Home » Jimmy spreekt de finalisten toe met een videoboodschap

Jimmy spreekt de finalisten toe met een videoboodschap

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de drie finalisten op om te verzamelen in de woonkamer. Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, vandaag heeft Jimmy mijn huis en jullie gezelschap moeten verlaten. Maar uiteraard is hij niet vertrokken zonder eerst nog een boodschap voor jullie achter te laten, kijk zelf maar.

Vervolgens wordt er een videoboodschap afgespeeld op het grote scherm. Lieve schatten begint Jimmy. Ik ben eruit, het gaat super goed met mij. Ik heb mijn familie en vrienden al gezien. Ik heb al een borrel gehad en ben mega blij. Ik mag een filmpje voor jullie opnemen. Ik ben mega, mega trots op jullie allemaal. Jullie verdienen het stuk voor stuk om daar te zitten. Ja ik natuurlijk ook, misschien nog wel het meest maar ja ik zit nu hier. Dus ja, het is even niet anders. Maar ja, ik ben ook eigenlijk wel blij het huis uit te gaan. Jullie weten het ging mij een beetje op breken het douchen met een bekertje en ik wilde ook gewoon een kop koffie. En ik vond het allemaal een beetje een gedoe. Dus ik ben er nu uit maar dat geeft mij tijd om een outfit te zoeken. Dus jullie moeten van goede huizen komen om er beter als mij uit te zien aankomende zaterdag.

Ook wil ik nog wat persoonlijks zeggen. Alice, ik heb 90 dagen of what ever met jou op een kamer geslapen. Je bent een fantastische meid. Ik gun je het allerbeste. Je bent een topper, je staat er maar en nog steeds. We zien elkaar in het echte leven en daar heb ik zin in. Lieve Randy, ik vind jou ook fantastisch. Je hebt jezelf er doorheen geslagen. Je hebt je neergezet als underdog maar je bent echt een favoriet nu. Geloof in jezelf en ga er zaterdag zitten met je rug recht. Geloof dat jij hem ook kan pakken, jij kan het ook winnen. Ik gun jou het ook allerhardst. Glenn, je bent mijn maatje geweest vanaf het begin. Je bent een terminator. Je doet het allemaal maar, je bent niet klein te krijgen. Je hebt iedere game genaild, je hebt alles doorstaan. Ik sta 100 procent achter je zaterdag met nog veel meer mensen. Hou het nog even vol daar en ik zie jullie zaterdag om een knuffel te geven!

Mooie woorden merkt Alice blij op. Echt een topper benadrukt Randy. Hoe hij het uit kan leggen lacht Glenn. Hij is echt grappig antwoordt Randy. Gek om hem daar te zien. Hij ziet er gelukkig uit man. Het is toch raar. Gek zegt Alice, zo stil. Nog stiller zonder Jim lacht ze. Hevige karakters vertrokken in korte tijd merkt Glenn op. Het is een raar moment even hoor zegt Randy. Ik ben blij dat hij het zo goed oppakt. Hij zich niet gek laat maken en niet laat meeslepen en het gewoon goed gaat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Ook interessant:

4 Reacties

Marc Croes 10 april 2024 - 15:15

Glenn winnaar van BB

Beantwoord
Alex 10 april 2024 - 15:25

Douchen met een bekertje? Was er geen warm water?

Beantwoord
Jongen 10 april 2024 - 23:16

Jimmy niet in de finale dit is te belachelijk voor woorden!!!

Beantwoord
Marc Croes 12 april 2024 - 19:57

Ja maar 3nederlanders en 1 Belg Glenn is voor mij de winnaar

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page