Home » Tom over zijn verblijf in Big Brother: er gaat nu een nieuwe deur voor mij open

Tom over zijn verblijf in Big Brother: er gaat nu een nieuwe deur voor mij open

Door BigBrotherNederland

Tom heeft na de live show van afgelopen weekend Big Brother definitief moeten verlaten. Maar wat vond hij van zijn verblijf in het Big Brother huis? En hoe heeft hij zijn tijd ervaren?

Ik kwam dus door de draaideur en bij mij valt alles juist positief begint Tom. Ik onthoud echt de positieve dingen van mijn avontuur en waarvoor ik naar hier ben gekomen. Er gaat nu een nieuwe deur voor mij open en ik ben klaar om die te openen. Morgen zie ik mijn zoontje terug en kan ik naar zijn voetbaltraining. Iets wat ik nog niet ken. Toen ik mijn moeder in het huis zag zei ik ha mama. Ik was in to the game. Die scene was heel bruut, ik ben toen gecrasht. Ik had naar mijn moeder terug moeten gaan. Het was een van mijn moeilijkste beproevingen. Ook na het filmpje. Ik had graag willen winnen maar voor mij was dat geen meerwaarde voor dit avontuur. Ik denk dat ik hier veel meer heb uitgehaald dan gewoon dat bedrag te winnen.

Als ik een paar mensen op moet noemen die ik sowieso wil zien zijn dat Jimmy en Alice en Sonja. Maar ook met Ty klikt het goed. En Glenn woont ook dichtbij mij. Maar ik denk ook Ashley, Danny en Karen ook. Er zijn voor mij ook twee vliegtuigen gekomen, het eerste was voor mij onverwacht. Het doet wel iets met u. Ik ben dichterbij mijzelf gekomen, ik ga mijn gsm nog niet te snel opzetten. Een paar pintjes drinken misschien en we zullen wel zien. Ik wil ook meer naar mijn geloof toe werken, ik heb voor 3-4 mensen een gebed gedaan elke dag. Ik heb geen spijt van sommige beslissingen, het spel is ook gespeeld. Het spel is nu voor mij klaar, ik heb er enorm van genoten. Ik heb ook geleerd om keuzes te maken en hierachter te staan. Ik ben trots op mijzelf, dat ik het zover heb geschopt. Ik ga de positiviteit naar mijn zoontje overbrengen en dat is het belangrijkste.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.9]

Ook interessant:

5 Reacties

Alex 8 april 2024 - 11:23

Blij dat hij weg is.

Beantwoord
Marjan 8 april 2024 - 14:00

Wat loopt die Jimmy nu in zichzelf buiten te praten, beetje raarrrr..

Beantwoord
Susanne 8 april 2024 - 23:20

Ik vind het een prima vent 🙂..

Beantwoord
Eduard 9 april 2024 - 08:01

Tommeke tommeke tommeke, wa een moeilijk ventje was da!🥴

Beantwoord
Marc Croes 9 april 2024 - 12:38

Jimmy naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page