Home » Freeze in Big Brother, de vrouw en zoontje van Glenn komen langs in het huis

Freeze in Big Brother, de vrouw en zoontje van Glenn komen langs in het huis

Door BigBrotherNederland

Na de videoboodschap van Jimmy die vandaag Big Brother heeft moeten verlaten zitten de finalisten buiten. Ineens wordt er een muzieknummer afgespeeld. Zodra het liedje eindigt roept Big Brother bewoner, freeze!

Niet veel later stappen de vrouw en zoon van Glenn via de draaideur het huis in. Ze lopen naar Glenn toe die buiten met Alice en Randy staat. Hoi lieverd zegt de vrouw van Glenn. Het zoontje van Glenn vertelt daarna ook nog wat. We zijn blij dat je zover bent geraakt. Dat je al zoveel hebt bereikt. Blijf geloven in jezelf, wij geloven ook in jou. Ik hoop dat je zo door blijft gaan in de finale en dat je het misschien haalt. Sommige kennen je ook al met boem! We gaan je zaterdag terug zien en gaan we een groot feestje maken.

Daarna neemt de vrouw van Glenn het woord over. Het is al lang geleden. Ik ben trots op je, je bent hetzelfde gebleven. Ik ken je zoals thuis. Je bent lief, zorgzaam, hebt respect. Je komt met iedereen overeen, je biedt een luisterend oor. Je hebt ook pit heb ik gezien. Voor iedereen zorgen is je passie zoals bij mij maar ook bij de bewoners. Met plezier en droge humor. Je bent ook een voorbeeld met zorgzaamheid zegt Glenn zijn zoontje dan. Peace in the house, we zijn trots op jou. Ik kijk elke dag naar jou. Ook ’s morgens als ik naar de school ga staat de tv aan. Blijf zo doorgaan. De vrouw van Glenn heeft zich herpakt. Ik ben zo fier op u, je kunt je je dat niet voorstellen. Ik kijk uit naar zaterdag om je weer in mijn armen te nemen. Ik ben blij om je te zien. Jullie zijn allemaal toppers en hoop dat jullie nog leuke dagen. Feestjes kunnen en niet teveel drinken want anders… Je krijgt ook nog de groetjes van Randy zijn papa, die hebben we ook nog gezien. We zijn hier bij elke live show geweest voegt de vrouw van Glenn eraan toe. Jullie zijn allemaal winnaars, ik kijk uit om jullie allemaal te ontmoeten. Ik kijk uit naar de feestjes. Big Brother laat weten dat ze daarna terug naar de draaideur mogen. Salut zegt de vrouw van Glenn, jullie zijn allemaal toppers!

Big Brother zegt als de twee weg zijn unfreeze. Glenn zucht diep en Alice vroeg hoe het was om niet te bewegen. Het was oke zegt Glenn. Alice vindt het een knappe vrouw. Niet normaal. Je krijgt je groeten van je pa merkt Glenn op. Zulke mooie woorden benadrukt Alice. Glenn wist het al toen het muzieknummer gedraaid werd maar had niet verwacht dat zijn zoontje erbij zou zijn. Big Brother laat daarna weten dat de freeze geslaagd is. Leuk dat ze hier was zegt Glenn, ze is hier gewoon binnen geweest!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

TKS 10 april 2024 - 16:29

Fijn voor Glenn. Heel jammer dat Jimmy ook weg is evenals Ashley. Juist deze drie hebben het programma leuk gemaakt. Dank jullie wel Ashley en Jimmy.

Hoop dat Glenn gaat winnen.

Beantwoord
Agnes schepers 10 april 2024 - 16:43

Glenn is de beste winnaar

Beantwoord
Marjan 10 april 2024 - 17:46

Ernstig leuk voor de bewoners. Ik denk na alles dat Glenn moet winnen. Dat vond ik al, maar nu zeker. In het spel stoer, rustig en een killer. Even vond ik hem agressief, maar zijn vrouw en kid legden zijn manier uit. Als mens lief, sociaal. Omdat Glenn zijn stemmen toch wel krijgt, heb ik op Randy gestemd. Om hem een kans te geven, als lief mens. Ook echt een winnaar. Alice vind ik wat te.. Telkens in iedere spiegel kijken, uren bezig met haar uiterlijk. Misschien leeftijd, maar daardoor zie ik haar niet als winnaar, nog even wat jaartjes volwassen worden.
Respect voor alle familie en grienden.ze doen het toch maar, best veel druk.

Beantwoord
Yvonne 10 april 2024 - 17:49

Super leuk voor clenn!!

Beantwoord
Alex 10 april 2024 - 18:24

Er zijn nu al bijna net zo veel freezeopdrachten als vliegtuigen. Niet leuk dat je er alleen maar geld mee kunt verliezen.
Idee voor volgend jaar: €500 er af bij elk vliegtuig, €500 er bij voor elke geslaagde freezeopdracht.

Beantwoord
Gezina 11 april 2024 - 09:10

Heel leuk voor Glenn. Hij is voor mij de winnaar. Randy is nummer2 voor mij. Helaas zit Alice er nog in. Die had er van mij al heel lang uit gemogen.

Beantwoord
JvL 12 april 2024 - 16:17

Helaas, de kleurrijkste figuren, die dit jaar in BB zaten zijn eruit!
Mijn 3 finalisten waren: GLENN – ASHLEY en JIMMY.
Dus zou voor mij Glenn de terechte winnaar zijn!
Niet Randy, leuke gast, maar weinig pit, veel bankhangen, en telang achter Tyron aangelopen, hij laat sind zijn vertrek pas zijn eigen ik zien….en Alice, pffftt….not my cup of tea, veel gepoetst en gesminck, alles te en ze wist ‘t en ze dacht ‘t al….geen winnaar, please….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page