Home » Jimmy had een secret mission met oud bewoner Dilano

Jimmy had een secret mission met oud bewoner Dilano

Door BigBrotherNederland

Gisteren zagen we oud bewoner Tyron al in het huis een ontbijtje maken en op deze nieuwe dag was het weer raak. Dit keer keert er weer even een oud bewoner terug. Jimmy is al vroeg wakker en pakt uit een verborgen ruimte achter een schilderij een tafelkleed en een vaas tulpen. Hij lijkt een secret mission te hebben want hij ruimt het hele huis op en dekt de tafel. En dan verschijnt ineens Dilano buiten. De twee knuffelen elkaar als ze elkaar weer zien. De twee kletsen bij en maken ondertussen een uitgebreid ontbijt voor de rest van de bewoners. Na wat verschillende live stream onderbrekingen is Dilano weer verdwenen en gaat Jimmy uiteindelijk weer naar zijn bed en staat daarna met de bewoners weer op.

Oh er is ontbijt zegt Jimmy sarcastisch, wat leuk. Acteur grapt Randy en Ashley voegt er lachend aan toe dat ze alles gehoord hebben. Was je niet blij? Hoe was het met hem? Heel goed antwoordt Jimmy, dit is mijn secret mission of what ever. Is het een secret mission vraagt Randy. Ja maakt niet uit antwoordt Jimmy. Ik moest ontbijt maken voor jullie. Hij stond ineens voor mijn neus zegt Jimmy. Ik wist alleen dat ik een tafel moest dekken en verder niks. In een keer was hij er met een hele grote kar met eten. Ik heb echt tranen man, zo leuk. Over het telefoongesprek wist hij het nog steeds niet waarom ze dat hadden gezegd. Hij ziet er super goed uit, gezond. Hij zegt dat het heel leuk is in de buitenwereld en dat je in een warm bad komt. Hij had het ook wel lastig toen ik het lastig had. Hij heeft het wel leuk thuis. Zei hij ook nog iets over ons vraagt Ashley. Hij kijkt eigenlijk niet vertelt Dilano. Hij wil zijn leven weer op orde, aan het werk en weer aan het turnen. Er zou geld bij komen als jullie niets door zouden hebben. We wisten het toch niet antwoordt Ashley. Dus het is toch wel goed gegaan. De bewoners beginnen daarna aan het ontbijt. Het mogelijk laatste ontbijt voor Ashley of Randy. Vandaag gaat een van hem immers naar huis.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 8 april 2024 - 11:18

Wat leuk voor Jimmy had hij even nodig.

Beantwoord
Chris 8 april 2024 - 11:22

Laat die oud bewoners er toch weg ,wat een gedoe ,die hebben er niks meer te maken

Beantwoord
Alex 8 april 2024 - 12:04

NIet zo erg secret dus.

Beantwoord
Yvonne 8 april 2024 - 13:11

Super leuk dat dilano in het huis was dilano vond ik ook een topper !!

Beantwoord
Marjan 8 april 2024 - 14:22

Jimmy doet net of het zijn lover is, bah wat overdreven.

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 16:22

Had Jimmy effe nodig! 🤣 ach gutjes toch!

Beantwoord
Anneke 8 april 2024 - 18:09

@Chris. Waarom, het is juist super leuk! Ze hebben er wel degelijk mee te maken.
Als het nou bewoners van vorig jaar waren … Dan snap ik je opmerking nog

Beantwoord
Susanne 8 april 2024 - 23:04

Leuk! Eerst Tyron weer even terug, en nu Dilano 😄🙏..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page