Home » De bewoners krijgen een muzikale opdracht om de jackpot verder aan te vullen

De bewoners krijgen een muzikale opdracht om de jackpot verder aan te vullen

Door BigBrotherNederland

De dag gaat na het vertrek van Ashley vrij rustig voorbij. Er zijn nu nog maar vier bewoners in het huis en ze zijn allemaal genomineerd. Dit weten de bewoners alleen zelf nog niet. De bewoners doen een spelletje en uiteindelijk besluiten Glenn, Jimmy en Randy even in de hottub te gaan. Als de mannen er net in zitten klinkt er een geluidssignaal en moet iedereen naar de woonkamer komen.

Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, die inmiddels op één bank deel bij elkaar passen. Soms zijn dingen gewoon te leuk om niet nog eens terug te laten keren… Niet domino steentjes of zo toch reageert Alice geschokt. De draaideur gaat open en daar staat een microfoon. De bewoners reageren enthousiast. Dit is echt heel leuk zegt Alice enthousiast, ook Jimmy juicht het uit van vreugde. Jullie hadden liever domino steentjes gehad vraagt Big Brother waarop de bewoners nee antwoorden. Jullie microfoon is terug gaat Big Brother verder. En jullie weten wat dat betekent. Op verschillende momenten zal de naam van één van jullie op het woonkamer scherm verschijnen en zal er een muzieknummer te horen zijn. Als de muziek stopt moet je de tekst af maken in de microfoon. Als je de juiste tekst zingt dan verdien je 50 euro voor in de jackpot. De bewoners klappen, daar zijn ze blij mee. Dat is wel echt leuk benadrukt Jimmy. En Big Brother benadrukt dat er niet geholpen mag worden. Alleen de bewoner die op het scherm staat mag zingen. Niemand mag het voorzeggen. Als daarna de juiste tekst te horen is mogen jullie uit volle borst meezingen. Ik wens jullie veel succes. Dankjewel zeggen de bewoners blij. Hoeveel gaan de bewoners uiteindelijk nog verdienen om de jackpot mee aan te vullen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 8 april 2024 - 15:16

50 euro is een fooi vergeleken met wat er is afgegaan.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 8 april 2024 - 15:32

Succes Alice. Randy.Jimmy en Glenn

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 16:14

Jezus lekkere saaie bedoeling nu!! Pffff

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page