Home » De genomineerden ontvangen hun koffers en er wordt volop genoten van het zonnetje

De genomineerden ontvangen hun koffers en er wordt volop genoten van het zonnetje

Door BigBrotherNederland

Na het vliegtuigje speciaal voor Randy besluit genomineerde bewoner Tom alvast zijn spullen in te pakken. De koffers voor de genomineerden van deze week zijn namelijk gearriveerd. Terwijl Tom aan het inpakken is zegt hij dat hij blij voor Randy is dat hij een vliegtuig gehad heeft. Voor mij was er toch geen meer gekomen. Ik heb dat in het begin al twee keer gehad he. Tom vindt het wel zot om mee te maken dat hij nu ook zijn koffer in moet pakken. Ik heb er geen problemen mee om er te zitten.

Verder genieten de bewoners van het mooie weer. Er wordt lekker in het zonnetje gelegen en gekletst. Er wordt van alles besproken maar ook veel over het Big Brother avontuur wat bijna ten einde komt.Glenn is wel erg benieuwd wat er allemaal nog komen gaat. Vanaf morgen start immers de laatste week. Randy besluit later vandaag zijn koffer in te pakken. Eerst nog even lekker chillen in het zonnetje. Af en toe moet een bewoner zich melden in de dagboekkamer. Vermoedelijk blijven de bewoners nog wel enige tijd genieten van het zonnetje. Of zou Big Brother nog iets in petto hebben?

Mocht je nog niet gestemd hebben op de genomineerden van deze week kan dat via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 6 april 2024 - 13:12

Vanavond meer te melden hoop ik.

Beantwoord
Gerardus 6 april 2024 - 13:52

Glenn moet blijven

Beantwoord
Elly A 6 april 2024 - 19:40

Waarom wordt Tom zo negatief neergezet in de live???

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page