ernaast zit. Toen ging ik denken hoe weet jij dat? En nu is het zo en hoe kun je het dan weten? Jimmy benadrukt dat ze aan het speculeren was. Ik wist niet hoe iedereen gestemd had he. Ik zag je ook al bijna een traan wegpinken gaat Tom verder en ik dacht dat moet niet. Ik ga je niet anders bekijken omdat je de keuze hebt gemaakt. Het is één iemand vrijstellen, dat is niet iets van vriendschap. Jij hebt gisterenmorgen gezegd ik ga niet op u stemmen en in de middag ik ga niet tactisch stemmen. En daar stond Alice toen bij. En ik heb heel de week met een schuldgevoel gelopen omdat ik een keuze moest maken tussen twee personen. Daar zat ik mee, jij zat toen op de bank. Maar wat is nu het verschil? Ik pak u niks fout. Je had me ook gewoon een knuffel kunnen geven merkt Jimmy dan op. Dat heb je ook niet gedaan, je bent zo van mij weggelopen. Tom geeft toe dat hij dat niet kan, zeker als de bank gemaakt is. Jimmy benadrukt dat hij hem ook altijd geknuffeld heeft toen hij vrijgesteld was. Dat is toch gewoon netjes om te doen? Je geeft iedereen een knuffel maar je laat mij daar staan. Ik krijg vandaag eindelijk mijn vliegtuig, je weet wat dat voor mij betekent. Het enige wat uit je bek komt is dat je tegen mij zegt oh ja dat heeft je vader geregeld, je familie geregeld. En je loopt weer weg. Je kan me niet eens hier een knuffel geven! Zo boos ben je op me! En dan kun je nu niet zeggen dat je boos op me bent. Ik ben niet boos benadrukt Tom. Ik mag toch ook even tot mij eigen komen? Dat mag volgens Jimmy wel, maar waarom ben ik de enige die het op zich krijgt? Ik ben de enige die je negeert, de hele dag. Tom wil een normaal gesprek voeren, ga nu niet wenen maar dat is volgens Jimmy niet zo.

Ik wil er gewoon niet heel de dag mee bezig zijn gaat Tom verder. Daarna wisselt de live stream en is het gesprek enige tijd niet meer te volgen. Als er weer beeld is geeft Jimmy toe dat hij een besluit heeft genomen. Dat is zo. Ik neem je het niet kwalijk zegt Tom op zijn beurt. Ik ga er elke week vanuit dat ik erop zit. Jimmy benadrukt dat als hij niet zegt wat er is hij het zelf maar in gaat vullen. Volgens Tom heeft Jimmy met Ashley gezeten en toen was ik aan het denken waarom begin je erover. Ik ben toen gaan douchen en jij bent blijven zitten. Ik zoek geen ruzie, ik negeer niet. Maar het moet van mij komen om te praten. Het wordt nu vergroot. Dat vind ik niet leuk, anders praten we zondag als ik er nog ben. Gaan we dan tot zondag niet meer praten vraagt Jimmy. Ik wil gewoon even genieten van de hottub zegt Tom. Daarna loopt Jimmy naar binnen, laat maar zitten zucht hij. Tom haalt Jimmy weer terug. Ik krijg het ervan zegt Tom tegen Jimmy. Jimmy antwoordt dat hij gewoon niet begrijpt wat er is. Als ik iets voel, is dat mijn ding antwoordt Tom. Ik neem rust voor mijzelf. Ik ging gewoon rustig in mijn bed liggen. Het gaat er mij gewoon om hoe je tegen mij vandaag deed zegt Jimmy. Tom zegt dat het hem niets heeft gedaan. Ik ben trots dat je een vliegtuig hebt gekregen. Ik zie dat ook. En als je met Glenn bent voelt dat voor mij anders aan. Ik maak het ook mee en het kan goed zijn dat ik naar huis ga. Ik zou het graag halen maar die kans is niet voor iedereen weggelegd. Jij hebt die kans gekregen, Alice, Ashley. Ik, Randy en Glenn zit erop. Ik ben niet verdrietig. Ik heb ook mijn gevoelens en denk erover na. Jimmy geeft toe dat hij het niet door heeft gehad dat het hem gekwetst heeft. Het voelde voor mij alsof het er werd ingepeperd, maar ik wist het al na de hottub. Ik wil dat je weet dat ik niks wist, ik heb geen stemafspraak gemaakt benadrukt Jimmy. Ik heb voor mijzelf een telling gemaakt. Ik wil een vriend voor je zijn. Ik snap wat je zegt maar ik had jou vandaag ook graag gesteund. Mijn verhaal kunnen doen. Tom legt uit dat hij Alice iets persoonlijks heeft vertelt wat 2 uur geduurd heeft. Volgens Jimmy was het al heel de dag. Ik kreeg niet eens de kans om wat te zeggen. En toen sloot je je af met Alice, ik kon er niet tussenkomen. Ik kreeg de deksel op mijn hoofd. Tom herhaald dat hij gewoon rust wilde. Ik begreep het gewoon niet geeft Jimmy. Het hoefde niet voor mij te gebeuren. Tom begint weer over de hottub, dat was ineens niet leuk meer. Dat is wat er gebeurt is. Uiteindelijk geeft Tom Jimmy een knuffel. Ik ben soms gewoon hard geeft Tom toe.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]

Ook interessant:

13 Reacties

Lydia lepee 5 april 2024 - 07:56

Jimmy en Tom twee goede mensen.
Ik hoop het beste voor hun!

