Home » De bewoners moeten een cijfercode bemachtigen en vullen de jackpot weer flink aan

De bewoners moeten een cijfercode bemachtigen en vullen de jackpot weer flink aan

Door BigBrotherNederland

Ook deze middag worden de bewoners regelmatig opgeroepen om een liedje te zingen om zo de jackpot aan te vullen met 50 euro. Zo moet Glenn die het liedje goed mee zingt en daarmee 50 euro verdiend. Niet lang daarna moet Alice, helaas lukt het haar niet dus er komt geen geld in de jackpot. De middag gaat verder rustig voorbij,de bewoners kletsen wat en doen een spelletje. Dan klinkt er ineens geluid, gaat de deur open en dicht.

Niet veel later klinkt er een geluidssignaal en neemt Big Brother het woord. Bewoners, iets heel bijzonders vandaag. Luister wat ik te zeggen heb. Jullie moeten de juiste code vinden. Hiervoor hebben jullie één uur. De code bestaat uit zes cijfers. Als je de code hebt vul je deze in op de tablet in de gang. Lukt dit? Dan verdienen jullie 1000 euro voor de jackpot. Lukt dit niet gaat er 1000 euro uit de jackpot. Jullie mogen meerdere keren verschillende codes proberen, als je de juiste cijfers hebt ingevuld druk je op enter. Zeg altijd hardop welke cijfers je invult. Hoe jullie aan deze cijfers komen moeten jullie zelf achter te komen. Maar ik kan jullie wel aanraden heel goed op te letten. Dit spel gaat anders dan dat je verwacht.

Het spel gaat van start en de bewoners moeten de code zien te raden. De eerste hint zat al in de zin die op het scherm kwam. De zin eindigt namelijk met acht maar de bewoners zien dat niet. Daarna komt het liedje mambo nummer five. Vervolgens gaan de lichten in de woonkamer drie keer aan en uit. De deur van de dagboekkamer ging twee keer open. Een toeter ging vier keer af. En de draaideur ging één keer openen. De juiste code was 853241. Big Brother laat weten dat ze 1000 euro hebben verdient. De bewoners reageren enthousiast en gaan daarna weer verder met hun spelletje. Daarna klinkt er weer een alarm in het huis. Dit keer moet Randy zingen maar helaas lukt het hem niet en komt er niks meer in de jackpot. Al met al hebben de bewoners toch weer de prijzenpot met 1050 euro aangevuld!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Rex 9 april 2024 - 16:48

Ik vind het echt niet echt leuk dat ze nu ineens allemaal geld kunnen verdienen voor de pot. Laat het gewoon zoals het is of maakt het juist moeilijker. Weg is weg, dat zijn keuzes die zijn gemaakt.

Beantwoord
Alex 9 april 2024 - 17:50

Hoe kwamen ze dan aan die 8?

Beantwoord
Wil 9 april 2024 - 19:28

BB bedankt voor dit seizoen, voor mij zijn de echte spelspelers er uit. Dat waren voor mij The Queen, Tom en Tyron. Vindt het zondet de Queen erg saai. Hoop dat de King maar mag winnen.

Beantwoord
An 10 april 2024 - 17:30

Ashley was de leukste kandidaat die durfde te spelen, laat Glenn nu winnen want hij is zo oprecht al de weken dat hij in uw huis zit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page