Beantwoord
Alex 5 april 2024 - 07:59

Tom geeft alleen maar ontwijkende antwoorden.

Beantwoord
Jose 5 april 2024 - 07:59

Nu Jimmy als je thuis bent kijk eens terug hoe je gedaan hebt.
Eerst op Ashley kwaad zijn .
En dan een pot stroop om haar mond smeren.
Tom is niet gek.

Beantwoord
Hans S 5 april 2024 - 08:14

Tom is een rare gozer wat en aansteller ik zou mij niet druk maken Jimmy.

Beantwoord
Elly 5 april 2024 - 08:16

Spaar je energie maar Jimmy, Tom is altijd bezig de confrontatie met mensen te zoeken en kan bovendien niet tegen zijn verlies, dat win je nooit
Er is er maar eentje die bij Tom in de kont kan kruipen en dat is Alice, maar die doet er ook alles aan hem naar de mond te prenten want nu ze Tyron ke
Kwijt is blijft alleen Tom nog over waar ze zoete broodjes bij kan bakken

Helaas heeft gisteren Tom heel veel stemmen gekregen om te blijven mede omdat de vader n oproep heeft gedaan op Tom te stemmen natuurlijk nog niet wetende hoe Tom Jimmy gisteren heel de dag heeft genegeerd en denkende dat Tom de beste vriend van Zijn zoon zou zijn wat helaas niet zo is, maar t zegt wel wat van t warme nest waar je uit komt Jimmy, koester dat en laat Tom maar zijn eigen weg leiden
Richt je bij buitenkomst maar op Dilano en natuurlijk de andere bewoners…Tom is en blijft een eenling met hele nare trekjes

Beantwoord
Elly A 5 april 2024 - 08:22

Waarom wordt hier meer negatief over Tom geschreven dan het was. Moeten de stemmers beïnvloed worden. Van mij mag hij winnen of een mooi aanbod krijgen.

Beantwoord
Mae 5 april 2024 - 08:24

Tom heeft eerst al een hele tijd Karin genegeerd, nu weer Jimmy. Ik vind hem geen fijn karakter hebben en zou er helemaal niet rouwig om zijn als hij er morgen uitvliegt. Het enige probleem is dan dat Glenn dan de enige Belg in het programma nog is, dus ik vrees dat Tom gewoon “moet” blijven.

Beantwoord
Lien 5 april 2024 - 08:47

Ik heb met open mond zitten kijken hoe de Generaal Ashley gewoon een ticket werd geschonken om telkens de laatste seconde de zandloper aan haar te geven. En dan zeggen ik speel mijn spel niet zo.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 5 april 2024 - 09:40

Even geen commentaar.
Hoop alleen dat er niet veel meer in de pot
Overblijft.

Beantwoord
Hans S 5 april 2024 - 11:00

Hoop ik ook zodat Ashley met een paar Euro’s naar huis gaat pakken wat je pakken kan.

Beantwoord
Swiss Royalty 5 april 2024 - 10:04

Wat een drama … lol:) Tom zou echt moeten gaan werken aan zijn sociale vaardigheden. Met het gedrag dat hij laat zien, maakt hij geen vrienden. Jimmy moet ook meer over zijn kant laten gaan en minder emotioneel reageren. Alice moet terug naar ‘Wonderland’, zij laat de laatste weken haar ware aard zien en die is niet zo mooi. Randy is een ‘mollige’ goedzak, maar waait teveel met de wind mee. Glenn staat samen met Ashley met 2 benen op de grond, waarbij Glenn een vent is van ‘No Nonsens’, dat siert hem wel. Ashley is een vechter, en laat niet over zich heen lopen. Zij is ook niet achterbaks, dat maakt haar een mooi mens. Laten Glenn en Ashley maar eindigen en wie er van hen wint dat is om het even:)

Beantwoord
Eduard 5 april 2024 - 10:26

Dat zegt niks over Ashley LIEN, de andere hebben het gewoon niet goed gespeeld! En Tom is een rare kwibus! Mijn stem gaat naar Glen! Fijne gast.

Beantwoord
Niki 6 april 2024 - 15:33

Jose, 100% met je eens. Die Jimmy doet en laat. En daarna wil hij doen net alsof hij een goed persoon is. Iedereen doorziet je Jimmy. En degene die dit niet zien, is omdat ze dat liever niet willen zien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page